Vår cateringmenyHitta hit
Här hittar du frukost, fika, kaffe, lunch och allt annat du kan tänkas vara sugen på.
På vardagar mellan kl. 11 - 14 dukar vi upp en säsongsanpassad och vällagad lunchbuffé där grönsakerna får spela huvudrollen. Varje dag tillagas det en vegetarisk eller vegansk rätt samt en med kött, fisk eller fågel. Utöver det hittar du mängder av vällagade grönsaksrätter samt en brödbuffé med flera sorters bröd, smör och röror.
I priset ingår allt på buffén samt stilla eller kolsyrat vatten samt kaffe eller te.
Varmt välkomna!
Vi på Restaurang Forum tar sommarledigt och önskar alla våra gäster en trevlig sommar. Vi öppnar åter igen den 15/8!
Gnocchi med torkade tomater, champinjoner, belugalinser, parmesan samt ruccola
Sesambakad kyckling serveras med krossad potatis samt chilidressing
Morots- och kesobiffar med smak av ingefära och chili serveras med quinoa samt ponzudressing
Sej i rödcurry, kokosmjölk, limeblad och böngroddar serveras med ångat jasminris
Stekt portabello med bakad schalottenlök, höstärt, picklad silver lök samt råstektpotatis
Salsiccia i tomatsås serveras med linguine, basilikapesto och parmesan
Linsgryta med tomat och spiskummin serveras med ångat ris samt nachochips samt gräddfil
Rimmad oxbringa serveras med rostade rotfrukter samt smörad pepparostsky
Honungskyckling med gochujang och salladskål serveras med ångat ris samt salladslök och sesamfrön
Panko panerad rotselleri serveras med chipotlemajonnäs samt rostad potatis
Svamplasagne med semitorkad tomat, spenat samt rå hyvlad champinjon
Fläska i sötsursås med bambuskott, annans, morot, purjolök samt böngroddar serveras med ångat ris
Tikka masala med aubergin, kikärter och morot serveras med ångat ris samt gurkraita
Fisk bordelaise serveras med gröna ärter, dillsås samt kokt potatis
Risnudel wok med tofu, broccoli, morot, pak choi, chili, ingefära, lime serveras med vitlöksdressing
Kyckling färslimpa med olivrostade rotfrukter samt örtdressing
Champinjon och vitlökspasta med tagliatelle, vittvin, persilja, grädde och parmesan
Tandoori marinerad kycklingklubba serveras med picklad rödlök, koriander, bulgur samt mynta yoghurt
Bönchili med tomat, chili och spiskummin serveras med grädddfil, bröd samt ångat ris
Het koreansk krispig kyckling serveras med spenat, sesammarinerade böngroddar samt ångat ris
Med reservation för ändringar
Måndag - fredag kl. 08:00 - 15.30
Telefon: 019-12 58 30
E-post: forum@nordrest.se
Restaurang Forum, Örebro Universitet, 701 82 Örebro
Caroline Edfors
Telefon: 076-777 04 53
E-post: caroline.edfors@nordrest.se
Vi uppskattar kommentarer och feedback för att varje dag kunna förbättra oss.