Restaurang Bikupan

Dagens lunch vecka 21

(In English)
Mån 21/5 Brässerade svenska majskycklinglår
med tomater, oliver och örtkokt ris
Ångad rimmad torsk med
sandefjordsås, gröna ärtor och
kokt potatis
Indiskt ris med rostad blomkål,
mangoghurt och papadums
Tis 22/5 Wokad fläskkarré från svenska
gårdar i sojasås med ingefära, röd
chili, grönsaker och nudlar
Sejfilé tandoori med
myntayoghurt, wokade grönsaker
och basmatiris
Morot och pumpaplätt med
kikärtsdressing och tabouleh
Ons 23/5 Gratinerad pulled pork and cheese
sandwich av svensk fläskkarré med
cole slaw och klyftpotatis
Pankopanerad alaskafilé med
skarpsås, citron och kokt potatis
Black bean burger med kimchi,
växtbaserad aioli och pommes
frites
Tors 24/5 Chilikryddad lammfärsbiff med
tomatsky, syrad rödlök och rostad
kulpotatis
Dillpanerad strömming med skirat
smör, rårörda lingon och
potatismos
Stekt tofu med ananassalsa och
svartrissallad
Fre 25/5 Schnitzel på svensk rapsgris med
rödvinssås, gröna ärter, kaprissmör
och rostad kulpotatis
Ugnsbakad koljarygg med
skaldjurssky, ångade grönsaker
och potatis- och jordärtkockspuré
Chimichanga med soja bites och
bönor toppad avocado- och
chilifraiche
Mån 21/5 Brässerade svenska majskycklinglår
med tomater, oliver och örtkokt ris
Tis 22/5 Wokad fläskkarré från svenska
gårdar i sojasås med ingefära, röd
chili, grönsaker och nudlar
Ons 23/5 Gratinerad pulled pork and cheese
sandwich av svensk fläskkarré med
cole slaw och klyftpotatis
Tors 24/5 Chilikryddad lammfärsbiff med
tomatsky, syrad rödlök och rostad
kulpotatis
Fre 25/5 Schnitzel på svensk rapsgris med
rödvinssås, gröna ärter, kaprissmör
och rostad kulpotatis
Mån 21/5 Ångad rimmad torsk med
sandefjordsås, gröna ärtor och
kokt potatis
Tis 22/5 Sejfilé tandoori med
myntayoghurt, wokade grönsaker
och basmatiris
Ons 23/5 Pankopanerad alaskafilé med
skarpsås, citron och kokt potatis
Tors 24/5 Dillpanerad strömming med skirat
smör, rårörda lingon och
potatismos
Fre 25/5 Ugnsbakad koljarygg med
skaldjurssky, ångade grönsaker
och potatis- och jordärtkockspuré
Mån 21/5 Indiskt ris med rostad blomkål,
mangoghurt och papadums
Tis 22/5 Morot och pumpaplätt med
kikärtsdressing och tabouleh
Ons 23/5 Black bean burger med kimchi,
växtbaserad aioli och pommes
frites
Tors 24/5 Stekt tofu med ananassalsa och
svartrissallad
Fre 25/5 Chimichanga med soja bites och
bönor toppad avocado- och
chilifraiche

Har du frågor om allergener i någon av maträtterna så tala med din lokala restaurang

Se alla tillgängliga pdf:er för terminens meyer här.

Ladda ner/skriv ut (PDF)

Ladda ner veckans meny

Högskolerestaurangers kundkort / studentkort

Högskolerestaurangers kundkort är snabbt, enkelt och ger dig rabatter på våra caféer och restauranger. Fördelar med kortet:

  • Rabatt på dagens lunch på våra restauranger
  • 10% rabatt på våra caféer
  • Enkelt att ladda och lätt att använda
  • Kortare kötid på flera av våra restauranger