Restaurang Kristina

Dagens lunch vecka 07

(In English)
Mån 11/2 Småländska isterband med dillstuvad potatis och inlagda rödbetor Champinjonbakad torskfilé med brynt smör och potatismos Svamp- och linsfylld paprika med ratatouille och buljongkokt couscous
Tis 12/2 Lammfärsbiff med soltorkad tomat serveras med tzatziki och ugnsrostad potatis Stekt spättafilé med remouladesås, citron och kokt potatis Indisk gryta med blomkål, gröna bönor och kokosmjölk serveras med libabröd
Ons 13/2 Gremolatakryddad svensk kycklingfilé med rostad paprikacréme och bakade rotfrukter Fisksoppa med kolja, sej, fänkål och saffran serveras med hemslagen aioli och krutonger Amerikansk pumpapaj med blue cheese- dressing och mixsallad
Tors 14/2 Färsbiff med färska örter, tomatsky och potatis- och purjolöksgratäng Dillpanerad stekt strömming, skirat smör, rårörda lingon och potatispuré Blomkålsbiff med rostad vitlöksdipp och rotfruktssallad med färsk spenat
Fre 15/2 Nattstekt BBQ-marinerad fläskkarré med chilibearnaise och paprikastekt potatis Torsk- och laxburgare med smetana, syrad rödlök, toast och klyftpotatis Bön- och grönsaksfylld enchilada med avocadodipp
Mån 11/2 Småländska isterband med dillstuvad potatis och inlagda rödbetor
Tis 12/2 Lammfärsbiff med soltorkad tomat serveras med tzatziki och ugnsrostad potatis
Ons 13/2 Gremolatakryddad svensk kycklingfilé med rostad paprikacréme och bakade rotfrukter
Tors 14/2 Färsbiff med färska örter, tomatsky och potatis- och purjolöksgratäng
Fre 15/2 Nattstekt BBQ-marinerad fläskkarré med chilibearnaise och paprikastekt potatis
Mån 11/2 Champinjonbakad torskfilé med brynt smör och potatismos
Tis 12/2 Stekt spättafilé med remouladesås, citron och kokt potatis
Ons 13/2 Fisksoppa med kolja, sej, fänkål och saffran serveras med hemslagen aioli och krutonger
Tors 14/2 Dillpanerad stekt strömming, skirat smör, rårörda lingon och potatispuré
Fre 15/2 Torsk- och laxburgare med smetana, syrad rödlök, toast och klyftpotatis
Mån 11/2 Svamp- och linsfylld paprika med ratatouille och buljongkokt couscous
Tis 12/2 Indisk gryta med blomkål, gröna bönor och kokosmjölk serveras med libabröd
Ons 13/2 Amerikansk pumpapaj med blue cheese- dressing och mixsallad
Tors 14/2 Blomkålsbiff med rostad vitlöksdipp och rotfruktssallad med färsk spenat
Fre 15/2 Bön- och grönsaksfylld enchilada med avocadodipp

Har du frågor om allergener i någon av maträtterna så tala med din lokala restaurang

Se alla tillgängliga pdf:er för terminens meyer här.

Ladda ner/skriv ut (PDF)

Ladda ner veckans meny

Högskolerestaurangers kundkort / studentkort

Högskolerestaurangers kundkort är snabbt, enkelt och ger dig rabatter på våra caféer och restauranger. Fördelar med kortet:

  • Rabatt på dagens lunch på våra restauranger
  • 10% rabatt på våra caféer
  • Enkelt att ladda och lätt att använda
  • Kortare kötid på flera av våra restauranger