Dagens lunch Catering Hitta hit
Vid Vejdes Plats intill universitet på Teleborg finns vi på Restaurang Rasken. Här serverar vi en välsmakande buffé med fokus på det gröna. Kombinera ihop din lunch av olika varma växtbaserade rätter, ett fisk- eller köttalternativ samt grönsaker från vårt salladsbord. Till det serverar vi hembakt bröd, kaffe och kaka.
Hjärtligt välkomna från klockan 12.00!
Lunchbuffé inklusive kaffe och kaka – 130 kr/120 kr med kundkort serveras mellan 11.30-14.00
Pensionärslunch 99 kr, serveras kl 12.45-14.00
Svamprisotto serveras med jordärtskockschips & rostad tomatvinägrett
Lasagne på nötfärs serveras med grana padano samt tomat & fetaostsallad
Rödbetsbiff serveras med rostad potatis, getostkräm & honungsrostad broccoli
Vitvinspocherad kummel toppad med bacon, kapris & rödbetor serveras med potatispuré, riven pepparrot & brynt smör
Cannelloni fylld med spenat & ricotta serveras med citrondressad zucchinisallad
Helstekt kotlettrad serveras med potatisgratäng, pepparsås & haricots vertes
Svampbiff serveras med dragonaioli & ljummen potatissallad
Boeuf bourguignon på högrev & rökt sidfläsk serveras med tryffeldoftande potatispuré & syrade morötter
Teriyaki på veggiebites serveras med limekokt jasminris, ingefärspicklad morot & korianderkräm
Panerad kycklingfilé serveras med tzatziki, råstekt potatis & brytbönor
Fredagsdessert: Blåbärspaj med vaniljgrädde
Vid funderingar kring allergener eller innehåll i maten fråga vår personal.
Ugnsrostad spetskål serveras med linsragu, rostat bovete & persiljeyoghurt
Köttfärslimpa serveras med kokt potatis, gräddsås, pressgurka & rårörda lingon
Broccolibiff serveras med quinoasallad, picklad rödlök & morotstzatziki
Confiterad fläsksida serveras med vitlökssvängda morötter, stuvad vitkål smaksatt med miso, rostade sesamfrön samt ört & citrusvinägrett
Sparrisrisotto toppad med vitlöksstekt svamp, ruccolasallad & grana padano
Pankopanerad kycklingfilé serveras med misorostade rotsaker, kimchimajonnäs, teriyakisås & koriander
Påskbuffé
Köttbullar, prinskorv, Janssons frestelse, ägghalvor, sillar, sillpotatis, marinerad kycklingfilé, grönkålssallad & rödbetssallad
Dessert: Chokladkaka toppad med citronmousse
Långfredagen
GLAD PÅSK!
Annandag Påsk
Bön & jalapenofritters serveras med citronkräm & vitlöksris
Örtrostad kycklinglårfilé serveras med råstekt potatis & tzatziki
Burrito fylld med vegofärs, ris, majs & bönor serveras med guacamole, salsa & nachos
Kålpudding serveras med kokt potatis, gräddsås & rårörda lingon
Broccolibiff med rostad vitlöksaioli, grönkålssallad & rostad potatis
Raggmunk serveras med stekt fläsk & rårörda lingon
Rödbetsbiff serveras med fetaostkräm, matvetesallad & haricots vertes
Fläskfilé serveras med potatisgratäng, pepparsås, bearnaisesås & vitlöksstekta haricots vertes
Hos oss kan du förutom äta din lunch och boka lokalen för konferens, möte eller en uppdukad lunch i vår trevliga miljö om att bli serverad både lyxig fika som välsmakande lunch. Ett både smidigt och bekvämt sätt att konferera och mötas i olika sammanhang.
Måndag-Fredag 11.30-14.00
Josefin Lindroth, Enhetschef
Telefon: 073-303 55 51
E-post: josefin.lindroth@nordrest.se
Vi uppskattar kommentarer och feedback för att varje dag kunna förbättra oss.