Prego Arrhenius

Today's menu for week 13

(På svenska)
Mon 25/3 Spaghetti Carbonara
Tue 26/3 Chimichurri-marinated Swedish pork collar with balsamic vinegar, wax beans and roasted potatoes
Wed 27/3 Indian ragout with cauliflower, green beans and Liba flat bread
Thu 28/3 Paella with cod, pollock and mussels and home-made aïoli
Fri 29/3 Tarragon-roasted Swedish chicken fillet with tzatziki and fried vegetable rice
Mon 25/3 Spaghetti Carbonara
Tue 26/3 Chimichurri-marinated Swedish pork collar with balsamic vinegar, wax beans and roasted potatoes
Wed 27/3 Indian ragout with cauliflower, green beans and Liba flat bread
Thu 28/3 Paella with cod, pollock and mussels and home-made aïoli
Fri 29/3 Tarragon-roasted Swedish chicken fillet with tzatziki and fried vegetable rice
Mon 25/3
Tue 26/3
Wed 27/3
Thu 28/3
Fri 29/3
Mon 25/3
Tue 26/3
Wed 27/3
Thu 28/3
Fri 29/3

Har du frågor om allergener i någon av maträtterna så tala med din lokala restaurang

Se alla tillgängliga pdf:er för terminens meyer här.

Ladda ner/skriv ut (PDF)

Ladda ner veckans meny

Högskolerestaurangers kundkort / studentkort

Högskolerestaurangers kundkort är snabbt, enkelt och ger dig rabatter på våra caféer och restauranger. Fördelar med kortet:

  • Rabatt på dagens lunch på våra restauranger
  • 10% rabatt på våra caféer
  • Enkelt att ladda och lätt att använda
  • Kortare kötid på flera av våra restauranger