Ladda ditt kund-/studentkort...

Restaurang Q

Q presentationsbild

Välkommen till Restaurang Q! Klockan 9 på morgonen öppnar vi dörrarna och hoppas att du vill komma och fika i vår mysiga loungedel. Vi har fräscha, egenproducerade och prisvärda smörgåsar, goda kakor och nybryggt Ekologiskt och Fairtrademärkt kaffe!

Kontakta oss

Restaurang Q

Osquldas väg 4

114 28 Stockholm


Telefon:

08‑21 01 19


Enhetschef:

Catharina Himmelberg

Restaurang Q - Catering

Klicka här för mer information

Gör Restaurang Q till din startsida hos HÖRS

Öppettider på Restaurang Q

Mån-Fre 9-15:30

HÖRS kundkort

Kundkortet är ett laddningsbart kort som ger dig lunchförmåner och andra erbjudanden hos oss. Ladda kortet med 300 kr eller mer så får du en komplett dagens lunch för 68 kr
Läs mer och ladda kundkort

Hyllan

På vår övervåning, Hyllan, serverar vi dagligen lunchbuffé med en kötträtt, en fiskrätt samt soppa. Vegetariskt alternativ finns. Vi serverar också affärsluncher - kontakta oss för information och bokning på: q@hors.se eller 08-21 01 19

Hyllan har totalt 100 platser där du bokar ditt eget bord och är säker på att du och ditt sällskap kan sitta tillsammans.

Priset för lunchbuffé är 125:-/person. I detta ingår, förutom lunchbuffén, även bröd, smör, sallad, mineralvatten/lättöl samt kaffe och kaka.
Du kan också boka Hyllan för hel- eller halvdagsmöten. Vi har tillgång till projektor och projektorduk samt blädderblock och whiteboard. Det går också bra att boka Hyllan för middag och fest kvällstid.

Catering och fest på Restaurang Q

För beställning, kontakta oss på q@hors.se eller på 08-21 01 19

 

Q's Cateringmeny

Cateringmeny Q 2014



 

tisdag 2/9

  • Stekt strömming med pepparrotssmör, lingon och potatismos
  • ”Chili con carne” - mexikansk gryta på högrev med nachos, gräddfil och ris
  • Ugnsbakade rödbetor med ljummen spenatsallad och matvete

onsdag 3/9

  • Wallenbergare med rårörda lingon, ärtor och potatismos
  • ”Cabillaud hollandaise” - ångad torsk med fransk hollandaisesås juliennegrönsaker och potatis
  • Grönsaksgryta med Chili, kikärtor, babyspenat och fullkornsris

torsdag 4/9

  • Plommonspäckad karré med äppelgräddsås, morötter och persiljekokt potatis
  • "American veggie burger” - broccoliburgare med BBQ-sås, cheddardipp och klyftpotatis
  • Pocherad sejrygg med basilikadipp, haricot vertes och grönsaksris

fredag 5/9

  • Fisk- och skaldjursgryta med hemslagen aioli
  • ”Piccata milanese” - ostpanerad stekt fläskytterfilé på italienskt vis med tomatsås och ris
  • Moussaka på sojafärs med aubergine, tomat och örter

måndag 8/9

  • Biff à la Lindström med rödvinssky, kokt potatis och inlagd gurka
  • ”Gumbo Louisiana” - kreolsk fisk- och skaldjursgryta med svarta bönor och vildris
  • Bulgur med linser, gröna soja bönor selleri, tomat och pumpafrön samt chilidipp

tisdag 9/9

  • Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon
  • Kolja med kinesisk kål, kokosmjölksås och ingefärskryddat jasminris
  • Kikärtsfylld paprika med kumminkeso och couscous

onsdag 10/9

  • Makrill med dillsås och kokt potatis
  • ”Lasagne al forno” med färskriven Grana Padano och tomatsallad
  • Bönbiff med citrusmarinerade höstprimörer och myntadipp

torsdag 11/9

  • Ängamatsoppa - krämig grönsaksoppa med blomkål och morot samt dessert
  • Fransk fiskgratäng med hummer- och gräslökssås, svartrötter samt potatismos
  • Helstekt fläskkotlettrad med balasmicosky, parmesancrème och tomatbakad potatis

fredag 12/9

  • Schnitzel med rödvinssås, gröna ärtor, kaprissmör och klyftpotatis
  • Nordafrikansk kikärts- och spenatgryta med couscous
  • Ångad sejrygg med dillyoghurt och rostade rotfrukter