Dagens lunchVår cateringHitta hit
Hos oss på Verket mat & kaffe erbjuder vi en bra start på dagen med färska frallor, juicer, smoothies och nybryggt kaffe. Till lunch dukar vi upp en vällagad buffé som du själv komponerar din tallrik ifrån. Varje dag kan du välja mellan nya växtbaserade/vegetariska rätter och kött- eller fiskrätter, hembakt bröd och smakrika röror. Maten lagar vi utifrån ett hållbart tänk, av de råvaror som är i säsong just nu. Är du sugen på något sött finns nygräddade kanelbullar och andra godsaker till kaffet.
Kl. 11 – 14
Växtbaserad moussaka serveras med tomat- och löksallad med örter
Ugnsgratinerad falukorv serveras med potaismos och senapscreme
Rödbetsbiff serveras med myntayoghurt och couscous
Dragonbakad kycklingfilè serveras med ratatouille och grönsaksstekt ris
Kikärtbiff serveras med kall vitlökssås och rostad potatis
Lasagne al forno serveras med tomat- och löksallad
Het chiligryta med sojafärs och tomat serveras med kokt ris
Panerad sejfilè serveras med skagenröra, citronklyfta och kokt potatis
Gulärtsbiff serveras med kall örtsås och buljongkokt couscous
Nattbakad fläskkarrè serveras med coleslaw, BBQ-sås och rostad potatis
115 kr/105 kr med studentkort eller kundkort inkl. sallad, smör, bröd och kaffe/te
115 kr/105 kr student or customer card, incl. salad, butter, bread and coffee/tea
Med reservation för ändringar
Grön ärtbiff serveras med wasabicreme och vitlöksrostad potatis
Spaghetti Bolognese serveras med färskriven Grana padano
Kikärtsgryta med garam masala och kokosserveras med basmatiris
Stekt kycklingfilè serveras med pepparsås, haricot vertes och ugnsrostad potatis
Morotsbiff serveras med vitlöksdipp och buljongkokt bulgur
Pannbiff serveras med gräddsås, pressgurka, lingon och kokt potatis
Pastasås med sojafärs, tomat och basilika severas med cellentani
Panerad sejfilè serveras med remouladsås, citronklyfta och kokt potatis
Pankopanerad rotselleri serveras med chilidipp och bulgur
Fläsknoisette serveras med bearnaisesås, rödvinssky och pommes frittes
Måndag - fredag: 8-15.30
Lunch 11.00 - 14.00
Telefon: 016 - 13 67 00
E-post: verket@nordrest.se
Marina Öhrman
Telefon: 072-209 95 40
Vi uppskattar kommentarer och feedback för att varje dag kunna förbättra oss.