Ladda ditt kund-/studentkort...

Restaurang Lantis

Lantis

Välkommen till Lantis! Lantis är ritad av arkitekten Erik Josephson (1864-1929), som också har ritat Djurgårdsbron. Huset hette från början Kungliga Lantbruksakademiens museum. Sedan början av 1970-talet har huset fungerat som restaurang under namnet Lantis.

Kontakta oss

Restaurang Lantis

Frescativägen 10

106 91 Stockholm


Telefon:

08‑15 92 50 eller 070 515 51 17


Enhetschef:

Catharina Himmelberg

Gör Restaurang Lantis till din startsida hos HÖRS

På Lantis serverar vi en komplett lunch där du väljer mellan kött, fisk eller vegetariskt varje dag.

Lantis öppettider

Mån - fre 11-14

 

HÖRS stamkundsförmån

Är du student och laddar ditt Studentkort med minst 300 kr betalar du 62 kr för komplett lunch på Lantis. Med Högskolerestaurangers kundkort betalar du 72 kr. Korten gäller även på HÖRS alla caféer och restauranger med olika erbjudanden och rabatter.
Läs mer och ladda HÖRS kundkort

Lantis Cateringmenyer

Cateringmeny Lantis 2014

Konferens o Mingel Lantis 2014

onsdag 17/9

  • Stekt torsk med skarpsås och dillstompad potatis
  • ”Risotto con funghi” - italiensk svamprisotto med spenat- och tomatsås
  • Ugnsbakad kycklingfilé med tsatsiki, rödvinssky och couscous

torsdag 18/9

  • Klassisk löksoppa med örtkrutonger samt dessert
  • ”Tod Mun Pla” - thailändska fiskkakor med gröncurry och fried rice
  • Rimmad oxbringa med skånsk senap och rotmos

fredag 19/9

  • Fisk-och skaldjursgryta med hemslagen aioli
  • ”Alukehel” - indisk curry med gröna bananer och stjärnanis
  • Helstekt Fläskfilé med skysås, pärllök och ugnsrostade höstprimörer

måndag 22/9

  • Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
  • Ångad hoki med indonesisk currysås och wokade nudlar
  • Kikärtsplättar med ajvar, dukkah och matvete

tisdag 23/9

  • Pannbiff med lök, skysås och kokt potatis
  • ”Kashmiri Gobi” - indisk gryta med blomkål, russin, cashewnötter och basmatiris
  • Fänkålsbakad kapkummel med tomatsås, haricots verts och rouille

onsdag 24/9

  • Pepparrotskött med morötter, lök och kokt potatis
  • ”Merluzzo con pesto” - italiensk pestobakad torskrygg med salviasky och risotto
  • Böngulasch med svamp och vildris

torsdag 25/9

  • Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och vispgrädde
  • Ugnsbakad sej på grekiskt vis med tomat, oliv, fetaost samt oregano- och vinägrettstekt potatis
  • Nudelwok Goreng med cashewnötter och koriander

fredag 26/9

  • Schnitzel med rödvinssås, gröna ärtor, kaprissmör och klyftpotatis
  • ”Frutti di mare” - italiensk linguini med skaldjurssås
  • Fullkornsenchilada med sojafärs och salsa