Allé Elva Kök & Matsal

Välkommen till Allé Elva Kök & Matsal och din bästa stund på dagen!

Vi har nu öppnat upp efter vårt sommaruppehåll!

Efter lite välbehövlig vila har vi öppnat upp igen! Våra öppettider är som tidigare 10:30-14:00.

Vår mat
Till lunchens olika varmrättsalternativ inkluderar vi ett varierat salladsbord med minst 50 % miljömärkta eller svenska råvaror. Det ingår också brödbuffé med vårt egenbakade bröd (vi använder närproducerat mjöl från Strängnäs), smör och/eller olika goda vegetariska röror. Sitt gärna kvar när du ätit färdigt och avsluta lunchen med en kopp Ekologiskt- och Fairtrademärkt kaffe eller té, numera ingår även detta i samtliga luncher!

Följ oss gärna på Instagram! Där lägger vi varje dag ut dagens meny med bilder! Följ alleelva!

Varje onsdag och torsdag bjuder vi våra lunchgäster på dessert!

Bästa pris + maximal njutnings- och vilotid under din lunchpaus med vårt Kund-/Studentkort!
Med Högskolerestaurangers kund- eller studentkort får du extra prisvärd lunch hos oss och 10% rabatt på vårt cafésortiment! Kortet får du av oss eller i intilliggande Café Prego där du även kan ladda på ditt kort. Därefter kan du smidigt och enkelt ladda det själv på nätet från 300 kr. När du ska äta lunch och/eller fika hos oss så betalar du med ditt Kund/Studentkort och får automatiskt din rabatt.

Nya ägare och nytt kassasystem! I somras förvärvades Högskolerestauranger AB, vilket Allé Elva är en del av, av Nordrest. Detta innebär att vi övergått till deras kassasystem. Det kommer fungera ungefär som tidigare men layouten kommer se lite annorlunda ut. Självklart fungerar fortfarande våra kund/ studentkort i dessa terminaler. Alla kort med innevarande saldon på har förts över till det nya systemet. Registrering av kortet görs på nätet med din e-postadress. Har du tidigare registrerat ditt kort med ditt telefonnummer så gäller inte den registreringen längre utan du måste göra om den på nätet och efter det kan du ladda ditt kort, se dina transaktioner och ditt saldo där samt även, om du tappar bort ditt kort, spärra det. Naturligtvis är du mer än välkommen fram till oss som serverar maten om du har frågor eller behöver hjälp.

20 miljoner koppar ekologiskt och Fairtrademärkt kaffe! 
Vi är jättestolta att vi serverade vår 20 miljonte kopp ekologiskt och Fairtrademärkt kaffe på intilliggande Prego Södertörn under våren 2019! Vi har serverat etiskt miljöfika i snart tio år och vi ser fram emot många år till. Välkommen in på en kopp java! Stort grattis till Olle som blev den som köpte den 20 miljonte koppen och vann fina priser från Löfbergs och ett studentkort laddat med 1000 kr!

Välkomna!

 

 

Dagens lunch Tis. 20/8

(Se hela veckans meny)
(See menu in English)
(Ladda ner veckans meny - PDF)

Asiatisk grönsaksgryta med tofu, citrongräs och chili, serveras med jasminris (vegansk) 85 kr/ 80 kr/ 75 kr

Laxpudding med skirat smör och gröna ärtor 85 kr/ 80 kr/ 75 kr

Dragonbakad svensk kycklingfilé med ratatouille och stekt grönsaksris 85 kr/ 80 kr/ 75 kr

Veckans pasta:
Pasta Bolognese 74 kr

Har du frågor om allergener i någon av maträtterna så tala med din lokala restaurang

 
 
 

Våra öppettider

Mån-fre 10:30 - 14.00

Ladda ner veckans meny

Högskolerestaurangers kundkort / studentkort

Högskolerestaurangers kundkort är snabbt, enkelt och ger dig rabatter på våra caféer och restauranger. Fördelar med kortet:

  • Rabatt på dagens lunch på våra restauranger
  • 10% rabatt på våra caféer
  • Enkelt att ladda och lätt att använda
  • Kortare kötid på flera av våra restauranger