Högskolerestauranger AB GEM 7365561273694 Kst 905

Campus Linköping

Låt Universitetsklubben bli ditt nya vardagsrum

Universitetsklubben i huset Vallfarten är uppdelad i två matsalar som lyfter vardagen. I Stora matsalen dukar vi måndag-fredag upp en vällagad lunchbuffé med två varmrätter, en med fisk eller kött och en vegetarisk. Till det finns hembakt bröd, en fin salladsbuffé och kaffe med något gott till. Det är många som uppskattar vårt hållbara och kreativa kök, så boka gärna bord. Klubben är också en trevlig plats för konferenser och möten. Hör av dig.

Boka bord genom att mejla oss på universitetsklubben@nordrest.se. Endast bekräftade bokningar gäller.

Stora matsalen

Välkommen att avnjuta vår buffélunch i den stora matsalen. Varje dag dukas det upp med soppa, salladsbuffé, två varmrätter samt något gott till kaffet. Vi har alltid ett vegetariskt alternativ. Det går utmärkt att bara titta förbi, men du som vill vara säker på att få bord kontakta oss.

Lilla matsalen

Sätt er ner och njut av den ombonade miljön i vår mindre matsal, perfekt för lunchmötet eller när man vill sitta lite avskilt. För meny och bordsbokning kontakta oss.

Konferens

Universitetsklubben har konferenslokaler för upp till 50 personer. Du kan även boka oss för möten och workshops upp till 110 personer. Glöm inte att säga till om ni behöver specifik teknik eller dylikt. Kontakta oss på för att boka.

Festligheter på Universitetsklubben

Är det dags för att samla vänner, kollegor, affärsbekanta till dukat bord, kontakta oss för mer information och kanske ett möte med genomgång av hela upplägget. Vid beställning eller förfrågan kontakta universitetsklubben@nordrest.se eller 072 ‑ 239 61 49

Catering från Universitetsklubbens kök

Du kan beställa allt från det enklaste fikat till största festmåltiden av oss. Välj skräddarsytt eller något av våra förslag bland menyerna på sidan. Maten levereras direkt till er eller så hämtar ni den hos oss. Vid beställning eller förfrågan kontakta catering.linkoping@nordrest.se, 076-777 60 08

Välkommen till Universitetsklubben, önskar UK:s härliga gäng

Vi är kontantfria, betala med vårt kundkort, bankkort eller rikskort.

Våra öppettider

Måndag - fredag 11.30-13.30

Kontakta oss

Telefon: 072‑239 61 49

E-post: universitetsklubben@nordrest.se

Universitetsklubben, Olaus Magnus väg 29, 583 30 Linköping

Enhetschef

Agnes Johansson

Telefon: 076-7770715

E-post: agnes.johansson@nordrest.se

Skicka feedback »