Restaurang Rasken

Välkommen till Restaurang Rasken catering

Hej

Vi håller just nu på att göra om vår hemsida, ta kontakt med oss för att ta del av vår nya cateringmeny som är inspirerad av vår och sommar.

Vi finns på rasken@hors.se alt catering.vaxjo@hors.seoch 0470-728480

Hälsningar Rasken

 

Catering
Du kan beställa allt från det enklaste fikat till största festmåltiden av oss. Välj skräddarsytt eller se något av våra förslag under fest- och cateringfliken. Maten levereras direkt till er eller så hämtar ni den hos oss. Saknar ni lokal hjälper vi er med detta.

Utbud/Klicka på vår fest- och cateringmeny för att se en del av vårt utbud, hittar ni inget där som passar eller ni har andra frågor är ni välkomna att kontakta oss på rasken@hors.se eller ring 0470-728480

Beställning/Alla beställningar bör vara inkomna senast två dagar innan leveransdatum. Beställningar görs helst via mejl på rasken@hors.se alternativt på 0470-728480.

Leverans/Vi levererar er catering till önskad plats och tid alla dagar i veckan. Fri leveransavgift gäller på universitetsområdet, inom Växjö tätort 200:-  utanför Växjö avgör avståndet, kontakta oss för prisuppgift.

Personal/Vi kan stå till tjänst med utbildad servispersonal på plats hos er. Serveringspersonal och kockar debiteras med 325:-/arbetad timme. Minimidebitering 4 timmar.

 

 

Våra öppettider

Mån - Fre 11.00 - 14.00

Övriga tider efter överenskommelse

Kontakta oss

0470‑72 84 80 eller rasken@hors.se

Restaurang Rasken
Vejdes plats 5
351 96 Växjö

Enhetschef

Anna Lorentzon

Boka Idas matsal. Perfekt för representation och konferens

Intresserad av catering, se våra menyer under fest- och cateringfliken! Kontakta oss på rasken@hors.se för beställning eller frågor

 
 
 

Högskolerestaurangers kundkort / studentkort

Högskolerestaurangers kundkort är snabbt, enkelt och ger dig rabatter på våra caféer och restauranger. Fördelar med kortet:

  • Rabatt på dagens lunch på våra restauranger
  • 10% rabatt på våra caféer
  • Enkelt att ladda och lätt att använda
  • Kortare kötid på flera av våra restauranger