Högskolerestauranger AB är nu Campus by Nordrest!

I ett steg mot förnyelse och utveckling har vårt varumärke uppdaterats och bytt namn till Campus by Nordrest under 2024. Detta innebär att all vår kommunikation framöver kommer att bära det nya namnet. För att spegla denna förändring kommer även vår webbplats att få en ny adress: från www.hors.se till www.campusbynordrest.se.

Om ni har några frågor eller funderingar kring det nya varumärket, är ni alltid välkomna att kontakta oss.

Campus by Nordrest

Vi vill ge dig dagens bästa stund!

Campus by Nordrest har gett tanken näring sedan 1970. Idag har vi över 40 restauranger och caféer på campusområden från Gävle till Karlskrona. Vi har också en omfattande fest- och cateringverksamhet i alla storlekar från fikapauser till stora middagar eller mingel. Företaget ägs av Nordrest och har cirka 200 medarbetare som finns där för alla som studerar, arbetar och firar på campus.

På våra lunchrestauranger lagas all mat lokalt i våra egna kök enligt recept som är noga utarbetade av våra köksmästare. Som komplement till maten har vi ett ordentligt salladsland och hembakat bröd. En komplett måltid helt enkelt.

Stanna gärna kvar några minuter efter maten och varva ner medan du njuter av en god kopp ekologiskt- och Fairtrademärkt kaffe. Det hör till dagens bästa stund!

Skicka feedback »