Catering & fest

Livet består inte bara av hårt arbete utan också av festliga tillfällen och träffsäkra möten.

Det är här Campus by Nordrest kommer in i bilden. Efter femtio år inom restaurang och catering vågar vi påstå att vi tillhör landets mest erfarna festfixare! Vi arrangerar fester på eller utanför campus – i stora såväl som små sammanhang. Med hög kvalitet på allt från råvaror till lokaler, logistik och personal, har vi kapacitet att anordna tillställningar av olika karaktär, som mingel, bruncher, högtider, bolagsstämmor, och konferenser. Vi utlovar smarta och läckra lösningar för alla tillfällen – på många platser runt om i Sverige!

Våra cateringrestauranger

Ingen detalj är för liten

En lyckad tillställning blir det när alla bitar faller på rätt plats, vid rätt tidpunkt. Vi ser till helheten; ingen detalj är för liten när vi hjälper er att skapa en uppskattad bjudning eller en oförglömlig helkväll. Vi levererar god och prisvärd mat, samtidigt som vi tar hand om all logistik. Vid större arrangemang sköter vi även projektledningen om så önskas. Musik, dekorationer, föreläsare eller underhållning; vår personal uppfyller på ett professionellt sätt era önskemål och förverkligar era idéer.

En nöjd kund kommer alltid tillbaka

Sedan starten 1970 har vi ordnat ett stort antal lyckade tillställningar där vi har stått för allt från ”bara” catering i små intima sammanhang, till hela arrangemang av världsmöten med ett par  tusen deltagare. Vilket arrangemang vi än tar oss an, levererar vi efter devisen ”en nöjd kund kommer tillbaka”.

Vi ordnar:

  • catering för små och stora sällskap

  • fester, stämmor, konferenser och evenemang

  • gärna bjudningar och festligheter utanför campus

Vi har:

  • fullständiga rättigheter

  • ett brett kontaktnät, med bland annat fenomenala DJ:s

  • koll på marknaden och ordnar utrustning såsom tält och dylikt

  • många idéer för att er tillställning ska bli den allra bästa

  • den perfekta lokalen för er – på många platser i landet

Skicka feedback »