Dagens lunch Catering Hitta hit
Vid Vejdes Plats intill universitet på Teleborg finns vi på Restaurang Rasken. Här serverar vi en välsmakande buffé med fokus på det gröna. Kombinera ihop din lunch av olika varma växtbaserade rätter, ett fisk- eller köttalternativ samt grönsaker från vårt salladsbord. Till det serverar vi hembakt bröd, kaffe och kaka.
Hjärtligt välkomna från klockan 12.00!
Lunchbuffé inklusive kaffe och kaka – 130 kr/120 kr med kundkort serveras mellan 11.30-14.00
Pensionärslunch 99 kr, serveras kl 12.45-14.00
Morot & halloumibiffar serveras med honungsrostad klyftpotatis & chiliemulsion
Kyckling teriyaki serveras med limekokt jasminris, koriandermajonnäs & rostade sesamfrö
Kikärtsbiffar serveras med rostad potatis & tzatziki
Raggmunk serveras med stekfläsk & lingonsylt
Västerbotten & kantarellpaj med örtkräm & blandsallad
Fiskgratäng med skaldjurssås serveras med potatispuré samt äppel & fänkålscrudité
Stroganoff gjord på röda linser & champinjoner serveras med jasminris & brytbönor
Wallenbergare serveras med potatispuré, brynt smör, rårörda lingon & ärtor
Broccoli & majsfritters serveras med rostad potatis samt chilimajonnäs
Helstekt örtmarinerad fläskfilé serveras med potatisgratäng, vitlökssvängda haricots vertes, rödvinssås & picklat rödlökssmör
Fredagsdessert: Kladdkaka med hallongrädde
Vid funderingar kring allergener eller innehåll i maten fråga vår personal.
Svamprisotto serveras med jordärtskockschips & rostad tomatvinägrett
Lasagne på nötfärs serveras med grana padano samt tomat & fetaostsallad
Rödbetsbiff serveras med rostad potatis, getostkräm & honungsrostad broccoli
Vitvinspocherad kummel toppad med bacon, kapris & rödbetor serveras med potatispuré, riven pepparrot & brynt smör
Cannelloni fylld med spenat & ricotta serveras med citrondressad zucchinisallad
Helstekt kotlettrad serveras med potatisgratäng, pepparsås & haricots vertes
Svampbiff serveras med dragonaioli & ljummen potatissallad
Boeuf bourguignon på högrev & rökt sidfläsk serveras med tryffeldoftande potatispuré & syrade morötter
Teriyaki på veggiebites serveras med limekokt jasminris, ingefärspicklad morot & korianderkräm
Panerad kycklingfilé serveras med tzatziki, råstekt potatis & brytbönor
Fredagsdessert: Blåbärspaj med vaniljgrädde
Hos oss kan du förutom äta din lunch och boka lokalen för konferens, möte eller en uppdukad lunch i vår trevliga miljö om att bli serverad både lyxig fika som välsmakande lunch. Ett både smidigt och bekvämt sätt att konferera och mötas i olika sammanhang.
Måndag-Fredag 11.30-14.00
Josefin Lindroth, Enhetschef
Telefon: 073-303 55 51
E-post: josefin.lindroth@nordrest.se
Vi uppskattar kommentarer och feedback för att varje dag kunna förbättra oss.