Dagens lunchVår cateringmenyHitta hit
Här hittar du frukost, fika, kaffe, lunch och allt annat du kan tänkas vara sugen på.
På vardagar mellan kl. 11 - 14 dukar vi upp en säsongsanpassad och vällagad lunchbuffé där grönsakerna får spela huvudrollen. Varje dag tillagas det en vegetarisk eller vegansk rätt samt en med kött, fisk eller fågel. Utöver det hittar du mängder av vällagade grönsaksrätter samt en brödbuffé med flera sorters bröd, smör och röror.
I priset ingår allt på buffén samt stilla eller kolsyrat vatten samt kaffe eller te.
Varmt välkomna!
Vi har sommarstängt och öppnar åter den 7 augusti.
Vi önskar alla våra gäster en skön sommar!
Bakad spetskål med chimichurri, paprika och gulärtshummus serveras med chilirostad potatis
Salsiccia i tomatsås med zucchini, vitlök och chili serveras med linguine, parmesan och basilika
Kålpudding på sojafärs serveras med gräddsås, kokt potatis samt rårörda lingon
Raggmunk med rimmat sidfläsk serveras med rårörda lingon och persilja
Dahl, lindsgryta med tomater, ingefära, vitlök, koriander, spiskummin, garam masala och kokosmjölk serveras med myntayoghurt med grönsaksris
Koreansk kycklingfärslimpa med salladslök, ingefära, vitlök, lime samt gröna bönerserveras med ångat ris
Rödbetsgratäng med solroskärnor och vitost serveras med grönkål samt höstärt
Laxpasta med kallrökt lax, broccoli, dill och citron toppas med parmesanost
"Flygande Jakob" med halloumi, zucchini, banan och solrosfrön serveras med ångat basmatiris
Asiatisk apelsinkyckling med sesamfrön och salladslök serveras med vetenudlar
Med reservation för ändring.
Krämig majsrison med chilirostad zucchini toppad med vita böner, parmesan och tomat
Viltskavsgryta med svamp och timjan serveras med potatismos och rårörda lingon
Sötpotatisgryta med linser, tomater, ingefära, garam masala, spiskummin serveras med havreris
Lättrimmad sej med bakade tomater, mozzarella och chilisås serveras med örtslungad potatis
Broccolibiffar serveras med dillmajonnäs, rostade rotfruketer samt fänkåls crudité
Kycklinglår i gräddigsås med sambal oelek, vitlök och persilja serveras med ångatbasmatisris samt rostad morot
Panko friteras rotselleri servers med matvete, remuladsås och gröna äter
Biff a'la Lindström med kaprissmör, löksky och persilja serveras med råstekt potatis
Rostad butternut pumpa med vitlök, chili och fetaost serveras med frasig grönkål,örtkräm samt citrondressad bulgur
Nattbakad fläskarré med äpple och rosmarin serveras med grönpepparsås och persiljerostad potatis
Potatisbullar serveras med stekt svamp, Gotlandslinser, persilja, skirat smör samtrårörda lingon
Citronkyckling med rosmarin, oliver och vitost serveras med persiljerostade morötter och bulgur
Hel bakad blomkål i gulcurry med rostade kikärter serveras med matvete och yoghurtsås
Fiskgryta med räkor, tomat och fänkål serveras med kokt potatis, krutonger och aioli
Tikka masala med aubergin, morötter och kikärter serveras med gurkraita samt ångat basmatiris
Hunan pork, fläskwok med röd och grönchili, ingefära och paprika serveras med ångat ris
Svampragu med tomat och oregano serveras med fusilli samt riven parmesan
Köttfärslimpa med ångade morötter, gräddsås, rårörda lingon, pressgurka serveras med kokt potatis
Spenat & fetaost paj serveras med semitorkade tomater och ajvardressing
Nattbakad högrev med spiskummin och chili serveras med rostad majskolv, bakadtomat, dragonmajonnäs samt klyftpotatis
Måndag - fredag kl. 08:00 - 15.30
Telefon: 019-12 58 30
E-post: forum@nordrest.se
Restaurang Forum, Örebro Universitet, 701 82 Örebro
Caroline Edfors
Telefon: 076-777 04 53
E-post: caroline.edfors@nordrest.se
Vi uppskattar kommentarer och feedback för att varje dag kunna förbättra oss.