Restaurang Forum har stängt från den 20/6 till 11/8.
Vi önskar våra gäster en trevlig sommar!
Dagens lunchVår cateringmenyHitta hit
Här hittar du frukost, fika, kaffe, lunch och allt annat du kan tänkas vara sugen på.
På vardagar mellan kl. 11 - 14 dukar vi upp en säsongsanpassad och vällagad lunchbuffé där grönsakerna får spela huvudrollen. Varje dag tillagas det en vegetarisk eller vegansk rätt samt en med kött, fisk eller fågel. Utöver det hittar du mängder av vällagade grönsaksrätter samt en brödbuffé med flera sorters bröd, smör och röror.
I priset ingår allt på buffén samt stilla eller kolsyrat vatten samt kaffe eller te.
Varmt välkomna!
Vi har sommarstängt och öppnar åter den 7 augusti.
Vi önskar alla våra gäster en skön sommar!
Gnocchi med svamp, kål och semitorkade tomater serveras med friterad salvia, brynt smör toppas med parmesan och pumpafrön
Hunana pork, fläskwok med röd och grönchili, ingefära och paprika serveras med ångat jasminris
Dahl, lindsgryta med tomater, ingefära, vitlök, koriander, spiskummin, garam masala och kokosmjölk serveras med myntayoghurt med ångat ris
Sej med dijonsenap, vitt vin, grädde och örter serveras med ångade morötter och dillkokt potatis
Rostad Blomkål med gulärt, gremulata, citron och riven parmesan serveras med örtslungad potatis och gurkyoghurt
Köttfärslimpa med ångade morötter, gräddsås, rårörda lingon, pressgurka serveras med kokt potatis
Panko friteras rotselleri servers med coleslaw, rostad sötpotatis och örtsallad
Citronkyckling med rosmarin, oliver och vitost serveras med persiljerostade morötter och bulgur
STÄNGT Trevlig Nationaldag
Med reservation för ändring.
Potatisbullar serveras med stekt svamp, Gotlandslinser, persilja, skirat smör samt rårörda lingon
Kebabgryta med tomat, paprika, spiskummmin, vitlök och chili serveras med yoghurtsås och ångat ris
Kålpudding på sojafärs serveras med gräddsås, kokt potatis samt rårörda lingon
Laxpasta med kallrökt lax, broccoli, dill och citron toppas med parmesanost
Kikärtsbiffar serveras med grillad zucchinisallad med majs, tomat och ruccola samt coucous och labneh
Koreansk kalkonfärslimpa med salladslök, ingefära, vitlök, lime samt gröna böner serveras med ångat ris
Okonomiyaki, japansk kålpannkaka serveras med sesamarinerad rökt tofu, limepicklad morot och rättika toppas med böngroddar och sojamajonnäs
Biff a'la Lindström med kaprissmör, löksky och persilja serveras med råstekt potatis
Rödbetsgratäng med solroskärnor och vitost serveras med grönkål samt höstärt
Fläskschnitzel med kapris och citron serveras med persiljesmör och rostad potatis
Lasagne på sojafärs och svamp med tomater, morot och mozzarella servers med tomat- och ruccolasallad
Provenscalsk kycklinggryta med vitlök, chili, oregano, timjan, citron och körsbärstomater serveras med bulgur
Krispig tofu med vitlök, ingefära, soja och paprika serveras med ångat jasminris samt salladslök och sesamfrön
Fiskgryta med räkor, tomat och fänkål serveras med kokt potatis, krutonger och aioli
Palak paneer med halloumi, morötter och kikärter serveras med vitlöksfräst spenat samt ångat basmatiris
Pytt Bellman med stekt ägg och persilja servers med inlagda rödbetor
Pasta Pesto med basilika, rostad broccoli, solrosfrön, semitorkade tomater, spenat och Västerbottenost
Ört- och fetaoststekt kycklinglår serveras med grekisk potatissallad samt tzatziki
STÄNGT Trevlig midsommar!
Måndag - fredag kl. 08:00 - 15.30
Telefon: 019-12 58 30
E-post: forum@nordrest.se
Restaurang Forum, Örebro Universitet, 701 82 Örebro
Caroline Edfors
Telefon: 076-777 04 53
E-post: caroline.edfors@nordrest.se
Vi uppskattar kommentarer och feedback för att varje dag kunna förbättra oss.