Vision och värderingar

Vision:

Att ge våra gäster dagens bästa stund

Affärsidé

Genom stolta medarbetare  och effektiv kedjedrift erbjuder vi ett attraktivt utbud inom restaurang, café och catering till bästa pris för campus och andra geografiskt närliggande marknader

Våra värderingar

Glädje, Ansvar och Engagemang

Högskolerestaurangers vision är att ge alla våra gäster dagens bästa stund. Det ska vi åstadkomma genom att erbjuda attraktiva måltidsalternativ med fokus på hög service, omtanke, pris och kvalitet.

Om vår vision beskriver vad vi vill uppnå, så berättar våra värderingar vad vi är och vad vi vill vara. Våra värderingar utgör ett viktigt ramverk som genomsyrar hela vår verksamhet och de fungerar som en kompass för oss i det dagliga arbetet.

Alla medarbetare har en viktig uppgift när det gäller att förmedla dessa värderingar. Medarbetarna är Högskolerestaurangers viktigaste ambassadörer och därför sätter vi en stor ära i att erbjuda dem yrkesmässig och personlig utveckling för att alla ska utvecklas och excellera i sina yrkesroller. Anledningen är helt enkelt att vi bryr oss.

Vi vill behålla duktiga medarbetare, och vi vill skapa mervärde för våra kunder och samarbetspartner. Vår verksamhet växer om våra medarbetare växer.

Högskolerestauranger ägs av Nordrest. Vill du veta mer om Nordrest? Besök då gärna www.nordrest.se

Skicka feedback »