Villa Oscar

Dagens lunch vecka 03

(In English)
Mån 14/1 Svensk kycklinglårfilé med smak av lime och kokos, serveras med basmati ris Panerad alaskafilé med tartarsås och örtkryddad potatis Sojabönsplättar med bakad tomat, örtyoghurt och stekt potatis
Tis 15/1 Gulaschgryta på högrev med grillad paprika, smetana och buljongkokt ris Panerad alaskafilé med tartarsås och örtkryddad potatis Linsburgare med västerbottenost och avocadodressing.
Ons 16/1 Hjortfärsbiff med lingonsky och potatisgratäng Örtmarinerad sejrygg med rödlöksmajonnäs och kokt potatis Cheddargratinerad blomkål med spenat- och tomatsallad samt sojabönsröra
Tors 17/1 Brie och honungsöverbakad kycklingfilé med rostade rotfrukter och skysås Örtmarinerad sejrygg med rödlöksmajonnäs och kokt potatis Gryta med betor och champinjon toppad med spenat- och vitlökscreme samt rostade solrosfrön
Fre 18/1 Helstekt svensk kotlettrad från rapsgris med bearnaisesås, ratatouille och rostad potatis Bouillabaise med hemslagen aioli och surdegsbröd Teriyaki med Oumph, broccoli, morot och minimajs serveras med kimchi och jasminris
Mån 14/1 Svensk kycklinglårfilé med smak av lime och kokos, serveras med basmati ris
Tis 15/1 Gulaschgryta på högrev med grillad paprika, smetana och buljongkokt ris
Ons 16/1 Hjortfärsbiff med lingonsky och potatisgratäng
Tors 17/1 Brie och honungsöverbakad kycklingfilé med rostade rotfrukter och skysås
Fre 18/1 Helstekt svensk kotlettrad från rapsgris med bearnaisesås, ratatouille och rostad potatis
Mån 14/1 Panerad alaskafilé med tartarsås och örtkryddad potatis
Tis 15/1 Panerad alaskafilé med tartarsås och örtkryddad potatis
Ons 16/1 Örtmarinerad sejrygg med rödlöksmajonnäs och kokt potatis
Tors 17/1 Örtmarinerad sejrygg med rödlöksmajonnäs och kokt potatis
Fre 18/1 Bouillabaise med hemslagen aioli och surdegsbröd
Mån 14/1 Sojabönsplättar med bakad tomat, örtyoghurt och stekt potatis
Tis 15/1 Linsburgare med västerbottenost och avocadodressing.
Ons 16/1 Cheddargratinerad blomkål med spenat- och tomatsallad samt sojabönsröra
Tors 17/1 Gryta med betor och champinjon toppad med spenat- och vitlökscreme samt rostade solrosfrön
Fre 18/1 Teriyaki med Oumph, broccoli, morot och minimajs serveras med kimchi och jasminris

Har du frågor om allergener i någon av maträtterna så tala med din lokala restaurang

Se alla tillgängliga pdf:er för terminens meyer här.

Ladda ner/skriv ut (PDF)

Ladda ner veckans meny

Högskolerestaurangers kundkort / studentkort

Högskolerestaurangers kundkort är snabbt, enkelt och ger dig rabatter på våra caféer och restauranger. Fördelar med kortet:

  • Rabatt på dagens lunch på våra restauranger
  • 10% rabatt på våra caféer
  • Enkelt att ladda och lätt att använda
  • Kortare kötid på flera av våra restauranger