Restaurang Kristina

Dagens lunch vecka 08

(In English)
Mån 18/2 Flygande Jakob med kyckling, bacon ,banan och chiligrädde serveras med ris Brödbakad sejrygg med tryffeldoftande hollandaise, sparris och örtslungad potatis Gryta med broccoli, kikärtor och rostad pumpa samt grönsaksbulgur
Tis 19/2 Pannbiff med skogssvampsås, haricotsverts och kokt potatis Stekt panerad spätta med remouladesås, citron och kokt potatis Thailändsk nudelwok Pad Thai med stekt ägg och tofu
Ons 20/2 Kryddstekt fläskkarré med rödvinsås, vispat örtsmör, vaxbönor och rostad potatis Stekt kummelfilé med skarpsås, dillpicklad gurka och ugnsbakade rotfrukter Falafel i libabröd med baba ganoush och het tomatdressing
Tors 21/2 Boeuf bourguignon med rödvin, vitlök och sidfläsk serveras med potatispuré Fiskgratäng med sparris, dill och skaldjurssås serveras med kokt potatis Pankopanerad rotselleri med pumpakräm och råstekt potatis
Fre 22/2 Fläsknoisette med bearnaisesås, wokgrönt och timjanstekt potatis Havets Wallenbergare med skirat smör, gröna ärtor och potatismos Lasagne på sojafärs med balsamvinägrett och örtsallad
Mån 18/2 Flygande Jakob med kyckling, bacon ,banan och chiligrädde serveras med ris
Tis 19/2 Pannbiff med skogssvampsås, haricotsverts och kokt potatis
Ons 20/2 Kryddstekt fläskkarré med rödvinsås, vispat örtsmör, vaxbönor och rostad potatis
Tors 21/2 Boeuf bourguignon med rödvin, vitlök och sidfläsk serveras med potatispuré
Fre 22/2 Fläsknoisette med bearnaisesås, wokgrönt och timjanstekt potatis
Mån 18/2 Brödbakad sejrygg med tryffeldoftande hollandaise, sparris och örtslungad potatis
Tis 19/2 Stekt panerad spätta med remouladesås, citron och kokt potatis
Ons 20/2 Stekt kummelfilé med skarpsås, dillpicklad gurka och ugnsbakade rotfrukter
Tors 21/2 Fiskgratäng med sparris, dill och skaldjurssås serveras med kokt potatis
Fre 22/2 Havets Wallenbergare med skirat smör, gröna ärtor och potatismos
Mån 18/2 Gryta med broccoli, kikärtor och rostad pumpa samt grönsaksbulgur
Tis 19/2 Thailändsk nudelwok Pad Thai med stekt ägg och tofu
Ons 20/2 Falafel i libabröd med baba ganoush och het tomatdressing
Tors 21/2 Pankopanerad rotselleri med pumpakräm och råstekt potatis
Fre 22/2 Lasagne på sojafärs med balsamvinägrett och örtsallad

Har du frågor om allergener i någon av maträtterna så tala med din lokala restaurang

Se alla tillgängliga pdf:er för terminens meyer här.

Ladda ner/skriv ut (PDF)

Ladda ner veckans meny

Högskolerestaurangers kundkort / studentkort

Högskolerestaurangers kundkort är snabbt, enkelt och ger dig rabatter på våra caféer och restauranger. Fördelar med kortet:

  • Rabatt på dagens lunch på våra restauranger
  • 10% rabatt på våra caféer
  • Enkelt att ladda och lätt att använda
  • Kortare kötid på flera av våra restauranger