Dagens lunchVår cateringmenyHitta hit
Här hittar du frukost, fika, kaffe, lunch och allt annat du kan tänkas vara sugen på.
På vardagar mellan kl. 11 - 14 dukar vi upp en säsongsanpassad och vällagad lunchbuffé där grönsakerna får spela huvudrollen. Varje dag tillagas det en vegetarisk eller vegansk rätt samt en med kött, fisk eller fågel. Utöver det hittar du mängder av vällagade grönsaksrätter samt en brödbuffé med flera sorters bröd, smör och röror.
I priset ingår allt på buffén samt stilla eller kolsyrat vatten samt kaffe eller te.
Varmt välkomna!
Vi har sommarstängt och öppnar åter den 7 augusti.
Vi önskar alla våra gäster en skön sommar!
Champinjon och vitlökspasta med vittvin, grädde och parmesan toppas med persilja
Kebabgryta med paprika, tomat och spiskummin serveras med vitlökskräm samt ångat ris
Palak paneer med halloumi, morötter, kikärter samt vitlöksfräst spenat serveras med ångat basmatiris
Raggmunk med rimmat sidfläsk samt rårörda lingon
Broccolibiffar med västerbottenost serveras med dillmajonnäs samt rostade rotfrukter
Koreansk kycklingfärslimpa med salladslök, ingefära och vitlök serveras med grönaböner samt bulgur
Gratinerade rödbetor med getost, honung, spenat och rostade kikärter serveras med basilikakräm samt matvete
Frasig sej med dansk remulad, gröna ärter, koktpotatis samt citron
Fetaost- och spenatpaj serveras med semitorkade tomater samt ajvar dressing
Tonkatsu, japansk kycklingschnitzel med syrlig råkostsallad samt ångat ris samt soja och sesamsmajjo
Med reservation för ändringar
Bakad spetskål med chimichurry och gula ärtor serveras med mojo rojo och klyftpotatis
Hunan pork, fläskwok med röd och grön chili, ingefära och paprika serveras med ångat ris
Lasagne på sojafärs med tomat och mozzarella serveras med tomat och ruccola sallad
Kreolsk gryta med paprika, kabanoss, syltlök och cornichons serveras med ångat ris
Stängt Trevlig Första Maj!
Krispig tofu med vitlök, ingefära, soja och paprika serveras med ångat jasminris samt salladslök
Köttfärslimpa serveras med koktpotatis, gräddsås, pressgurka och rårörda lingon
Kycklingbröst med torkade tomater, grana padano, bacon, krutonger, cesarrostad potatis samt romansallad
Panko panerad rotselleri med sojabönor, serveras med ponzudressing och bulgur
Måndag - fredag kl. 08:00 - 15.30
Telefon: 019-12 58 30
E-post: forum@nordrest.se
Restaurang Forum, Örebro Universitet, 701 82 Örebro
Caroline Edfors
Telefon: 076-777 04 53
E-post: caroline.edfors@nordrest.se
Vi uppskattar kommentarer och feedback för att varje dag kunna förbättra oss.