Högskolerestauranger AB

Campus Örebro

Komplett lunch och kaffe på Forum

På Restaurang Forum i Forumhuset på campus Almby finns frukost, lunch, fika och allt däremellan. Lunchen är minst sagt komplett med salladsbord, nybakat bröd och kaffe. Varje dag kan du välja mellan en växtbaserad rätt och en rätt med fisk eller kött. Utöver det finns dagens prisvärda pasta, olika wraps, dagens soppa och mackor som du kan grilla i vår smörgåsgrill. Kom och ät!

Välkomna tillbaka!

Den 31 augusti öppnar vi upp igen! Vi kommer att ha öppet måndag till fredag kl 10.00 - 14.00. Lunch serveras från kl 11.00 där det precis som tidigare kommer ingå salladsbuffé, nybakt bröd, bubbelvatten samt kaffe eller te. På grund av rådande omständigheter har vi dock ett begränsat utbud och hoppas också på förståelse för att vissa rätter i menyn kan ändras med kort varsel. Däremot lovar vi er att ni alltid kommer bli väl omhändertagna, mätta och belåtna.

Naturligtvis följer vi de rekommendationer och riktlinjer som folkhälsomyndigheten föreskrivit. Vi tackar er på förhand för att ni hjälper oss med detta samt håller avstånd (enligt markeringar) vid eventuell kö, använder handsprit samt stannar hemma vid symptom på sjukdom.

Har ni övriga frågor och funderingar får ni gärna kontakta oss på forum@hors.se.

Du hittar oss i Forumhuset

Vi är kontantfria.

Våra öppettider

Välkomna tillbaka!

Den 31 augusti öppnar vi upp igen!

Vi kommer att ha öppet måndag till fredag kl 10.00 - 14.00

Kontakta oss

Telefon: 019-12 58 30

E-post: forum@hors.se

Restaurang Forum, Örebro Universitet, 701 82 Örebro

Enhetschef

Daniel Liljesvan

Telefon: 070-589 95 55

E-post: daniel.liljesvan@hors.se