Bistro J

Dagens lunch vecka 37

(In English)
Mån 11/9 Tandoori på svensk kycklinglår med mangoyoghurt och basmatiris
Bovetepanerad sejrygg med romsås och dillkokt färskpotatis
Kikärtsbiff med rostad paprikacreme och matvetepytt
Tis 12/9 Svenskt rimmat fläsk med löksås, kokt potatis och rårörda lingon
Ångad kolja med stuvad spenat och rostade rotfrukter
Grekisk bondomelett med oliver, potatis och fetaost serveras med tomat- och rödlökssallad
Ons 13/9 Spanska färsbiffar på högrevsfärs med het tomatsås och saltrostade potatisar
Ärt- och spenattäckt kolja med smörbakad potatis, dill och citron
Morotsbiff med sötpotatisaioli och vitlöksrostad potatis
Tors 14/9 Chimichurrimarinerad svensk fläskkarre från rapsgris med sky, vaxbönor och rostad potatis
Ugnsbakad torskrygg med krämig paprikasås och rotfruktpytt
Zucchiniplättar med ädelostdipp och stekt potatis
Fre 15/9 Högrevsburgare i brooklynbröd med tryffelmajo, ölkokt lök och klyftpotatis
Fiskgratäng med skaldjurssås, svartrötter och kokt potatis
Böngulasch med svamp, vegme bites och vitlöksbröd
Mån 11/9 Tandoori på svensk kycklinglår med mangoyoghurt och basmatiris
Tis 12/9 Svenskt rimmat fläsk med löksås, kokt potatis och rårörda lingon
Ons 13/9 Spanska färsbiffar på högrevsfärs med het tomatsås och saltrostade potatisar
Tors 14/9 Chimichurrimarinerad svensk fläskkarre från rapsgris med sky, vaxbönor och rostad potatis
Fre 15/9 Högrevsburgare i brooklynbröd med tryffelmajo, ölkokt lök och klyftpotatis
Mån 11/9 Bovetepanerad sejrygg med romsås och dillkokt färskpotatis
Tis 12/9 Ångad kolja med stuvad spenat och rostade rotfrukter
Ons 13/9 Ärt- och spenattäckt kolja med smörbakad potatis, dill och citron
Tors 14/9 Ugnsbakad torskrygg med krämig paprikasås och rotfruktpytt
Fre 15/9 Fiskgratäng med skaldjurssås, svartrötter och kokt potatis
Mån 11/9 Kikärtsbiff med rostad paprikacreme och matvetepytt
Tis 12/9 Grekisk bondomelett med oliver, potatis och fetaost serveras med tomat- och rödlökssallad
Ons 13/9 Morotsbiff med sötpotatisaioli och vitlöksrostad potatis
Tors 14/9 Zucchiniplättar med ädelostdipp och stekt potatis
Fre 15/9 Böngulasch med svamp, vegme bites och vitlöksbröd

Har du frågor om allergener i någon av maträtterna så tala med din lokala restaurang

Se alla tillgängliga pdf:er för terminens meyer här.

Ladda ner/skriv ut (PDF)

Ladda ner veckans meny

Högskolerestaurangers kundkort / studentkort

Högskolerestaurangers kundkort är snabbt, enkelt och ger dig rabatter på våra caféer och restauranger. Fördelar med kortet:

  • Rabatt på dagens lunch på våra restauranger
  • 10% rabatt på våra caféer
  • Enkelt att ladda och lätt att använda
  • Kortare kötid på flera av våra restauranger