Bistro J

Dagens lunch vecka 46

(In English)
Mån 13/11 Grönsaksgryta med rostad pumpa, chili och kikärtor samt babyspenat
Panerad spätta med remouladsås och kokt potatis
Wokad fläskkarré i sojasås med ingefära, chili, grönsaker och nudlar
Tis 14/11 Couscouspytt med linser, rostade rödbetor och fetaostcreme
Örtmarinerad sej med rödlöksmajonnäs och kokt potatis
Helstekt svensk kotlettrad av rapsgris med bearnaisesås, ratatouille och rostad potatis
Ons 15/11 Asiatisk grönsaksgryta med citrongräs, chili, kokosmjölk och jasminris
Stekt kapkummel med skarpsås, dillpicklad gurka och kokt potatis
Köttfärslimpa med svampsås, lingonsylt och kokt potatis
Tors 16/11 Broccoli- och fetaostbiff med limeyoghurt och bulgur
Ångad torskrygg med skaldjursemulsion, svartrötter och rostad mandelpotatis
Nattbakad svensk nötbringa med rostad kålrot, mustig sky och morotspuré
Fre 17/11 Lasagne med tacokryddad sojafärs från vegme och tomatsalsa
Stekt strömming med brynt dillsmör, rårörda lingon och potatismos
Slottsstek av innanlår med gräddsås, svartvinbärsgele och kokt potatis
Mån 13/11 Grönsaksgryta med rostad pumpa, chili och kikärtor samt babyspenat
Tis 14/11 Couscouspytt med linser, rostade rödbetor och fetaostcreme
Ons 15/11 Asiatisk grönsaksgryta med citrongräs, chili, kokosmjölk och jasminris
Tors 16/11 Broccoli- och fetaostbiff med limeyoghurt och bulgur
Fre 17/11 Lasagne med tacokryddad sojafärs från vegme och tomatsalsa
Mån 13/11 Panerad spätta med remouladsås och kokt potatis
Tis 14/11 Örtmarinerad sej med rödlöksmajonnäs och kokt potatis
Ons 15/11 Stekt kapkummel med skarpsås, dillpicklad gurka och kokt potatis
Tors 16/11 Ångad torskrygg med skaldjursemulsion, svartrötter och rostad mandelpotatis
Fre 17/11 Stekt strömming med brynt dillsmör, rårörda lingon och potatismos
Mån 13/11 Wokad fläskkarré i sojasås med ingefära, chili, grönsaker och nudlar
Tis 14/11 Helstekt svensk kotlettrad av rapsgris med bearnaisesås, ratatouille och rostad potatis
Ons 15/11 Köttfärslimpa med svampsås, lingonsylt och kokt potatis
Tors 16/11 Nattbakad svensk nötbringa med rostad kålrot, mustig sky och morotspuré
Fre 17/11 Slottsstek av innanlår med gräddsås, svartvinbärsgele och kokt potatis

Har du frågor om allergener i någon av maträtterna så tala med din lokala restaurang

Se alla tillgängliga pdf:er för terminens meyer här.

Ladda ner/skriv ut (PDF)

Ladda ner veckans meny

Högskolerestaurangers kundkort / studentkort

Högskolerestaurangers kundkort är snabbt, enkelt och ger dig rabatter på våra caféer och restauranger. Fördelar med kortet:

  • Rabatt på dagens lunch på våra restauranger
  • 10% rabatt på våra caféer
  • Enkelt att ladda och lätt att använda
  • Kortare kötid på flera av våra restauranger