Prego Tolvan

Välkommen till Prego Tolvan!

Kom till Prego Tolvan i Logoshuset på Södertörns högskola! Här serverar vi bland annat nybryggt kaffe, bullar, kakor och mackor. Fika dig till en bättre värld hos oss. Vårt kaffe är både Ekologiskt och Fairtrademärkt. Hos oss fikar du med gott samvete!

Sortiment
Hos oss kan du köpa dagens lunch i låda - tillagad av våra duktiga kockar på Allé Elva Kök & Matsal tvärs över gatan. Lätt att värma i microrummet precis bredvid oss.
Du kan också välja grillad foccacia eller paninis med smarriga fyllningar. Har du testat sallader i Jars? Lätta att ta med och mättar bra!

Vi har också fräscha smörgåsar, nyttiga bars, frukt, kalla drycker, smoothie och friska juicer.
Testa vår havregrynsgröt med tillbehör som kanel och socker eller äppelmos!

Bästa pris med laddat Kund- / Studentkort!
Med Högskolerestaurangers kund-/studentkort får du rabatterade priser på våra luncher och 10% rabatt på vårt cafésortiment! Ladda på från 300 kr på nätet! Här registrerar du ditt kund-/studenkort om det är första gången du ska ladda ditt kort. Här kan du ladda på det om ditt kort redan är registrerat, här hittar du även dina transaktioner och kan se ditt saldo.

Nya ägare och nytt kassasystem! I somras förvärvades Högskolerestauranger AB, vilket Café Prego är en del av, av Nordrest. Detta innebär att vi övergår till deras kassasystem. Självklart fungerar fortfarande våra kund/ studentkort i dessa terminaler. Alla kort med innevarande saldon på har förts över till det nya systemet. Du kan ladda på ditt kort i kassan eller på nätet. Fråga oss om du undrar över något!  Här hittar du länken till att kolla ditt saldo. OBSERVERA! QR-koden på baksidan av kortet länkar fel och saldot du ser där är ej korrekt. (Den länkar till saldot som fanns på kortet innan kassasystemet byttes.)       

20 miljoner koppar ekologiskt och Fairtrademärkt kaffe! 
Vi är jättestolta att vi serverade vår 20 miljonte kopp ekologiskt och Fairtrademärkt kaffe på vårt systercafé Prego Södertörn under våren 2019! Vi har serverat etiskt miljöfika i snart tio år och vi ser fram emot många år till. Välkommen in på en kopp java! Stort grattis till Olle som blev den som köpte den 20 miljonte koppen och vann fina priser från Löfbergs och ett studentkort laddat med 1000 kr!

Följ oss gärna på Instagram! Där heter vi pregotolvan. Vi lägger ut våra erbjudanden och andra roligheter där!

Dagens lunch Ons. 29/1

(Se hela veckans meny)
(See menu in English)
(Ladda ner veckans meny - PDF)

Har du frågor om allergener i någon av maträtterna så tala med din lokala restaurang

 
 
 

Våra öppettider

Måndag - fredag 7:45-15:00

Vi stänger kl 14.00 torsdagen den 16/1.

Ladda ner veckans meny

Högskolerestaurangers kundkort / studentkort

Högskolerestaurangers kundkort är snabbt, enkelt och ger dig rabatter på våra caféer och restauranger. Fördelar med kortet:

  • Rabatt på dagens lunch på våra restauranger
  • 10% rabatt på våra caféer
  • Enkelt att ladda och lätt att använda
  • Kortare kötid på flera av våra restauranger