Restaurang Forum

Välkommen till Restaurang Forum

Snart närmar vi oss terminsslutet och Forum stänger för semester onsdagen den 21 juni och öppnar åter måndagen den 14 augusti. Trevlig sommar

På Restaurang Forum serverar vi en komplett lunch med måltidsdryck, salladsland, nybakat bröd samt kaffe/te. Varje dag kan du välja mellan 2 olika alternativ som vanligtvis består av vegetarisk, fisk eller kött. Nyhet från nu är att en dagens lunch har ersatts av dagens pasta som även den är komplett och kostar osannolika 62kr.  Vi serverar även olika wraps i vår Wraperia, dagens soppa samt ett fullt utbud på mackor. Självklart hittar du även frukt, fikabröd och allt däremellan.

Bästa pris med vårt Studentkort!
Med Högskolerestaurangers studentkort äter du billigaste lunchen. Med ett laddat studentkort erhåller du 17kr i rabatt  per måltid. För dig som arbetar på campus eller är trogen stammis finns vårt kundkort.  Alla som har våra kort får även  rabatterade priser med 10% rabatt på vårt cafésortiment! Håll även utkik efter våra erbjudanden.

Läs mer och ladda Högskolerestaurangers kundkort

Catering & Fest
Du kan beställa allt från det enklaste fikat till största festmåltiden av oss. Välj skräddarsytt eller något av våra förslag. Maten levereras direkt till er eller så hämtar ni den. Vi har även festlokal för upp till 200 personer.

Dagens lunch Tors. 24/8

(Se hela veckans meny)
(See menu in English)
(Ladda ner veckans meny - PDF)

Hickorybakad svensk oxbringa med majsslaw, BBQ-sås och rotfrukter

Broccolibiff med melon&fetaostsallad, limeyoghurt och bulgur

Pasta Bolognese

Har du frågor om allergener i någon av maträtterna så tala med din lokala restaurang

 
 
 

Våra öppettider

Mån - fre 8.00 - 16.00

Lunch serveras
11.00 - 14.00

Ladda ner veckans meny

Högskolerestaurangers kundkort / studentkort

Högskolerestaurangers kundkort är snabbt, enkelt och ger dig rabatter på våra caféer och restauranger. Fördelar med kortet:

  • Rabatt på dagens lunch på våra restauranger
  • 10% rabatt på våra caféer
  • Enkelt att ladda och lätt att använda
  • Kortare kötid på flera av våra restauranger