Ladda ditt kund-/studentkort...

Restaurang Q

Q presentationsbild

Välkommen till Restaurang Q! Klockan 9 på morgonen öppnar vi dörrarna och hoppas att du vill komma och fika i vår mysiga loungedel. Vi har fräscha, egenproducerade och prisvärda smörgåsar, goda kakor och nybryggt Ekologiskt och Fairtrademärkt kaffe!

Kontakta oss

Restaurang Q

Osquldas väg 4

114 28 Stockholm


Telefon:

08‑21 01 19


Enhetschef:

Catharina Himmelberg

Restaurang Q - Catering

Klicka här för mer information

Gör Restaurang Q till din startsida hos HÖRS

Öppettider på Restaurang Q

Mån-Fre 9-15:30

HÖRS kundkort

Kundkortet är ett laddningsbart kort som ger dig lunchförmåner och andra erbjudanden hos oss. Ladda kortet med 300 kr eller mer så får du en komplett dagens lunch för 68 kr
Läs mer och ladda kundkort

Hyllan

På vår övervåning, Hyllan, serverar vi dagligen lunchbuffé med en kötträtt, en fiskrätt samt soppa. Vegetariskt alternativ finns. Vi serverar också affärsluncher - kontakta oss för information och bokning på: q@hors.se eller 08-21 01 19

Hyllan har totalt 100 platser där du bokar ditt eget bord och är säker på att du och ditt sällskap kan sitta tillsammans.

Priset för lunchbuffé är 125:-/person. I detta ingår, förutom lunchbuffén, även bröd, smör, sallad, mineralvatten/lättöl samt kaffe och kaka.
Du kan också boka Hyllan för hel- eller halvdagsmöten. Vi har tillgång till projektor och projektorduk samt blädderblock och whiteboard. Det går också bra att boka Hyllan för middag och fest kvällstid.

Catering och fest på Restaurang Q

För beställning, kontakta oss på q@hors.se eller på 08-21 01 19

 

Q's Cateringmeny

Cateringmeny Q 2014



 

måndag 22/9

  • Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
  • Ångad hoki med indonesisk currysås och wokade nudlar
  • Kikärtsplättar med ajvar, dukkah och matvete

tisdag 23/9

  • Pannbiff med lök, skysås och kokt potatis
  • ”Kashmiri Gobi” - indisk gryta med blomkål, russin, cashewnötter och basmatiris
  • Fänkålsbakad kapkummel med tomatsås, haricots verts och rouille

onsdag 24/9

  • Pepparrotskött med morötter, lök och kokt potatis
  • ”Merluzzo con pesto” - italiensk pestobakad torskrygg med salviasky och risotto
  • Böngulasch med svamp och vildris

torsdag 25/9

  • Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och vispgrädde
  • Ugnsbakad sej på grekiskt vis med tomat, oliv, fetaost samt oregano- och vinägrettstekt potatis
  • Nudelwok Goreng med cashewnötter och koriander

fredag 26/9

  • Schnitzel med rödvinssås, gröna ärtor, kaprissmör och klyftpotatis
  • ”Frutti di mare” - italiensk linguini med skaldjurssås
  • Fullkornsenchilada med sojafärs och salsa

måndag 29/9

  • Skördefest: Smörstekt torsk med ljummen äppelsallad, fänkålscrème och dillkokt potatis
  • Skördefest: Småländsk lufsa med lättrimmat sidfläsk, rårörda lingon och björnbär
  • Skördefest: Trädgårdsgryta med lök, äpple, gröna linser och pumpa serveras med rustikt surdegsbröd

tisdag 30/9

  • Skördefest: Bovetemjölspanerad sejrygg med marinerade sockerärtor, morotsslantar och krossad mandelpotatis
  • Skördefest: Helstekt fläskkarré med farmors ingefärskompott, rödvinssky och sockerrostade rotfrukter
  • Skördefest: Rotfruktsmos med rostade pumpafrön och enbärsmarinerad aubergine

onsdag 1/10

  • Skördefest: Gräddstuvad abborrfilé med ansjovis och gräslök samt smörstompad mandelpotatis
  • Skördefest: Äppelfyllda kalvfärsbiffar med tranbärsstekt höstsvamp, gräddsås och sockerstekt potatis
  • Skördefest: Skördepizza – Boxholmsost, pumpa, champinjoner, vårlök och plommontomater

torsdag 2/10

  • Skördefest: Bohusgryta med musslor, kräftstjärtar, fänkål, torsk och lax med nybakad vitlöks- och rosmarinfocaccia
  • Skördefest: Fåraherdens klassiska lammfärspaj med potatismos samt spenat-, palsternack- och fikonsallad
  • Skördefest: Linfröpanerade blomkålsbiffar med slät morotssås och matvetepytt

fredag 3/10

  • Skördefest: Äppelrökt laxfilé med krämig broccoli-, russin-, fänkål- och granatäpplesallad
  • Skördefest: Kycklingfilé från Ventlinge gård med bondens rustika rotfrukspytt, cidersås och vildris
  • Skördefest: Potatisgryta från Östgötska slätten med potatis, lök, linser, kummin och salvia samt havrebakade äpplen med vaniljsås