Dagens lunchVår cateringmenyHitta hit
Här hittar du frukost, fika, kaffe, lunch och allt annat du kan tänkas vara sugen på.
På vardagar mellan kl. 11 - 14 dukar vi upp en säsongsanpassad och vällagad lunchbuffé där grönsakerna får spela huvudrollen. Varje dag tillagas det en vegetarisk eller vegansk rätt samt en med kött, fisk eller fågel. Utöver det hittar du mängder av vällagade grönsaksrätter samt en brödbuffé med flera sorters bröd, smör och röror.
I priset ingår allt på buffén samt stilla eller kolsyrat vatten samt kaffe eller te.
Varmt välkomna!
Vi har sommarstängt och öppnar åter den 7 augusti.
Vi önskar alla våra gäster en skön sommar!
Majsfritters serveras med mango- och jalapenodipp samt rostad sötpotatis
Kreolskgryta med paprika, kabanoss, syltlök och cornichons serveras med ångat ris
Pasta med basilikapesto, rostad broccoli, solrosfrön, vitlök, semitorkade tomater och spenat serveras med riven parmesan
Hunan pork, fläskwok med röd och grön chili, ingefära och paprika serveras med ångat ris
Våran matsal är abonnerad av Matematikbienalen, men vi kommer att serveras en Fiskgryta i take away för 95kr samt även vårat To go sortimen med sallader, wraps och makor. Varmt välkomna!
Fiskgryta med räkor, tomat, fänkål och morot serveras med krutonger, aioli och kokt potatis
Våran matsal är abonnerad av Matematikbienalen, men vi kommer att ha öppet men endast kunna erbjuda vårat To go sortimen med sallader, wraps och makor. Varmt välkomna!
Med reservation för ändringar
Bakad blomkål med gula ärtor, picklad rödlök, dragonkräm och matvete
Kycklingbröst med torkade tomater, cesarrostad potatis och romansallad
Kålpudding på sojafärs serveras med gräddsås, rårörda lingon och koktpotatis
Sej i gulcurry med äpple och purjolök serveras med ångat ris samt ångad morot
Linsgryta med garam masala, curry, tomat och kikärtor serveras med ångat ris och vitlökskräm
Rimmad oxbringa serveras med rostade rotfrukter, pepparrotssky och persilja
Panko panerad rotselleri med sojabönor, serveras med ponzudressing och bulgur
Schnitzel med kapris och persiljesmör serveras med citron och stekt potatis
Vi önskar våra gäster en Glad Påsk!
Tortelloni med ricotta och spenat, semitorkade tomater, zucchini och citron toppas med mozzarella
Kinesiska fläskgryta med bambuskott, champinjoner och soja serveras med ångat ris
Nudelwok med tofu, pak choi, broccoli, morötter och böngroddar serveras med sweet chili dipp
Lax pasta med citron, dill, grädde och broccoli toppas med parmesan
Bakad spetskål med rödcurry, sojabönor och kokosmjölk serveras med rostad potatis
Asiatisk apelsinkyckling med sesamfrön och salladslök serveras med nudlar
Flygande Jakob med halloumi, zucchini, banan och solrosfrön serveras med bulgur
Chiligryta med böner och paprika serveras med gräddfil, ångat ris och majschips
Måndag - fredag kl. 08:00 - 15.30
Telefon: 019-12 58 30
E-post: forum@nordrest.se
Restaurang Forum, Örebro Universitet, 701 82 Örebro
Caroline Edfors
Telefon: 076-777 04 53
E-post: caroline.edfors@nordrest.se
Vi uppskattar kommentarer och feedback för att varje dag kunna förbättra oss.