Ladda ditt kund-/studentkort...

Restaurang Q

Q presentationsbild

Välkommen till Restaurang Q! Klockan 9 på morgonen öppnar vi dörrarna och hoppas att du vill komma och fika i vår mysiga loungedel. Vi har fräscha, egenproducerade och prisvärda smörgåsar, goda kakor och nybryggt Ekologiskt och Fairtrademärkt kaffe!

Kontakta oss

Restaurang Q

Osquldas väg 4

114 28 Stockholm


Telefon:

08‑21 01 19


Enhetschef:

Catharina Himmelberg

Restaurang Q - Catering

Klicka här för mer information

Gör Restaurang Q till din startsida hos HÖRS

Öppettider på Restaurang Q

Mån-Fre 9-15:30
Vi har även öppet kvällar och helger för bokade middagar, fester och mingel.


HÖRS kundkort

Kundkortet är ett laddningsbart kort som ger dig lunchförmåner och andra erbjudanden hos oss. Ladda kortet med 300 kr eller mer så får du en komplett dagens lunch för 68 kr
Läs mer och ladda kundkort

Hyllan

På vår övervåning, Hyllan, serverar vi dagligen lunchbuffé med en kötträtt, en fiskrätt samt soppa. Vegetariskt alternativ finns. Vi serverar också affärsluncher - kontakta oss för information och bokning på: q@hors.se eller 08-21 01 19

Hyllan har totalt 100 platser där du bokar ditt eget bord och är säker på att du och ditt sällskap kan sitta tillsammans.

Priset för lunchbuffé är 125:-/person. I detta ingår, förutom lunchbuffén, även bröd, smör, sallad, mineralvatten/lättöl samt kaffe och kaka.
Du kan också boka Hyllan för hel- eller halvdagsmöten. Vi har tillgång till projektor och projektorduk samt blädderblock och whiteboard. Det går också bra att boka Hyllan för middag och fest kvällstid.

Catering och fest på Restaurang Q

Läs mer om vår catering här. För beställning, kontakta oss på q@hors.se eller på 08-21 01 19

 

måndag 21/4

  • Annandag påsk
  • Annandag påsk
  • Annandag påsk

tisdag 22/4

  • Stekt strömming med pepparrotssmör, lingon och potatispuré
  • Chili con carne på högrev med nachos, gräddfil och ris
  • Ugnsbakade rödbetor med ljummen spenatsallad och matvete

onsdag 23/4

  • Viltfärslimpa med sockerstekta primörer, skysås och koktpotatis
  • Pestobakad torsk med salviasky och pilaffris
  • Moussaka på sojafärs med aubergine, tomat och örter

torsdag 24/4

  • Plommonspäckad karré med äppelgräddsås, morötter och persiljekokt potatis
  • Broccoliburgare med BBQ-sås, cheddardipp och ugnsrostad klyftpotatis
  • Pocherad sejrygg med basilikadipp, haricot vertes samt råris

fredag 25/4

  • Fisk- och skaldjurgryta med hemslagen aioli
  • Piccata Milanese, ostpanerad fläskytterfilé med tomatsås och ris
  • Vindaloo curry med kikärtor, babyspenat och fullkornsris