Karl-Oskar Förrätt
Nedan ger vi förslag på förrätter. Mejla oss på karloskar@hors.se om ni vill beställa, har frågor eller önskar fler förslag. Priserna är för catering och anges inklusive moms.
Veganskt:
Toast med tångcaviar, sojamajonnäs, rödlök, dill och citron 65:-
Bruschetta med tomatsalsa, ugnsbakad tofu bönost och basilikaolja 62:-
Vegetariskt:
Jordärtskockssoppa med rostad svamp och västerbottenbröd 59:-
Bakade betor med getostyoghurt, rostade valnötter och grön sparris 65:-
Fisk:
Skagentoast på klassiskt vis 66:-
Lax- och skaldjursceviche med rökt sötpotatispuré, mango och lime 75:-
Sesam- och citrushalstrad laxrygg med asiatisk sallad och chiliolja 75:-
Rostad blomkålsterrine i glas med pumpernickel, räkor och kavringscrisp 73:-
Kött:
Krutong med sparrisemulsion, priuscottochips och hyvlad pecorinoost 66:-
Cheesecake på rökt älg med lingonsirap, ärtskott och syrad rödlök 75:-
Rostad skivad rödbeta med knaprig pancetta, rostade valnötter och getostcréme 72:-
Carpaccio på oxfilé med ruccola, parmesan, olivolja och rostade pinjenötter 85:-