Restaurang Kristina

Dagens lunch vecka 20

(In English)
Mån 13/5 Flygande Jakob med kyckling, bacon ,banan och chiligrädde serveras med ris Pankopanerad sejrygg med kall örtagårdssås och örtslungad potatis Gryta med broccoli, kikärtor och rostad pumpa samt grönsaksbulgur
Tis 14/5 Pannbiff med champinjonsås, haricotsverts och kokt potatis Stekt panerad spätta med remouladesås, citron och kokt potatis Thailändsk nudelwok Pad Thai med stekt ägg och tofu
Ons 15/5 Kryddstekt fläskkarré med rödvinsås, vispat örtsmör, vaxbönor och rostad potatis Fiskgratäng med sparris, dill och skaldjurssås serveras med kokt potatis Falafel i libabröd med baba ganoush och het tomatdressing
Tors 16/5 Kreolsk gryta med fläskfilé, chorizo och paprika serveras med potatispuré Stekt torskfilé med skarpsås, kokt potatis och citron Lasagne på sojafärs med balsamvinägrett och örtsallad
Fre 17/5 Fläsknoisette med bearnaisesås, wokgrönt och timjanstekt potatis Havets Wallenbergare med skirat smör, gröna ärtor och potatismos Mozzarellagratinerad enchilada med aioli och mixsallad
Mån 13/5 Flygande Jakob med kyckling, bacon ,banan och chiligrädde serveras med ris
Tis 14/5 Pannbiff med champinjonsås, haricotsverts och kokt potatis
Ons 15/5 Kryddstekt fläskkarré med rödvinsås, vispat örtsmör, vaxbönor och rostad potatis
Tors 16/5 Kreolsk gryta med fläskfilé, chorizo och paprika serveras med potatispuré
Fre 17/5 Fläsknoisette med bearnaisesås, wokgrönt och timjanstekt potatis
Mån 13/5 Pankopanerad sejrygg med kall örtagårdssås och örtslungad potatis
Tis 14/5 Stekt panerad spätta med remouladesås, citron och kokt potatis
Ons 15/5 Fiskgratäng med sparris, dill och skaldjurssås serveras med kokt potatis
Tors 16/5 Stekt torskfilé med skarpsås, kokt potatis och citron
Fre 17/5 Havets Wallenbergare med skirat smör, gröna ärtor och potatismos
Mån 13/5 Gryta med broccoli, kikärtor och rostad pumpa samt grönsaksbulgur
Tis 14/5 Thailändsk nudelwok Pad Thai med stekt ägg och tofu
Ons 15/5 Falafel i libabröd med baba ganoush och het tomatdressing
Tors 16/5 Lasagne på sojafärs med balsamvinägrett och örtsallad
Fre 17/5 Mozzarellagratinerad enchilada med aioli och mixsallad

Har du frågor om allergener i någon av maträtterna så tala med din lokala restaurang

Se alla tillgängliga pdf:er för terminens meyer här.

Ladda ner/skriv ut (PDF)

Ladda ner veckans meny

Högskolerestaurangers kundkort / studentkort

Högskolerestaurangers kundkort är snabbt, enkelt och ger dig rabatter på våra caféer och restauranger. Fördelar med kortet:

  • Rabatt på dagens lunch på våra restauranger
  • 10% rabatt på våra caféer
  • Enkelt att ladda och lätt att använda
  • Kortare kötid på flera av våra restauranger