Prego Södertörn

Välkommen till Prego Södertörn!

Här serverar vi bland annat nybryggt kaffe, espresso, bullar, kakor och mackor. Fika dig till en bättre värld hos oss. Vårt kaffe är både Ekologiskt och Fairtrademärkt. Hos oss fikar du med gott samvete!

Sortiment
Vi har ett brett utbud av ekologiska produkter, fräscha smörgåsar och sallader, nyttiga bars, frukt, kalla drycker, smoothie och friska juicer.
Kom till oss och avnjut en specialkaffe som espresso, latte eller cappuccino!

Till lunch erbjuder vi utöver sallader och wraps, även grillad focaccia och levainbröd med smarriga fyllningar samt kalla matlådor som lätt kan tas med eller värmas på mikrotorget i den intilliggande restaurang Allé Elva Kök & Matsal. Smaklig måltid!

Bästa pris med laddat Kund- / Studentkort!
Med Högskolerestaurangers kundkort får du rabatterade priser på våra luncher och 10% rabatt på vårt cafésortiment!

Samarbete med Studentkortet!
Vi samarbetar med Studentkortet och varje månad har vi ett erbjudande om du visar upp ditt Studentkort i appen. 1-31/1 köper du en liten kaffe för endast 10 kr! Kom förbi och fyll på med energi!

Musikhjälpen! 
Vi lyckades, tillsammans med er, samla ihop 100 000 kr till Musikhjälpen och "Allas rätt att funka olika". Stort tack till alla våra gäster!

Våra öppettider

Måndag-torsdag 07:45 - 17:00 | Fredag 07:45 - 16.00

Högskolerestaurangers kundkort / studentkort

Högskolerestaurangers kundkort är snabbt, enkelt och ger dig rabatter på våra caféer och restauranger. Fördelar med kortet:

  • Rabatt på dagens lunch på våra restauranger
  • 10% rabatt på våra caféer
  • Enkelt att ladda och lätt att använda
  • Kortare kötid på flera av våra restauranger