Dagens lunch vecka 17

(In English)
Mån 23/4 Enchiladas med sojafärs, svarta bönor, oatley fraiche och salsa Thailändsk fiskfärsbiff med yoghurt smaksatt med rödcurry, wokade grönsaker och jasminris Dragonstekt svensk kycklingfilé med morotstsatsiki och stekt grönsaksris
Tis 24/4 Couscouspytt med linser, rostade rödbetor och soyghurt Majsfritters med mango- och jalapenodipp och stekt sötpotatis Stekt rimmat svenskt fläsk med raggmunk och rårörda lingon
Ons 25/4 Stekta shanxinudlar med Oumph, grönsaker, böngroddar och soyasås Gräddkokt torskfilé med dill och fänkål samt potatispuré Spanska färsbiffar på högrev med het tomatsås och saltbakade potatisar
Tors 26/4 Falafel i libabröd med baba ganoush och het tomatdressing Broccolibiff med melon- & fetaostsallad, limeyoghurt och bulgur Pepparstekt svensk kotlettrad från rapsgris med chipotlebearnaise och vitlöksrostad potatis
Fre 27/4 Gotländsk pasta med spenatpesto, bakade tomater, grillad paprika och svenskodlade bönor Rågmjölsstekt kolja med pepparrots-cremefraiche, gurksallad och dillkokt potatis Högrevsburgare med tryffelmajonnäs, ölkokt lök och rostade klyftpotatis
Mån 23/4 Enchiladas med sojafärs, svarta bönor, oatley fraiche och salsa
Tis 24/4 Couscouspytt med linser, rostade rödbetor och soyghurt
Ons 25/4 Stekta shanxinudlar med Oumph, grönsaker, böngroddar och soyasås
Tors 26/4 Falafel i libabröd med baba ganoush och het tomatdressing
Fre 27/4 Gotländsk pasta med spenatpesto, bakade tomater, grillad paprika och svenskodlade bönor
Mån 23/4 Thailändsk fiskfärsbiff med yoghurt smaksatt med rödcurry, wokade grönsaker och jasminris
Tis 24/4 Majsfritters med mango- och jalapenodipp och stekt sötpotatis
Ons 25/4 Gräddkokt torskfilé med dill och fänkål samt potatispuré
Tors 26/4 Broccolibiff med melon- & fetaostsallad, limeyoghurt och bulgur
Fre 27/4 Rågmjölsstekt kolja med pepparrots-cremefraiche, gurksallad och dillkokt potatis
Mån 23/4 Dragonstekt svensk kycklingfilé med morotstsatsiki och stekt grönsaksris
Tis 24/4 Stekt rimmat svenskt fläsk med raggmunk och rårörda lingon
Ons 25/4 Spanska färsbiffar på högrev med het tomatsås och saltbakade potatisar
Tors 26/4 Pepparstekt svensk kotlettrad från rapsgris med chipotlebearnaise och vitlöksrostad potatis
Fre 27/4 Högrevsburgare med tryffelmajonnäs, ölkokt lök och rostade klyftpotatis

Har du frågor om allergener i någon av maträtterna så tala med din lokala restaurang

Se alla tillgängliga pdf:er för terminens meyer här.

Ladda ner/skriv ut (PDF)

Ladda ner veckans meny

Högskolerestaurangers kundkort / studentkort

Högskolerestaurangers kundkort är snabbt, enkelt och ger dig rabatter på våra caféer och restauranger. Fördelar med kortet:

  • Rabatt på dagens lunch på våra restauranger
  • 10% rabatt på våra caféer
  • Enkelt att ladda och lätt att använda
  • Kortare kötid på flera av våra restauranger