Dagens lunch vecka 04

(In English)
Mån 22/1 Falafel i libabröd med baba ganoush och myntadressing Fänkålsbakad kapkummelfilè med tomatsås och grönsaksris Svenskt kycklinglårfilé wokad med grönsaker med smak av citrongräs och chili serveras med jasminris
Tis 23/1 Couscouspytt med linser, rostade rödbetor och fetaostcreme Chimichanga med Vegme bites och bönor serveras med mangosalsa och Oatley fraiche Rimmad oxbringa med buljongkokta rotsaker och cidersenapssås
Ons 24/1 Böngulasch med svamp, grillad paprika och vitlöksbröd Nachopanerad sejrygg med avocadodipp och paprikarostad potatis Persiljekryddad kalvfärsbiff med gräddsås, pressgurka och potatismos
Tors 25/1 Pankopanerad rotselleri med pumpakräm och stekt potatis Glasnudelsallad med pulled Vegme och limemarinerad gurka Boeuf bourguignon med bacon, champinjoner och potatismos
Fre 26/1 Gryta med betor och champinjon toppad med spenat- och vitlökscreme samt rostade solrosfrön Gratinerad torsk i jordärtskockssås med ångad sparris och kokt potatis Schnitzel på svensk rapsgris med rödvinssås, gröna ärter, kaprissmör och rostad kulpotatis
Mån 22/1 Falafel i libabröd med baba ganoush och myntadressing
Tis 23/1 Couscouspytt med linser, rostade rödbetor och fetaostcreme
Ons 24/1 Böngulasch med svamp, grillad paprika och vitlöksbröd
Tors 25/1 Pankopanerad rotselleri med pumpakräm och stekt potatis
Fre 26/1 Gryta med betor och champinjon toppad med spenat- och vitlökscreme samt rostade solrosfrön
Mån 22/1 Fänkålsbakad kapkummelfilè med tomatsås och grönsaksris
Tis 23/1 Chimichanga med Vegme bites och bönor serveras med mangosalsa och Oatley fraiche
Ons 24/1 Nachopanerad sejrygg med avocadodipp och paprikarostad potatis
Tors 25/1 Glasnudelsallad med pulled Vegme och limemarinerad gurka
Fre 26/1 Gratinerad torsk i jordärtskockssås med ångad sparris och kokt potatis
Mån 22/1 Svenskt kycklinglårfilé wokad med grönsaker med smak av citrongräs och chili serveras med jasminris
Tis 23/1 Rimmad oxbringa med buljongkokta rotsaker och cidersenapssås
Ons 24/1 Persiljekryddad kalvfärsbiff med gräddsås, pressgurka och potatismos
Tors 25/1 Boeuf bourguignon med bacon, champinjoner och potatismos
Fre 26/1 Schnitzel på svensk rapsgris med rödvinssås, gröna ärter, kaprissmör och rostad kulpotatis

Har du frågor om allergener i någon av maträtterna så tala med din lokala restaurang

Se alla tillgängliga pdf:er för terminens meyer här.

Ladda ner/skriv ut (PDF)

Ladda ner veckans meny

Högskolerestaurangers kundkort / studentkort

Högskolerestaurangers kundkort är snabbt, enkelt och ger dig rabatter på våra caféer och restauranger. Fördelar med kortet:

  • Rabatt på dagens lunch på våra restauranger
  • 10% rabatt på våra caféer
  • Enkelt att ladda och lätt att använda
  • Kortare kötid på flera av våra restauranger