Ladda ditt kort med rabatter

Campus by Nordrest kundkort gör livet godare. Det är snabbt, enkelt och ger dig rabatter på våra caféer och restauranger.

Det ska löna sig att vara stamkund hos Campus by Nordrest. Med vårt kundkort får du rabatt på dagens lunch i våra restauranger. Kortet laddar du här på hemsidan eller direkt i mobilen, med allt från 300 kronor. Förutom rabatterna ger kortet kortare kötid på flera av våra restauranger. Hämta ditt kundkort gratis i någon av våra restauranger eller på ett av våra caféer. Vårt kundkort är dessutom miljövänligt.

Sommaren 2019 uppdaterade vi vårt system för vårt kundkort. Börja därför med att registrera ditt kort på nytt om du har ett kort sedan gammalt. Och är du ny gäst hos oss börjar du också att registrera ditt kort för att sedan skapa ett personligt konto. För att ladda ditt kort loggar du sedan in på ditt personliga konto. QR-koden på baksidan av kortet går inte att använda. 

Så här gör du

 • Börja med att registrera ditt kort. Registrera kortet här >.
 • Fyll i formuläret. Ange kortnummer utan de två  första siffrorna och utan mellanrum. Ex. 92390004164255
 • Ange kontroll-/Smartkod med stora bokstäver. (Smartpass koden på baksidan av ditt kort)
 • Ange din e-postadress och klicka på registrera.
 • Ange lösenord och bekräfta lösenord och klicka på registrera.
 • Bekräfta mejlet som skickas till den e-postadress som du angett.
 • Nu kan du logga in.  Logga in – för att ladda ditt kort

Som inloggad på ditt konto kan du bland annat:

 • Ladda ditt kort
 • Spärra förlorat kort
 • Ändra e-postadress som är registrerad på kortet
 • Statistik över gjorda köp
 • Skriva ut kvitton

Bra att veta

Laddat kort återbetalas ej. Kortet är giltigt i två år från sista laddningsdatum. Förlorat kundkort måste ha registrerats för att kunna spärras. Det var allt. Nu kan du börja äta och dricka lite billigare.

Vi tar vårt miljöansvar på allvar

Campus by Nordrest kundkort trycks på björkträ från hållbara odlingar – i en process som spar stora mängder vatten och energi och nästan helt utesluter syntetiska ämnen. Du spar på miljön när du handlar med ditt kundkort. Se gärna mer på www.sustainablecards.com

Vid borttappat kort är förfarandet följande;

 1. Spärra ditt borttappade kort
 2. Gå till restaurangen och få ett nytt kort
 3. Registrera det nya kortet.

Klicka på fliken ”Min Profil” och klicka på ”Kort Information”. Klicka på knappen Spärra på det kort som du vill spärra. Registrera det nya kortet enligt instruktionerna på sektionen nedan.

Hur registrerar jag ett nytt kort?

Klicka på fliken ”Min Profil” och klicka sedan på valet ”Lägg Till Kort”. Ange nytt kortnummer samt kontrollkod som finns på baksidan av kortet. Klicka på Spara för att registrera det nya kortet till din inloggning.

Hur för jag över saldot från mitt spärrade kort till mitt nya kort?

Klicka på fliken ”Min Profil” och klicka sedan på valet ”Överför Saldo”. Välj det spärrade kortet och klicka på Pilen för att föra över saldot till ditt nya kort.

Om ni har några frågor eller funderingar tveka inte att kontakta oss

Skicka feedback »