Dagens lunchVår cateringmenyHitta hit
Här hittar du frukost, fika, kaffe, lunch och allt annat du kan tänkas vara sugen på.
På vardagar mellan kl. 11 - 14 dukar vi upp en säsongsanpassad och vällagad lunchbuffé där grönsakerna får spela huvudrollen. Varje dag tillagas det en vegetarisk eller vegansk rätt samt en med kött, fisk eller fågel. Utöver det hittar du mängder av vällagade grönsaksrätter samt en brödbuffé med flera sorters bröd, smör och röror.
I priset ingår allt på buffén samt stilla eller kolsyrat vatten samt kaffe eller te.
Varmt välkomna!
Vi har sommarstängt och öppnar åter den 7 augusti.
Vi önskar alla våra gäster en skön sommar!
Lasagne på sojafärs och svamp med tomater, morot och mozzarella, serveras med tomat- och ruccolasallad.
Carbonara med bacon, grädde och gröna ärtor, serveras med spaghetti och riven parmesan.
Röd currygryta med ärtor, bondbönor, morot, bambuskott, broccoli och citrongräs, serveras med asiatisk gurka och ångat ris.
Frasig sej med gröna ärter, citron och dansk remoulad, serveras med kokt potatis.
Gnocchi med svamp, kål och semitorkade tomater, serveras med friterad salvia, brynt smör, toppas med parmesan och pumpafrön.
Kalops med morötter, lagerblad och kryddpeppar, serveras med kokt potatis och inlagda rödbetor.
Rödbetsbiffar med gröna bönor och getost, serveras med potatisgratäng.
Tandoorimarinerad kycklingklubba, serveras med kryddkokt ris, picklad rödlök, koriander samt mango- och limeyoghurt.
Ugnsbakad portabello med höstärt, bakad schalottenlök, picklad silverlök och grönkål, serveras med ponzudressing och rostad potatis.
Tonkatsu (japansk kycklingschnitzel) med syrad råkostsallad, ångat ris samt soja- och sesammajonnäs.
Med reservation för ändring.
Pasta Pesto med basilika, rostad broccoli, solrosfrön, semitorkade tomater, spenat och Västerbottenost
Provencalsk kycklinggryta med vitlök, chili, oregano, timjan, citron och körsbärstomater serveras med bulgur
Ciderbrässerad savojkål med dragon och vitaböner serveras med kokt potatis
Laxfärsbiffar med lime och chili servers med picklade morötter, ponzudressing samt ångat ris
Palak paneer med halloumi, morötter och kikärter serveras med vitlöksfräst spenat samt ångat basmatiris
Rimmad oxbringa med rostade rotfrukter och persilja serveras med pepparrotssky
Krispig tofu med vitlök, ingefära, soja och paprika serveras med ångat jasminris samt salladslök och sesamfrön
Grekiska kycklingfärsbiffar med oliver och vitost serveras med klyftpotatis samt tzatziki och ruccola
Morotsnuggets med timjan och ingefära serveras med asiatisk coleslaw samt rostad sötpotais och mynta
Sticky chiken med soja, sweet chilisås, sesamolja serveras med strimlad gurka samt kålrabbi och nudlar
Måndag - fredag kl. 08:00 - 15.30
Telefon: 019-12 58 30
E-post: forum@nordrest.se
Restaurang Forum, Örebro Universitet, 701 82 Örebro
Caroline Edfors
Telefon: 076-777 04 53
E-post: caroline.edfors@nordrest.se
Vi uppskattar kommentarer och feedback för att varje dag kunna förbättra oss.