Press

Senaste pressmeddelandet

DATUM: 5 juni 2019

Nordrest förvärvar Högskolerestauranger AB från Stockholms Universitets studentkår
Restaurangkoncernen Nordrest förvärvar restaurang- och cafébolaget Högskolerestauranger AB, med verksamheter på tio orter i Sverige. Målet är höja kundupplevelsen och skapa mervärde genom att utveckla hållbara restaurang- och cafékoncept utifrån studenternas önskemål. Nordrest tar över driften av Högskoleresturanger AB den 28 juni 2019.
Läs pressmeddelandet >

DATUM: 29 januari 2019

20 miljoner koppar kaffe gör skillnad
De senaste tio åren har Högskolerestauranger serverat nästan 20 miljoner koppar ekologiskt och Fairtrade-märkt kaffe i sina caféer och restauranger på campus runt om i Sverige. Valet av Löfbergs dubbelcertifierade kaffe medverkar till exempel till att ställa om odlingsmark motsvarande 367 fotbollsplaner till ekologisk produktion. Kaffesugna studenter kan göra skillnad.
Läs pressmeddelandet >

DATUM: 19 december 2017

Högskolerestauranger och gäster samlade in rekordsumma till Musikhjälpen
Högskolerestauranger har tillsammans med sina gästar samlat in pengar till Musikhjälpens kampanj ”Barn är inte till salu”. Gästerna fick runda upp alla sina köp med valfritt belopp. Högskolerestauranger matchade alla upprundningar vid köp av kaffe och tillsammans lyckades man samla in 132 627 kronor.
Läs pressmeddelandet >

Högskolerestaurangers kundkort / studentkort

Högskolerestaurangers kundkort är snabbt, enkelt och ger dig rabatter på våra caféer och restauranger. Fördelar med kortet:

  • Rabatt på dagens lunch på våra restauranger
  • 10% rabatt på våra caféer
  • Enkelt att ladda och lätt att använda
  • Kortare kötid på flera av våra restauranger