Dagens lunchVår cateringmenyHitta hit
Här hittar du frukost, fika, kaffe, lunch och allt annat du kan tänkas vara sugen på.
På vardagar mellan kl. 11 - 14 dukar vi upp en säsongsanpassad och vällagad lunchbuffé där grönsakerna får spela huvudrollen. Varje dag tillagas det en vegetarisk eller vegansk rätt samt en med kött, fisk eller fågel. Utöver det hittar du mängder av vällagade grönsaksrätter samt en brödbuffé med flera sorters bröd, smör och röror.
I priset ingår allt på buffén samt stilla eller kolsyrat vatten samt kaffe eller te.
Varmt välkomna!
Vi har sommarstängt och öppnar åter den 7 augusti.
Vi önskar alla våra gäster en skön sommar!
Potatisbullar serveras med stekt svamp, gottlandslinser, persilja, skirat smör samt rårörda lingon
Dillkött med kalv, morötter och dill serveras med kokt potatis (dill)
Bönfärslimpa med oliver, rödlök och ruccola serveras med bulgur och tzatziki
Frasig sej med gröna ärtor, citron och danskremulad serveras med koktpotatis (ärtskott)
Blomkål i gulcurry med kikärter serveras med matvete och yoghurtsås (koriander)
Persiljejärpar serveras med gräddsås, pressgurka, svartvinbärsgelé samt koktpotatis (persilja)
Svampragu med tomat och oregano serveras med fusilli samt riven parmesan (persilja)
Citronkyckling med rosmarin, oliver och vitost serveras med persiljerostade morötter och bulgur
Fetaost- och spenatpaj serveras med semitorkade tomater och ajvardressing (spenat)
Högrevschili med böner och paprika serveras med gräddfil, ångat ris och majschips (koriander, picklad rödlök)
Med reservation för ändring.
Lasagne på sojafärs och svamp med tomat, morot och mozzarella serveras med tomat- och ruccolasallad
Biffstroganoff med dijonsenap och paprika serveras med ångat ris, saltgurka och smetana
Broccolibiffar serveras med dillmajonnäs, rostade rotfrukter samt fänkåls crudité
Gremolata bakat kycklinglår serveras med grönaböner och semitorkade tomater samt potatisgratäng
Rödcurrygryta med ärt och bondböna samt, morot, bambuskott, broccoli och citrongräs serveras med asiatiskgurka och ångat ris
Biff alá Lindström med kapris och rödbetor serveras med persiljesmör, löksky samt råstekt potatis
Krispig tofu med vitlök, ingefära, soja och paprika serveras med ångat jasminris samt salladslök och sesamfrön
Stekt Kummel med räkor, gröna ärtor, pepparrot, dill och brynt smör serveras med koktpotatis
Ugnsbakad portabello med höstärt, bakad schalottenlök, picklad silverlök, grönkål samt rostad potatis
Timjanstekt fläskkarré serveras med svampsås, persiljerostade morötter samt potatis
Getostgratinerade rödbetor med honung, spenat och rostade kikärter serveras med basilikakräm samt matvete
Provencalsk kycklinggryta med vitlök, chili, oregano, timjan, citron och körsbärstomater serveras med koktpotatis
Bakad spetskål med rödcurry, kokosmjölk, sojabönor serveras med sesammarinerade vetenudlar
Raggmunk med rimmat sidfläsk serveras med rårörda lingon och persilja
Gnocchi med stekt svamp, semitorkade tomater, salvia, brynt smör och grönkål toppas med riven parmesan samt frön
Rimmad oxbringa med rostade rotfrukter och persilja serveras med pepparrotssky
Linsgryta med morot, vitlök, tomat, garam masala, ingefära och spenat serveras med ångar ris, friterar tortillabröd och yoghurtsås
Laxpasta med kallröktlax, broccoli, dill och citron toppas med parmesan
Morotsnuggets med timjan och ingefära serveras med ponzudressing och rostad sötpotatis
Tandoorimarinerad kycklingklubba serveras med kryddkoktris, picklad rödlök, koriander samt mango- och limeyoghurt
Måndag - fredag kl. 08:00 - 15.30
Telefon: 019-12 58 30
E-post: forum@nordrest.se
Restaurang Forum, Örebro Universitet, 701 82 Örebro
Caroline Edfors
Telefon: 076-777 04 53
E-post: caroline.edfors@nordrest.se
Vi uppskattar kommentarer och feedback för att varje dag kunna förbättra oss.