Universitetsklubben

Dagens lunch vecka 46

(In English)
Mån 13/11 Vinmarinerad svensk kycklingklubba på bädd av timjan sauterad rödkål serveras med rödvinssås och örtcremé
Het och smakrik grönsakssauté ”CHOP SUEY” med bl.a sesam, oystersauce och grönchili till detta serveras sojamarinerade glasnudlar med färsk koriander och ingefära
Tis 14/11 Svensk klassiker: Knaperstekt svenskt sidfläsk serveras med krämig löksås Färgglad varm quinoasallad med rimmade grönsaker, ekologiska linser och äpplekeso
Ons 15/11 Gratinerad miljömärkt Alaska pollock ruolader fyllda med färskost och spenat
serveras med picklad fänkål, rödkål smaksatt med dillfrö och anis
Veganska biffar gjorda på broccoli, potatis och ekologiska linser serveras med
timjanrostade Östgötska morötter

Tors 16/11 Mustig chili på svenskt högrev med anchochili serveras med friterad tortilla och creme frachie Tomatgratinerad aubergine och zucchini med färska örter serveras med oliv- och spetskålsallad
Fre 17/11 Rimmad torskrygg på bädd av syrade svarvade rödbetor serveras med brynt smör och färsk pepparrot Fredagens lätta: Ugnsbakade Östgötska rotfrukter med ekologiskt matvete och timjankvarg
Mån 13/11 Vinmarinerad svensk kycklingklubba på bädd av timjan sauterad rödkål serveras med rödvinssås och örtcremé
Tis 14/11 Svensk klassiker: Knaperstekt svenskt sidfläsk serveras med krämig löksås
Ons 15/11 Gratinerad miljömärkt Alaska pollock ruolader fyllda med färskost och spenat
serveras med picklad fänkål, rödkål smaksatt med dillfrö och anis
Tors 16/11 Mustig chili på svenskt högrev med anchochili serveras med friterad tortilla och creme frachie
Fre 17/11 Rimmad torskrygg på bädd av syrade svarvade rödbetor serveras med brynt smör och färsk pepparrot
Mån 13/11 Het och smakrik grönsakssauté ”CHOP SUEY” med bl.a sesam, oystersauce och grönchili till detta serveras sojamarinerade glasnudlar med färsk koriander och ingefära
Tis 14/11 Färgglad varm quinoasallad med rimmade grönsaker, ekologiska linser och äpplekeso
Ons 15/11 Veganska biffar gjorda på broccoli, potatis och ekologiska linser serveras med
timjanrostade Östgötska morötter

Tors 16/11 Tomatgratinerad aubergine och zucchini med färska örter serveras med oliv- och spetskålsallad
Fre 17/11 Fredagens lätta: Ugnsbakade Östgötska rotfrukter med ekologiskt matvete och timjankvarg

Har du frågor om allergener i någon av maträtterna så tala med din lokala restaurang

Se alla tillgängliga pdf:er för terminens meyer här.

Ladda ner/skriv ut (PDF)

Ladda ner veckans meny

Högskolerestaurangers kundkort / studentkort

Högskolerestaurangers kundkort är snabbt, enkelt och ger dig rabatter på våra caféer och restauranger. Fördelar med kortet:

  • Rabatt på dagens lunch på våra restauranger
  • 10% rabatt på våra caféer
  • Enkelt att ladda och lätt att använda
  • Kortare kötid på flera av våra restauranger