Zodiaken

Välkommen till Zodiaken te & nudelbar!

Ett rum fyllt av drömmar och spännande matupplevelser. En levande lokal, från morgon till kväll. Zodiaken är ett samarbete mellan Högskolerestauranger och bokhandeln - en "one-stop-shop", en bokhandel och en restaurang i ett.

Lunch
Vi erbjuder dagligen en god lunch med asiatiska rätter som nykokta dumplings, stekta nudlar, spännande soppor samt alltid en dagens rätt. Alltid ett antal vegetariska alternativ med tzay och tofu. Sushi är tillbaka på onsdagar! Försäkra dig om att det räcker till dig genom att förbeställa i kassan senast måndag.

Bästa pris med laddat Kundkort/Studentkort!
Med Högskolerestauranger kundkort får du rabatterade priser på våra luncher och 10% rabatt på vårt cafésortiment!

Läs mer och ladda ditt kundkort/studentkort

Betalning

Zodiaken är kontantfritt! Betala med bankkort eller Rikskort.

Kvällar på Zodiaken
Zodiakens lokaler rymmer 120 personer sittande, och 150 personer minglande för festligheter med olika events, dans, livemusik, pubkväll mm..
Kontakta oss gärna också för bokning av Zodiaken eller våra övriga lokaler på 070 50 95 581.

Zenits lokaler rymmer upptill 150 personer sittande i matsalen samt ytterligare 50 personer på övervåningen. Du kan boka oss för allt från 3-rätters middagar och buffér till olika events med underhållning och mingel.

Universitetsklubben rymmer upptill 150 sittande till middag samt en mindre matsal om så önskas för 50 personer. Önskas festligheter med mingel rymmer lokalen 250 personer. Här finns också all teknik för konferenser, workshops i alla rummen i lokalen
 
 
 

Våra öppettider

Mån - Tor 9.00 - 17.00

Fre 9.00 - 16.00
Lunch serveras 11-14

Ladda ner veckans meny

Högskolerestaurangers kundkort / studentkort

Högskolerestaurangers kundkort är snabbt, enkelt och ger dig rabatter på våra caféer och restauranger. Fördelar med kortet:

  • Rabatt på dagens lunch på våra restauranger
  • 10% rabatt på våra caféer
  • Enkelt att ladda och lätt att använda
  • Kortare kötid på flera av våra restauranger