Dagens lunch vecka 03

(In English)
Mån 15/1 Asiatisk grönsaksgryta med tofu, citrongräs och chili serveras med jasminris Pocherad koljarygg med vitvinsås, toppad med hackat ägg och dill Skånsk kalops med morötter, syltade rödbetor och kokt potatis
Tis 16/1 Potatis- och bönragu med tomatsås och ugnsbakad fårost Asiatiska ärtbiffar med sriracha-aioli och wokade rotfrukter med chili och lime Stekt rimmat svenskt sidfläsk med raggmunk och rårörda lingon
Ons 17/1 Chili på pulled Vegme och bönor serveras med ris och nachochips Ångad torskrygg med smörad skaldjurssky, bakad morot och potatispuré Grönpepparbiff med gräddig skysås, rostad broccoli och ugnsbakad potatis
Tors 18/1 Thailändsk nudelwok Pad Thai med stekt strimlat ägg och tofu Black bean burger med kimchi, aioli och pommes frites Lasagne med tomat- & rödlökssallad, Grana Padano och olivolja
Fre 19/1 Kikärtsbiff med avocadodressing samt bulgurpytt med paprika och tomat Fiskgryta med torsk och sej, smaksatt med saffran och serveras med rouille Helstekt svensk fläskkotlett av rapsgris med choronsås, balsamicosky och rostad potatis
Mån 15/1 Asiatisk grönsaksgryta med tofu, citrongräs och chili serveras med jasminris
Tis 16/1 Potatis- och bönragu med tomatsås och ugnsbakad fårost
Ons 17/1 Chili på pulled Vegme och bönor serveras med ris och nachochips
Tors 18/1 Thailändsk nudelwok Pad Thai med stekt strimlat ägg och tofu
Fre 19/1 Kikärtsbiff med avocadodressing samt bulgurpytt med paprika och tomat
Mån 15/1 Pocherad koljarygg med vitvinsås, toppad med hackat ägg och dill
Tis 16/1 Asiatiska ärtbiffar med sriracha-aioli och wokade rotfrukter med chili och lime
Ons 17/1 Ångad torskrygg med smörad skaldjurssky, bakad morot och potatispuré
Tors 18/1 Black bean burger med kimchi, aioli och pommes frites
Fre 19/1 Fiskgryta med torsk och sej, smaksatt med saffran och serveras med rouille
Mån 15/1 Skånsk kalops med morötter, syltade rödbetor och kokt potatis
Tis 16/1 Stekt rimmat svenskt sidfläsk med raggmunk och rårörda lingon
Ons 17/1 Grönpepparbiff med gräddig skysås, rostad broccoli och ugnsbakad potatis
Tors 18/1 Lasagne med tomat- & rödlökssallad, Grana Padano och olivolja
Fre 19/1 Helstekt svensk fläskkotlett av rapsgris med choronsås, balsamicosky och rostad potatis

Har du frågor om allergener i någon av maträtterna så tala med din lokala restaurang

Se alla tillgängliga pdf:er för terminens meyer här.

Ladda ner/skriv ut (PDF)

Ladda ner veckans meny

Högskolerestaurangers kundkort / studentkort

Högskolerestaurangers kundkort är snabbt, enkelt och ger dig rabatter på våra caféer och restauranger. Fördelar med kortet:

  • Rabatt på dagens lunch på våra restauranger
  • 10% rabatt på våra caféer
  • Enkelt att ladda och lätt att använda
  • Kortare kötid på flera av våra restauranger