Restaurang Q

Välkommen till Restaurang Q och din bästa stund på dagen!

Vi finns i markplan på Malvinas väg 4 på Kungliga Tekniska Högskolan/Campus Valhallavägen.

I vår ljusa matsal med trägolv och stora fönster kan du avnjuta en vällagad lunch. Under den varmare delen av året kan du äta utomhus på vår uteservering.

Vår mat
Till lunchens olika varmrättsalternativ inkluderar vi ett varierat salladsbord med minst 50 % miljömärkta råvaror. Det ingår också brödbuffé med vårt egenbakade bröd (självklart använder vi ekologiskt mjöl!), smör och/eller olika goda vegetariska röror. Sitt gärna kvar när du ätit färdigt och avsluta lunchen med en kopp Ekologiskt- och Fairtrademärkt kaffe eller té. Är du allergisk mot något födoämne? Eller är du vegan? Våra kockar hjälper gärna till att ordna alternativ som passar just dig!

Hyllan - Chambre Séparée
Vill du sitta tillsammans med ditt lunchsällskap i lugn och ro så kan du boka bord på vår övervåning som vi kallar Hyllan. Där serverar vi lunchbuffé i en lugnare miljö. På buffén finns alltid två varmrättsalternativ, salladsbord (50 % miljömärkt även där såklart!) och vårt hembakade bröd. Till ditt Ekologiska- och Fairtrademärkta kaffe får du en liten kaka/godsak. På Hyllan kan du också boka mötesrum. Antingen i samband med lunch och/eller för halv- eller heldagar. Kontakta oss för mer information på q@hors.se eller på 08-21 01 19. Vi önskar få lunchbokningar senast 2 dagar innan ni vill komma, men det går alltid bra att ringa och höra om ledig plats även med kort varsel.

Bästa pris med laddat Kundkort/Studentkort!
Med Högskolerestaurangers kund- eller studentkort får du extra prisvärd lunch hos oss och 10% rabatt på vårt cafésortiment! Kortet laddas första gången på plats hos oss i kassan. Därefter kan du själv ladda det enkelt och smidigt på nätet.

Läs mer och ladda Högskolerestaurangers kundkort

Catering & Fest
Du kan beställa allt från det enklaste fikat till största festmåltiden av oss. Välj skräddarsytt eller något av våra förslag nedtill på sidan. Maten levereras direkt till er eller så hämtar ni den. Vi har även festlokal för upp till 300 personer.

Dagens lunch Tis. 14/11

(Se hela veckans meny)
(See menu in English)
(Ladda ner veckans meny - PDF)

Asiatiska ärtbiffar med srirschaaioli och wokade rotfrukter med chili och lime

Köttbullar med rårörda lingon, inlagd gurka samt potatismos (89:-)

Helstekt kotlettrad med bearnaisesås, ratatouille och rostad potatis

Pasta med strimlad fläskkotlett, chili och ruccola i tomat-ricottasås

Har du frågor om allergener i någon av maträtterna så tala med din lokala restaurang

 
 
 

Våra öppettider

Mån - fre 9.00 - 15.30

Ladda ner veckans meny

Högskolerestaurangers kundkort / studentkort

Högskolerestaurangers kundkort är snabbt, enkelt och ger dig rabatter på våra caféer och restauranger. Fördelar med kortet:

  • Rabatt på dagens lunch på våra restauranger
  • 10% rabatt på våra caféer
  • Enkelt att ladda och lätt att använda
  • Kortare kötid på flera av våra restauranger