Ladda ditt kund-/studentkort...

Restaurang Lantis

Lantis

Välkommen till Lantis! Lantis är ritad av arkitekten Erik Josephson (1864-1929), som också har ritat Djurgårdsbron. Huset hette från början Kungliga Lantbruksakademiens museum. Sedan början av 1970-talet har huset fungerat som restaurang under namnet Lantis.

Kontakta oss

Restaurang Lantis

Frescativägen 10

106 91 Stockholm


Telefon:

08‑15 92 50 eller 070 515 51 17


Enhetschef:

Catharina Himmelberg

Gör Restaurang Lantis till din startsida hos HÖRS

På Lantis serverar vi en komplett lunch där du väljer mellan kött, fisk eller vegetariskt varje dag.

Lantis öppettider

Mån - fre 11-14

 

HÖRS stamkundsförmån

Är du student och laddar ditt Studentkort med minst 300 kr betalar du 62 kr för komplett lunch på Lantis. Med Högskolerestaurangers kundkort betalar du 72 kr. Korten gäller även på HÖRS alla caféer och restauranger med olika erbjudanden och rabatter.
Läs mer och ladda HÖRS kundkort

Lantis Cateringmenyer

Cateringmeny Lantis 2014

Konferens o Mingel Lantis 2014

onsdag 3/9

  • Wallenbergare med rårörda lingon, ärtor och potatismos
  • ”Cabillaud hollandaise” - ångad torsk med fransk hollandaisesås juliennegrönsaker och potatis
  • Grönsaksgryta med Chili, kikärtor, babyspenat och fullkornsris

torsdag 4/9

  • Plommonspäckad karré med äppelgräddsås, morötter och persiljekokt potatis
  • "American veggie burger” - broccoliburgare med BBQ-sås, cheddardipp och klyftpotatis
  • Pocherad sejrygg med basilikadipp, haricot vertes och grönsaksris

fredag 5/9

  • Fisk- och skaldjursgryta med hemslagen aioli
  • ”Piccata milanese” - ostpanerad stekt fläskytterfilé på italienskt vis med tomatsås och ris
  • Moussaka på sojafärs med aubergine, tomat och örter

måndag 8/9

  • Biff à la Lindström med rödvinssky, kokt potatis och inlagd gurka
  • ”Gumbo Louisiana” - kreolsk fisk- och skaldjursgryta med svarta bönor och vildris
  • Bulgur med linser, gröna soja bönor selleri, tomat och pumpafrön samt chilidipp

tisdag 9/9

  • Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon
  • Kolja med kinesisk kål, kokosmjölksås och ingefärskryddat jasminris
  • Kikärtsfylld paprika med kumminkeso och couscous

onsdag 10/9

  • Makrill med dillsås och kokt potatis
  • ”Lasagne al forno” med färskriven Grana Padano och tomatsallad
  • Bönbiff med citrusmarinerade höstprimörer och myntadipp

torsdag 11/9

  • Ängamatsoppa - krämig grönsaksoppa med blomkål och morot samt dessert
  • Fransk fiskgratäng med hummer- och gräslökssås, svartrötter samt potatismos
  • Helstekt fläskkotlettrad med balasmicosky, parmesancrème och tomatbakad potatis

fredag 12/9

  • Schnitzel med rödvinssås, gröna ärtor, kaprissmör och klyftpotatis
  • Nordafrikansk kikärts- och spenatgryta med couscous
  • Ångad sejrygg med dillyoghurt och rostade rotfrukter