Vår meny Beställ catering Hitta hit
Hos oss på restaurang Segerstedt i Segerstedtshuset på Uppsala universitet erbjuder vi en bra start på dagen med färska frallor, juicer, smoothies och nybryggt kaffe. Till lunch dukar vi upp en vällagad buffé som du själv komponerar din tallrik ifrån och betalar efter vikt.
Varje dag kan du välja mellan nya växtbaserade rätter och kött- eller fiskrätter, hembakat bröd och smakrika röror. Maten lagar vi utifrån ett hållbart tänk, av de råvaror som är i säsong just nu. Är du sugen på något sött finns nygräddade kanelbullar och andra godsaker till kaffet.
Priset är 25kr / hekto, med vårt kundkort får du 10% rabatt.
Öppnar åter den 14/8
Vi önskar er en härlig sommar!
Svartrot och kantarellpytt med ärtprotein
Black root and chanterelle pytt with pea protein
Köttfärssås och spagetti
Mince meat sauce with spaghetti
Marockansk kycklinggryta med harissa och zuccini
Moroccan chicken stew with harissa and zucchini
Stängt
Closed
Gryta med linser, rödbeta och kummin
Stew with lentil, beetroot and cummin
Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
Hash with fried egg and beetroots
Mozzarellagratinerad kotlett med tomat- och oliver
Mozzarella gratinated pork chop with tomato- and olives
Ugnsrostad blomkål med kapris och persilja och kikärtsröra
Baked cauliflower with capers and parsley and chickpea
Fiskbiffar med vitvinssås och dillinlagda morötter
Fish patties with white wine sauce and dill pickled carrots
Högrevsgryta med rött vin, champinjoner och potatismos
Chuck stew with red wine, mushrooms and mashed potatoes
25kr /hekto och med kundkort 10% rabatt
Ibland levereras tyvärr inte det som ska levereras. Ibland är dagens rätt så uppskattad att den tar slut. Vi reserverar oss därför för ev. ändringar
Spenat- och tofugryta med kardemumma och saffran
Spinach- and tofu stew with cardemom and saffron
Panerad torksfile med kapris- och citronsås och rostad fänkålsmajjonäs
Breaded cod with capers- and lemon sauce and roasted fennel mayonnaise
Pastagratäng med långkokt fläskkarre och grana padana
Pasta gratin with slow cooked tenderloin and grana padana
Friterade vegannuggets, avokadodipp
Fried vegan nuggets with avocado dipp
Kycklingsnitzel med rödvinssås och rostad broccoli
Chicken schnitzel with red wine sauce and roasted broccoli
Marockansk högrevsgryta med aprikoser och granatäpple
Moroccan chuck stew with apricot and pomegranate
Sojafärslimpa med havresås och pressgurka
Soy "Meatloaf" with oat sauce and cucumber
Helstekt fläskkarré med chilibearnaise och ugnsbakade tomater
Roasted tenderloin with chilli bearnaise and baked tomatoes
Kycklingwok med glasnudlar och grönsaker, koriander- och ingefärsdipp
Stir fried chicken with glass noodles and vegetables, corinader- and ginger dipp
Kristihimmel - Stängt
Vegansk bouillabaisse med belugalinser
Vegan bouillabaisse with beluga lentils
Pimentobakad sej med citroncréme, oliver och kronärtskocka
Pimento baked pollock with lemon créme, olives and artichoke
Pasta med rostad vitlök, svamp, ruccola och kyckling
Pasta with roasted garlic, mushrooms, rocket salad and chicken
Tofugryta med kokosgrädde, spenat och papadums
Tofu stew with coconut cream, spinach and papadums
Gryta Feijoada med högrev, chorizo, svarta bönor och apelsin
Stew Feijoada with chuck, chorizo, black beans and orange
Helstekt fläskkarré med potatisgratäng och het rödvinsås
Roasted tenderloin with potato gratin and spicy red wine sauce
Morotsbiffarbiffar med ingefära och apelsindressing
Carrot patties with ginger and orange dressing
Fried rice med wokgrönsaker och hoisinstekta kycklinglår samt miso- och sojamajonnäs
Fried rice with stir fried vegetables and hoisin fried chicken leg with miso- and soy mayonnaise
Bacon och svartrotsgratäng med grädde och grana padana
Bacon and blackroot gratin with cream and grana padana
Glasnudlar med koriander och grönsaker
Glass noodles with coriander and vegetables
Mustig fläskboggryta med rödvin, rotfrukter och svamp
Pork stew with red wine, rootvegetables and mushrooms
Pannbiff med grönpepparsås, rostad lök och saltgurka
Beef patties with gren pepper sauce, roasted onion and salted cucumber
Blackbeans-biffar, ratatouille och rostade solrosfrön
Black bean patties with ratatouille and roasted sunflower seeds
Helstekt kotlettrad med bearnaisesås och bbq-sås
Roasted porkchop with bearnaise sauce and bbq-sauce
Anjovis & prästostbakad sej med spenat- och dillsås och potatismos
Anchovy & cheese baked pollock with spinach- and dill sauce and mashed potatoes
Måndag - Fredag 08:00 – 15:30
Lunch serveras 11:00 - 13:30
Telefon: 0767771814
E-post: segerstedt@nordrest.se
Dag Hammarskjölds väg 7, 752 37 Uppsala
Catering: catering.uppsala@nordrest.se
Marlene Brolin
Telefon: 073-311 80 65
E-post: marlene.brolin@nordrest.se
Vi uppskattar kommentarer och feedback för att varje dag kunna förbättra oss.