Restaurang Zenit

Dagens lunch vecka 02

(In English)
Mån 08/1 Färsbiffar med kokt potatis och svampsås Ljummen quinoasallad med smörbönor, tofu, sötpotatis och kronärtskockshommus Favorit: Panerad rödspätta med kräftröra, dill, citron och kokt potatis 95kr
Pasta: Pasta cellantini med tomat, oliver och kapris 65 kr
Soppa: Morot och ingefärssoppa 49kr
Tis 09/1 Champinjonbakad koljafilé med gräslökssås och morotspuré Blomkålsbiff med rostad vitlöksdipp samt rotfruktssallad med babyspenat Favorit: Panerad rödspätta med kräftröra, dill, citron och kokt potatis 95kr
Pasta: Pasta cellantini med tomat, oliver och kapris 65 kr
Soppa: Morot och ingefärssoppa 49kr
Ons 10/1 Nötfärslimpa med het tomatsås, lingonsylt och kokt potatis Pulled vegme burgare med rödkål, chipotledressing och rostad klyftpotatis Favorit: Panerad rödspätta med kräftröra, dill, citron och kokt potatis 95kr
Pasta: Pasta cellantini med tomat, oliver och kapris 65 kr
Soppa: Morot och ingefärssoppa 49kr
Tors 11/1 Salviastekt svensk kycklingfilé med tomatsky och rostade rotfrukter med haricots verts Grönsaksgryta med broccoli, kikärtor och rostad pumpa samt babyspenat Favorit: Panerad rödspätta med kräftröra, dill, citron och kokt potatis 95kr
Pasta: Pasta cellantini med tomat, oliver och kapris 65 kr
Soppa: Morot och ingefärssoppa 49kr
Fre 12/1 Wallenbergare med gröna ärter, rårörda lingon och potatismos Fiskgratäng med kräftsås, brytbönor och potatismos Favorit: Panerad rödspätta med kräftröra, dill, citron och kokt potatis 95kr
Pasta: Pasta cellantini med tomat, oliver och kapris 65 kr
Soppa: Morot och ingefärssoppa 49kr
Mån 08/1 Färsbiffar med kokt potatis och svampsås
Tis 09/1 Champinjonbakad koljafilé med gräslökssås och morotspuré
Ons 10/1 Nötfärslimpa med het tomatsås, lingonsylt och kokt potatis
Tors 11/1 Salviastekt svensk kycklingfilé med tomatsky och rostade rotfrukter med haricots verts
Fre 12/1 Wallenbergare med gröna ärter, rårörda lingon och potatismos
Mån 08/1 Ljummen quinoasallad med smörbönor, tofu, sötpotatis och kronärtskockshommus
Tis 09/1 Blomkålsbiff med rostad vitlöksdipp samt rotfruktssallad med babyspenat
Ons 10/1 Pulled vegme burgare med rödkål, chipotledressing och rostad klyftpotatis
Tors 11/1 Grönsaksgryta med broccoli, kikärtor och rostad pumpa samt babyspenat
Fre 12/1 Fiskgratäng med kräftsås, brytbönor och potatismos
Mån 08/1 Favorit: Panerad rödspätta med kräftröra, dill, citron och kokt potatis 95kr
Pasta: Pasta cellantini med tomat, oliver och kapris 65 kr
Soppa: Morot och ingefärssoppa 49kr
Tis 09/1 Favorit: Panerad rödspätta med kräftröra, dill, citron och kokt potatis 95kr
Pasta: Pasta cellantini med tomat, oliver och kapris 65 kr
Soppa: Morot och ingefärssoppa 49kr
Ons 10/1 Favorit: Panerad rödspätta med kräftröra, dill, citron och kokt potatis 95kr
Pasta: Pasta cellantini med tomat, oliver och kapris 65 kr
Soppa: Morot och ingefärssoppa 49kr
Tors 11/1 Favorit: Panerad rödspätta med kräftröra, dill, citron och kokt potatis 95kr
Pasta: Pasta cellantini med tomat, oliver och kapris 65 kr
Soppa: Morot och ingefärssoppa 49kr
Fre 12/1 Favorit: Panerad rödspätta med kräftröra, dill, citron och kokt potatis 95kr
Pasta: Pasta cellantini med tomat, oliver och kapris 65 kr
Soppa: Morot och ingefärssoppa 49kr

Har du frågor om allergener i någon av maträtterna så tala med din lokala restaurang

Se alla tillgängliga pdf:er för terminens meyer här.

Ladda ner/skriv ut (PDF)

Ladda ner veckans meny

Högskolerestaurangers kundkort / studentkort

Högskolerestaurangers kundkort är snabbt, enkelt och ger dig rabatter på våra caféer och restauranger. Fördelar med kortet:

  • Rabatt på dagens lunch på våra restauranger
  • 10% rabatt på våra caféer
  • Enkelt att ladda och lätt att använda
  • Kortare kötid på flera av våra restauranger