Dagens lunch vecka 02

(In English)
Mån 08/1 Ljummen quinoasallad med smörbönor, tofu, sötpotatis och kronärtskockshummus Panerad stillahavsspätta med remouladsås, citronklyfta och kokt potatis Gulaschgryta på högrev med grillad paprika, smetana och buljongkokt ris
Tis 09/1 Ricotta- och spenatfylld cannelloni med tomatsås och mozzarella Blomkålsbiff med rostad vitlöksdipp samt rotfruktssallad med babyspenat Wokad svensk fläskkarré från Grevbäcken i sojasås med ingefära, grönsaker och nudlar
Ons 10/1 Pulled Vegme burgare med rödkål, chipotledressing och rostad klyftpotatis Sesamkryddade fiskkakor med sojawokade grönsaker och basmatiris Nötfärslimpa med skogssvampsås, husets hemkokta lingonsylt och kokt potatis
Tors 11/1 Broccoli- och fetaostbiff med limeyoghurt samt bulgur med paprika och ruccola Grönsaksgryta med broccoli, kikärter och rostad pumpa samt babyspenat Salviastekt svensk kycklingfilé med tomatsky, rostade rotfrukter med haricots verts
Fre 12/1 Nachotallrik med ragu på Vegme sojafärs, guacamole och oatley fraiche Fiskgratäng med kräftsås, brytbönor och gratinerat potatismos Wallenbergare med gröna ärter, rårörda lingon och potatispuré
Mån 08/1 Ljummen quinoasallad med smörbönor, tofu, sötpotatis och kronärtskockshummus
Tis 09/1 Ricotta- och spenatfylld cannelloni med tomatsås och mozzarella
Ons 10/1 Pulled Vegme burgare med rödkål, chipotledressing och rostad klyftpotatis
Tors 11/1 Broccoli- och fetaostbiff med limeyoghurt samt bulgur med paprika och ruccola
Fre 12/1 Nachotallrik med ragu på Vegme sojafärs, guacamole och oatley fraiche
Mån 08/1 Panerad stillahavsspätta med remouladsås, citronklyfta och kokt potatis
Tis 09/1 Blomkålsbiff med rostad vitlöksdipp samt rotfruktssallad med babyspenat
Ons 10/1 Sesamkryddade fiskkakor med sojawokade grönsaker och basmatiris
Tors 11/1 Grönsaksgryta med broccoli, kikärter och rostad pumpa samt babyspenat
Fre 12/1 Fiskgratäng med kräftsås, brytbönor och gratinerat potatismos
Mån 08/1 Gulaschgryta på högrev med grillad paprika, smetana och buljongkokt ris
Tis 09/1 Wokad svensk fläskkarré från Grevbäcken i sojasås med ingefära, grönsaker och nudlar
Ons 10/1 Nötfärslimpa med skogssvampsås, husets hemkokta lingonsylt och kokt potatis
Tors 11/1 Salviastekt svensk kycklingfilé med tomatsky, rostade rotfrukter med haricots verts
Fre 12/1 Wallenbergare med gröna ärter, rårörda lingon och potatispuré

Har du frågor om allergener i någon av maträtterna så tala med din lokala restaurang

Se alla tillgängliga pdf:er för terminens meyer här.

Ladda ner/skriv ut (PDF)

Ladda ner veckans meny

Högskolerestaurangers kundkort / studentkort

Högskolerestaurangers kundkort är snabbt, enkelt och ger dig rabatter på våra caféer och restauranger. Fördelar med kortet:

  • Rabatt på dagens lunch på våra restauranger
  • 10% rabatt på våra caféer
  • Enkelt att ladda och lätt att använda
  • Kortare kötid på flera av våra restauranger