Allé Elva Kök & Matsal

Välkommen till Allé Elva Kök & Matsal och din bästa stund på dagen!

Välkommen till julbord den 19/12 10:30-14:00. Passa på att boka bord på alleelva@hors.se! Obs! Begränsat antal platser! Denna dag serverar vi endast julbord och självklart kommer vi ha vegetariska och veganska alternativ på julbordet. Pris 120 kr inklusive kaffe/te.

Vår mat
Till lunchens olika varmrättsalternativ inkluderar vi ett varierat salladsbord med minst 50 % miljömärkta råvaror. Det ingår också brödbuffé med vårt egenbakade bröd (självklart använder vi miljömärkt mjöl!), smör och/eller olika goda vegetariska röror. Sitt gärna kvar när du ätit färdigt och avsluta lunchen med en kopp Ekologiskt- och Fairtrademärkt kaffe eller té.

Varje onsdag och torsdag bjuder vi våra lunchgäster på dessert!

Bästa pris + maximal njutnings- och vilotid under din lunchpaus med vårt Kund-/Studentkort!
Med Högskolerestaurangers kund- eller studentkort får du extra prisvärd lunch hos oss och 10% rabatt på vårt cafésortiment! Kortet laddas första gången hos oss i kassan. Därefter kan du smidigt och enkelt ladda det själv på nätet. När du ska äta lunch och/eller fika hos oss så betalar du med ditt Kund/Studentkort och får automatiskt din rabatt.

Musikhjälpen! 
Vi har sedan flera år tillbaka hjälpt till, tillsammans med er gäster, att samla ihop pengar till Musikhjälpen. Du rundar upp valfritt belopp vid köp hos oss. Högskolerestauranger kommer självklart också att bidra genom att skänka ett fast belopp till Musikhjälpen. Förra året skänkte vi 132 627 kr med er hjälp!

I år är temat "Alla har rätt att funka olika". Människor med funktionsnedsättning är en av världens mest diskriminerade grupper. Många fastnar i fattigdom, stängs ute och osynliggörs på grund av hinder och stigman. Med funktionsnedsättning är risken stor att drabbas hårdare av nöd och katastrof - och få hjälp sist.

Det finns ungefär en miljard människor med funktionsnedsättning i världen. Omkring 4 av 5 bor i låg- och medelinkomstländer där fattigdom, undernäring, vitaminbrist, sjukdom och skador är vanliga orsaker.

I år sänds Musikhjälpen från Lund med under perioden 10-16 december. Vi startar redan den 5 december och avslutar den 14 december. Låt oss slå förra årets insamling! Var med och bidra du med!

Julstängt
Vi har stängt i mellandagarna den 27/12-28/12 och öppnar upp igen den 2/1 10:30-14:00! God jul och gott nytt år!

 

 

Dagens lunch Mån. 17/12

(Se hela veckans meny)
(See menu in English)
(Ladda ner veckans meny - PDF)

Gulärtsbiff med linshummus och örtrostad klyftpotatis (VEGAN) 80 kr/ 75 kr/ 70 kr

Pocherad torsk med grönkål, kryddpeppar och kokt potatis 80 kr/ 75 kr/ 70 kr

Mustig köttgryta med bacon, svamp, morot och ris 80 kr/ 75 kr/ 70 kr

Stillahavsspätta med kräftstjärtsröra, citron och dillslungad potatis 95 kr

Dagens soppa 69 kr

Har du frågor om allergener i någon av maträtterna så tala med din lokala restaurang

 
 
 

Våra öppettider

Mån-fre 10:30 - 14.00

Vi firar jul och nyår mellan 22/12 - 2/1 och har öppet som vanligt den 3/1. God Jul & Gott nytt år!

Ladda ner veckans meny

Högskolerestaurangers kundkort / studentkort

Högskolerestaurangers kundkort är snabbt, enkelt och ger dig rabatter på våra caféer och restauranger. Fördelar med kortet:

  • Rabatt på dagens lunch på våra restauranger
  • 10% rabatt på våra caféer
  • Enkelt att ladda och lätt att använda
  • Kortare kötid på flera av våra restauranger