Dagens lunchVår cateringmenyHitta hit
Här hittar du frukost, fika, kaffe, lunch och allt annat du kan tänkas vara sugen på.
På vardagar mellan kl. 11 - 14 dukar vi upp en säsongsanpassad och vällagad lunchbuffé där grönsakerna får spela huvudrollen. Varje dag tillagas det en vegetarisk eller vegansk rätt samt en med kött, fisk eller fågel. Utöver det hittar du mängder av vällagade grönsaksrätter samt en brödbuffé med flera sorters bröd, smör och röror.
I priset ingår allt på buffén samt stilla eller kolsyrat vatten samt kaffe eller te.
Varmt välkomna!
Vi har sommarstängt och öppnar åter den 7 augusti.
Vi önskar alla våra gäster en skön sommar!
Bakad romanesco med fransklinssallad och grönkål serveras med ajvar dressing samt rostad potatis
Kycklinglår i gräddigsås med sambal oelek, vitlök och persilja serveras med matvete
Äppelcider brässerad savojkål med dragon och vita böner serveras med kokt potatis
Fisk Bordelaise serveras med dillsås, citron, gröna ärtor samt kokt potatis
Bönfärslimpa med oliver, rödlök och ruccola serveras med bulgur och tzatziki
Pasta Carbonara med bacon, grädde, gröna ärter, parmesan och svartpeppar serveras med spagetti
Rödcurrygryta med ärt och bondböna, kokosmjölk, citrongräs, morötter och lime serveras med ångat ris och asiatisk gurka
Persiljejärpar med gräddsås, svartvinbärsgelé samt pressgurka serveras med koktpotatis
Enchiladas med sojafärs, spiskummin och böner serveras med picklad rödlök, majschips och gräddfil
Crispy pork med asiatisksallad serveras med nudlar samt mynta kräm
Med reservation för ändringar
Vegonäs serveras med tagliatelle, riven parmesan samt basilikapesto
Kycklinggryta med soltorkade tomater, dragon och citron serveras med bulgur
Tikka masala med aubergin, morot och kikärtor serveras med gurkraita samt ångat basmatiris
Sej med dijonsenap, vitt vin och örter serveras med ångade morötter och dillkoktpotatis
Pasta med ramslökspesto, rostad broccoli, solrosfrö, semitorkade tomater, spenat samt riven västerbottenost
Fläskkarré med äpple och rosmarin serveras med grönpepparsås och persiljerostad potatis
Aubergingratäng med sojafärs, tomat, oregano och potatis serveras med ruccolasallad
Tandoorimarinerad kycklingklubba serveras med kryddkokt ris serveras mangoyoghurt
Morotsnuggets med timjan och ingefära serveras med sirascha mayo, limepickalde morötter och ångat ris
Coq au vin, kycklinglår med rödvin, timjan, morot och bacon serveras med potatispuré
Champinjon och vitlökspasta med vittvin, grädde och parmesan toppas med persilja
Kebabgryta med paprika, tomat och spiskummin serveras med vitlökskräm samt ångat ris
Palak paneer med halloumi, morötter, kikärter samt vitlöksfräst spenat serveras med ångat basmatiris
Raggmunk med rimmat sidfläsk samt rårörda lingon
Broccolibiffar med västerbottenost serveras med dillmajonnäs samt rostade rotfrukter
Koreansk kycklingfärslimpa med salladslök, ingefära och vitlök serveras med grönaböner samt bulgur
Gratinerade rödbetor med getost, honung, spenat och rostade kikärter serveras med basilikakräm samt matvete
Frasig sej med dansk remulad, gröna ärter, koktpotatis samt citron
Fetaost- och spenatpaj serveras med semitorkade tomater samt ajvar dressing
Tonkatsu, japansk kycklingschnitzel med syrlig råkostsallad samt ångat ris samt soja och sesamsmajjo
Måndag - fredag kl. 08:00 - 15.30
Telefon: 019-12 58 30
E-post: forum@nordrest.se
Restaurang Forum, Örebro Universitet, 701 82 Örebro
Caroline Edfors
Telefon: 076-777 04 53
E-post: caroline.edfors@nordrest.se
Vi uppskattar kommentarer och feedback för att varje dag kunna förbättra oss.