Restaurang Lantis

Välkommen till Restaurang Lantis och din bästa stund på dagen!

Vi finns i Allhuset på Universitetsvägen 7 på Campus Frescati.
I vår ljusa matsal med utsikt mot trädkronorna kan du avnjuta en vällagad lunch.

Vår mat
Till lunchens olika varmrättsalternativ inkluderar vi ett varierat salladsbord med minst 50 % miljömärkta råvaror. Det ingår också brödbuffé med vårt egenbakade bröd (självklart använder vi miljömärkt mjöl!), smör och/eller olika goda vegetariska röror. Sitt gärna kvar när du ätit färdigt och avsluta lunchen med en kopp Ekologiskt- och Fairtrademärkt kaffe eller té. Är du allergisk mot något födoämne? Eller är du vegan? Våra kockar hjälper gärna till att ordna alternativ som passar just dig!

Eftersom vår miljö ligger oss varmt om hjärtat så serverar vi vissa dagar även Dagens Extra. Det gör vi de dagar då vi har fina och fräscha råvaror över som vi inte vill kasta utan istället se till att de används och tillagas på bästa sätt. Dagens Extra kostar 65 kr oavsett vilket betalmedel du använder.

VIP:en - Chambre Séparée
Vill du sitta tillsammans med ditt lunchsällskap i lugn och ro så kan du boka bord i vår avskilda del av matsalen som vi kallar VIP:en. Där serverar vi er lunch vid bordet i en lugnare miljö. Självklart ingår vårt hembakade bröd, smör och grönsaker. Till ditt Ekologiska- och Fairtrade-märkta kaffe/té får du en liten kaka/godsak. Kontakta oss för mer information och/eller bokning av bord på lantis@hors.se eller på 08-15 92 50.

Bästa pris med laddat Kund-/Studentkort!
Med Högskolerestaurangers kund- eller studentkort får du extra prisvärd lunch hos oss och 10% rabatt på vårt cafésortiment! Kortet laddas första gången hos oss i kassan. Därefter kan du smidigt och enkelt ladda det själv på nätet.

Läs mer och ladda Högskolerestaurangers kundkort

*Gäller med laddat studentkort

Catering & Fest
Du kan beställa allt från det enklaste fikat till största festmåltiden av oss. Välj skräddarsytt eller något av våra förslag nedtill på sidan. Maten levereras direkt till er eller så hämtar ni den. Vi har även festlokal för upp till 600 personer.

Dagens lunch Tors. 24/8

(Se hela veckans meny)
(See menu in English)
(Ladda ner veckans meny - PDF)

Wokade nudlar med tofu, vitkål, böngroddar och syrad rättika (VEGAN)

Hickorybakad svensk oxbringa med majsslaw, BBQ-sås, rostad majskolv och rotfrukter

Pasta med skogssvampsås

Har du frågor om allergener i någon av maträtterna så tala med din lokala restaurang

 
 
 

Våra öppettider

Mån - fre 11.00 - 14.00

Vi har öppet t.om 7/7-2017. Efter sommarstängning öppnar vi igen den 14/8.

Ladda ner veckans meny

Högskolerestaurangers kundkort / studentkort

Högskolerestaurangers kundkort är snabbt, enkelt och ger dig rabatter på våra caféer och restauranger. Fördelar med kortet:

  • Rabatt på dagens lunch på våra restauranger
  • 10% rabatt på våra caféer
  • Enkelt att ladda och lätt att använda
  • Kortare kötid på flera av våra restauranger