Allé Elva Kök & Matsal

Välkommen till Allé Elva Kök & Matsal och din bästa stund på dagen!

Vi har öppet varje vardag 10:30-14:00.

Vår mat
Till lunchens olika varmrättsalternativ inkluderar vi ett varierat salladsbord med minst 50 % miljömärkta eller svenska råvaror. Det ingår också brödbuffé med vårt egenbakade bröd (vi använder närproducerat mjöl från Strängnäs), smör och/eller olika goda vegetariska röror. Sitt gärna kvar när du ätit färdigt och avsluta lunchen med en kopp Ekologiskt- och Fairtrademärkt kaffe eller té, numera ingår även detta i samtliga luncher!

Snart är det juletider! Den 18/12 serverar vi vårt årliga julbord hos oss för endast 125 kr! Vi kommer självklart ha en del med ett lika stort växtbaserat julbord där vi har tagit fram många nya recept och ser fram emot att höra vad du tycker! Det finns ett begränsat antal bokningsbara platser. Säkra din plats på sodertorncatering@hors.se! Här hittar du vårt julsortiment med julbord, jultallrikar och julfika! Välkommen in med din förfrågan på sodertorncatering@hors.se!

Följ oss gärna på Instagram! Där lägger vi varje dag ut dagens meny med bilder! Följ alleelva!

Varje onsdag och torsdag bjuder vi våra lunchgäster på dessert! Vi erbjuder alltid ett veganskt alternativ samt ett alternativ utan gluten!

Bästa pris + maximal njutnings- och vilotid under din lunchpaus med vårt Kund-/Studentkort!
Med Högskolerestaurangers kund- eller studentkort får du extra prisvärd lunch hos oss och 10% rabatt på vårt cafésortiment! Kortet får du av oss eller i intilliggande Café Prego där du även kan ladda på ditt kort. Därefter kan du smidigt och enkelt ladda det själv på nätet från 300 kr. När du ska äta lunch och/eller fika hos oss så betalar du med ditt Kund/Studentkort och får automatiskt din rabatt.

Nya ägare och nytt kassasystem! I somras förvärvades Högskolerestauranger AB, vilket Allé Elva är en del av, av Nordrest. Detta innebär att vi övergått till deras kassasystem. Det fungerar ungefär som tidigare men layouten ser lite annorlunda ut. Självklart fungerar fortfarande våra kund/ studentkort i dessa terminaler. Alla kort med innevarande saldon på har förts över till det nya systemet. Registrering av kortet görs på nätet med din e-postadress. Har du tidigare registrerat ditt kort med ditt telefonnummer så gäller inte den registreringen längre utan du måste göra om den på nätet och efter det kan du ladda ditt kort, se dina transaktioner och ditt saldo där samt även, om du tappar bort ditt kort, spärra det. Naturligtvis är du mer än välkommen fram till oss som serverar maten om du har frågor eller behöver hjälp. OBSERVERA! QR-koden på baksidan av kortet länkar fel och saldot du får där är ej korrekt (det länkar till det saldo du hade på ditt kort innan kassasystemet byttes). 

20 miljoner koppar ekologiskt och Fairtrademärkt kaffe! 
Vi är jättestolta att vi serverade vår 20 miljonte kopp ekologiskt och Fairtrademärkt kaffe på intilliggande Prego Södertörn under våren 2019! Vi har serverat etiskt miljöfika i snart tio år och vi ser fram emot många år till. Välkommen in på en kopp java! Stort grattis till Olle som blev den som köpte den 20 miljonte koppen och vann fina priser från Löfbergs och ett studentkort laddat med 1000 kr!

Välkomna!

 

 

Dagens lunch Ons. 29/1

(Se hela veckans meny)
(See menu in English)
(Ladda ner veckans meny - PDF)

Panko- och sesamstekt rotselleri med nudelsallad och söt chilisås (vegansk) 85 kr/ 80 kr/ 75 kr
Idag bjuder vi på dessert- även vegansk så klart!

Dillkryddad fiskfärsbiff med hollandaisesås och juliennegrönsaker 87 kr/ 82 kr/ 77 kr
Idag bjuder vi på dessert!

Flygande Jacob med ris (nötfri) 87 kr/ 82 kr/ 77 kr
Idag bjuder vi på dessert!

Veckans pasta:
Pasta med salsicciasås och färskriven Grana padano 75 kr

Veckans rätt:
Asiatisk kycklinggryta med röd curry och kokosmjölk, serveras med basmatiris 95 kr

Har du frågor om allergener i någon av maträtterna så tala med din lokala restaurang

 
 
 

Våra öppettider

Mån-fre 10:30 - 14.00

Ladda ner veckans meny

Högskolerestaurangers kundkort / studentkort

Högskolerestaurangers kundkort är snabbt, enkelt och ger dig rabatter på våra caféer och restauranger. Fördelar med kortet:

  • Rabatt på dagens lunch på våra restauranger
  • 10% rabatt på våra caféer
  • Enkelt att ladda och lätt att använda
  • Kortare kötid på flera av våra restauranger