Matbutiken

Today's menu for week 03

(På svenska)
Mon 14/1 Shanxin noodles with Oumph and wok vegetables in soy sauce
Tue 15/1 Cauliflower burger with roasted garlic dip and root vegetable salad with baby spinach
Wed 16/1 Chinese vegetable stew chop suey with Vegme soy bites and jasmine rice
Thu 17/1
Spaghetti bolognese on soy mince topped with arugula
Fri 18/1
Chickpea burger with roasted paprika cream and wheat berry hash
Mon 14/1 Shanxin noodles with Oumph and wok vegetables in soy sauce
Tue 15/1 Cauliflower burger with roasted garlic dip and root vegetable salad with baby spinach
Wed 16/1 Chinese vegetable stew chop suey with Vegme soy bites and jasmine rice
Thu 17/1
Spaghetti bolognese on soy mince topped with arugula
Fri 18/1
Chickpea burger with roasted paprika cream and wheat berry hash
Mon 14/1
Tue 15/1
Wed 16/1
Thu 17/1
Fri 18/1
Mon 14/1
Tue 15/1
Wed 16/1
Thu 17/1
Fri 18/1

Har du frågor om allergener i någon av maträtterna så tala med din lokala restaurang

Se alla tillgängliga pdf:er för terminens meyer här.

Ladda ner/skriv ut (PDF)

Ladda ner veckans meny

Högskolerestaurangers kundkort / studentkort

Högskolerestaurangers kundkort är snabbt, enkelt och ger dig rabatter på våra caféer och restauranger. Fördelar med kortet:

  • Rabatt på dagens lunch på våra restauranger
  • 10% rabatt på våra caféer
  • Enkelt att ladda och lätt att använda
  • Kortare kötid på flera av våra restauranger