Dagens lunch vecka 46

(In English)
Mån 13/11 Grönsaksgryta med rostad pumpa, chili och kikärtor samt babyspenat Panerad spätta med remouladsås och kokt potatis Salviastekt svensk kycklingfilé med rostad vitlökssås, rotfrukter och haricots verts
Tis 14/11 Couscouspytt med linser, rostade rödbetor och fetaostcreme Asiatiska ärtbiffar med srirachaaioli och wokade rotfrukter med chili och lime Helstekt svensk kotlettrad av rapsgris med bearnaisesås, ratatouille och rostad potatis
Ons 15/11 Asiatisk grönsaksgryta med citrongräs, chili, kokosmjölk och jasminris Stekt kapkummel med skarpsås, dillpicklad gurka och kokt potatis Köttfärslimpa med svampsås, lingonsylt och kokt potatis
Tors 16/11 Broccoli- och fetaostbiff med limeyoghurt och bulgur Sojafärsburgare från Vegme med picklad rödlök, chiliaioli, ruccola och klyftpotatis Nattbakad svensk nötbringa med rostad kålrot, mustig sky och morotspuré
Fre 17/11 Lasagne med tacokryddad sojafärs från vegme och tomatsalsa Stekt strömming med brynt dillsmör, rårörda lingon och potatismos Slottsstek av innanlår med gräddsås, svartvinbärsgele och kokt potatis
Mån 13/11 Grönsaksgryta med rostad pumpa, chili och kikärtor samt babyspenat
Tis 14/11 Couscouspytt med linser, rostade rödbetor och fetaostcreme
Ons 15/11 Asiatisk grönsaksgryta med citrongräs, chili, kokosmjölk och jasminris
Tors 16/11 Broccoli- och fetaostbiff med limeyoghurt och bulgur
Fre 17/11 Lasagne med tacokryddad sojafärs från vegme och tomatsalsa
Mån 13/11 Panerad spätta med remouladsås och kokt potatis
Tis 14/11 Asiatiska ärtbiffar med srirachaaioli och wokade rotfrukter med chili och lime
Ons 15/11 Stekt kapkummel med skarpsås, dillpicklad gurka och kokt potatis
Tors 16/11 Sojafärsburgare från Vegme med picklad rödlök, chiliaioli, ruccola och klyftpotatis
Fre 17/11 Stekt strömming med brynt dillsmör, rårörda lingon och potatismos
Mån 13/11 Salviastekt svensk kycklingfilé med rostad vitlökssås, rotfrukter och haricots verts
Tis 14/11 Helstekt svensk kotlettrad av rapsgris med bearnaisesås, ratatouille och rostad potatis
Ons 15/11 Köttfärslimpa med svampsås, lingonsylt och kokt potatis
Tors 16/11 Nattbakad svensk nötbringa med rostad kålrot, mustig sky och morotspuré
Fre 17/11 Slottsstek av innanlår med gräddsås, svartvinbärsgele och kokt potatis

Har du frågor om allergener i någon av maträtterna så tala med din lokala restaurang

Se alla tillgängliga pdf:er för terminens meyer här.

Ladda ner/skriv ut (PDF)

Ladda ner veckans meny

Högskolerestaurangers kundkort / studentkort

Högskolerestaurangers kundkort är snabbt, enkelt och ger dig rabatter på våra caféer och restauranger. Fördelar med kortet:

  • Rabatt på dagens lunch på våra restauranger
  • 10% rabatt på våra caféer
  • Enkelt att ladda och lätt att använda
  • Kortare kötid på flera av våra restauranger