Musikhjälpen 2019

Tack! I år har vi tillsammans samlat ihop 100 093 kr till Musikhjälpen.

Det är med glädje och engagemang som vi för sjätte året i rad är med och engagerar oss i Musikhjälpens kampanj. Högskolerestauranger vill vara med att hjälpa och stötta för att minska antalet barn som far illa. För oss är det en självklarhet att jobba med Socialt ansvarsarbete, CSR.

Alla våra gäster kan under perioden 5 och 13 december runda upp alla sina köp hos oss.
Alla insamlade pengar skänks oavkortat till Musikhjälpens kampanj ”Sex är inte ett vapen”.

Årets upplaga av Musikhjälpen sänds från stora torget i Västerås. Trion som kommer leda sändningen under veckan är Miriam Bryant, Daniel Hallberg och Farah Abadi.

Vad kan Musikhjälpen göra?
Bidragen till Musikhjälpen kan bland annat gå till fysisk och psykisk vård för överlevare, till hjälp att driva rättsprocesser och möjlighet till utbildning för att undvika en framtid i fattigdom och utsatthet. Pengarna kan även gå till att skapa säkra platser i osäkra miljöer, till exempel belysning och lås på toaletter i flyktingläger. En viktig del är också att stötta det förebyggande arbetet för att förändra de negativa normer och attityder som ligger till grund för sexuellt våld.

Sex är inte ett vapen – din musik räddar liv!


Musikhjälpen 2018

Förra året skänkte vi tillsammans med våra gäster 100 000 kronor till Musikhjälpens kampanj ”Alla har rätt att funka olika”. Tack alla gäster som gjorde detta möjligt.

Högskolerestaurangers kundkort / studentkort

Högskolerestaurangers kundkort är snabbt, enkelt och ger dig rabatter på våra caféer och restauranger. Fördelar med kortet:

  • Rabatt på dagens lunch på våra restauranger
  • 10% rabatt på våra caféer
  • Enkelt att ladda och lätt att använda
  • Kortare kötid på flera av våra restauranger