Restaurang Kristina

Hej

Vi håller just nu på att göra om vår hemsida, ta kontakt med oss för att ta del av vår nya cateringmeny som är inspirerad av vår och sommar.

Där finns förslag till frukost, lunch, mingel och middag.

Vi finns på kristina@hors.se alt catering@vaxjo.se och 0470-80920

Hälsningar Kristina

Catering
Du kan beställa allt från det enklaste fikat till största festmåltiden av oss. Välj skräddarsytt eller se något av våra förslag under fest- och cateringfliken. Maten levereras direkt till er eller så hämtar ni den hos oss. Saknar ni lokal hjälper vi er med detta.

Utbud/Klicka på vår fest- och cateringmeny för att se en del av vårt utbud, hittar ni inget där som passar eller ni har andra frågor är ni välkomna att kontakta oss på kristina@hors.se eller ring 0470-80920

Beställning/Alla beställningar bör vara inkomna senast två dagar innan leveransdatum. Beställningar görs helst via mejl på kristina@hors.se alternativt på 0470-80920.

Leverans/Vi levererar er catering till önskad plats och tid alla dagar i veckan. Fri leveransavgift gäller på universitetsområdet, inom Växjö tätort 200:-  utanför Växjö avgör avståndet, kontakta oss för prisuppgift.

Personal/Vi kan stå till tjänst med utbildad servispersonal på plats hos er. Serveringspersonal och kockar debiteras med 350:-/arbetad timme. Minimidebitering 4 timmar.

Våra öppettider

Nu har vi sommartider!Mån - Fre 07.30 - 17.00

Kontakta oss

0470‑809 20 eller kristina@hors.se

Restaurang Kristina
Universitetsplatsen 1
351 95 Växjö

Enhetschef

Anna Lorentzon

Sugen på catering! Titta in under fest- och cateringmenyer för att hitta något som passar

Kontakta oss på kristina@hors.se vid beställning eller frågor

 
 
 

Högskolerestaurangers kundkort / studentkort

Högskolerestaurangers kundkort är snabbt, enkelt och ger dig rabatter på våra caféer och restauranger. Fördelar med kortet:

  • Rabatt på dagens lunch på våra restauranger
  • 10% rabatt på våra caféer
  • Enkelt att ladda och lätt att använda
  • Kortare kötid på flera av våra restauranger