Restaurang Lantis

NYHET! Numera har Restaurang Lantis ett Chambre Séparée (VIP:en) där ni förbokar era platser och där vi serverar er lunch vid bordet. Vi har 76 platser till ert förfogande, men självklart kan ni vara färre i sällskapet. Bokas enklast på lantis@hors.se eller på 08-15 92 50

På Lantis serverar vi en komplett lunch från 68* kr med dryck, salladsbuffé, hembakat bröd och ekologiskt- och Fairtrademärkt kaffe/té. Varje dag kan du välja mellan 3 olika varmrättsalternativ.
Eftersom vår miljö ligger oss varmt om hjärtat så serverar vi vissa dagar även Dagens Extra. Det gör vi de dagar då vi har fina och fräscha råvaror över som vi inte vill kasta utan istället se till att de används och tillagas på bästa sätt. Dagens Extra kostar 65 kr oavsett vilket betalmedel du använder.

Bästa pris med laddat Kund-/Studentkort!

Med Högskolerestaurangers kund- eller studentkort får du extra prisvärd lunch hos oss och 10% rabatt på vårt cafésortiment! Kortet laddas första gången hos oss i kassan. Därefter kan du smidigt och enkelt ladda det själv på nätet.

Läs mer och ladda Högskolerestaurangers kundkort

*Gäller med laddat studentkort

Catering & Fest
Du kan beställa allt från det enklaste fikat till största festmåltiden av oss. Välj skräddarsytt eller något av våra förslag nedtill på sidan. Maten levereras direkt till er eller så hämtar ni den. Vi har även festlokal för upp till 600 personer.

Dagens lunch Mån. 27/3

(Se hela veckans meny)
(See menu in English)
(Ladda ner veckans meny - PDF)

Asiatisk grönsaksgryta med grön curry, kokosmjölk och jasminris

Champinjonöverbakad kolja med gräslökssås och morotspuré

Dragonstekt svensk kycklingfilé med ratatouille och stekt grönsaksris

Har du frågor om allergener i någon av maträtterna så tala med din lokala restaurang

 
 
 

Våra öppettider

Mån - fre 11.00 - 14.00

Ladda ner veckans meny

Högskolerestaurangers kundkort / studentkort

Högskolerestaurangers kundkort är snabbt, enkelt och ger dig rabatter på våra caféer och restauranger. Fördelar med kortet:

  • Rabatt på dagens lunch på våra restauranger
  • 10% rabatt på våra caféer
  • Enkelt att ladda och lätt att använda
  • Kortare kötid på flera av våra restauranger