Dagens lunchVår cateringmenyHitta hit
Här hittar du frukost, fika, kaffe, lunch och allt annat du kan tänkas vara sugen på.
På vardagar mellan kl. 11 - 14 dukar vi upp en säsongsanpassad och vällagad lunchbuffé där grönsakerna får spela huvudrollen. Varje dag tillagas det en vegetarisk eller vegansk rätt samt en med kött, fisk eller fågel. Utöver det hittar du mängder av vällagade grönsaksrätter samt en brödbuffé med flera sorters bröd, smör och röror.
I priset ingår allt på buffén samt stilla eller kolsyrat vatten samt kaffe eller te.
Varmt välkomna!
Vi har sommarstängt och öppnar åter den 7 augusti.
Vi önskar alla våra gäster en skön sommar!
Misobakad spetskål med lime, chili och sesamfrön serveras med ångat ris
Salsiccia med tomat, chili och vitlök serveras med linguine och parmesan
Stekt zucchini med krämig majsrisoni samt semitorkade tomater och ruccola
Fiskgryta med tomat, fänkål och räkor servers med krutonger, aioli samt koktpotatis
Pasta med basilikapesto, västerbottenost, örter samt rostade solroskärnor
Kycklinggryta med ingefära, kummin, garam masala och cayennepeppar serveras med ångat ris samt mangoyoghurt
Grekiskbönfärslimpa med vitost, rödlök, oliver och ruccola serveras med paprikasås samt rostad potatis
Rimmad oxbringa serveras med rostade rotfrukter, pepparrostsky och persilja
Morotsnugget med ingefära och timjan serveras med myntayoghurt och bulgur
Tandoorimarinerad kycklingklubba serveras med gurkraita, pickladrödlök, koriander samt ångat kryddris
Med reservation för ändringar
Lasagne med sojafärs, tomat och oregano serveras med ruccola och parmesan
Kreolskgryta med kabanoss, röd paprika, cornichons, svartaoliver, syltlök serveras med ångat ris
Bakad sötpotatis med fetaost, grönkål, vitaböner och tomat
Fisk Bordelaise med gröna ärtor och citron serveras med kokt potatis samt dillsås
Bakad Blomkål med röda linser och gulcurrysås serveras med matvete
Köttfärslimpa med gräddsås, pressgurka, rå rörda lingon samt koktpotatis
Tikka masala med aubergin, morot och kikärtor serveras med gurkraita samt ångat ris
Kyckling wok med risnudlar, soja, fisksås, ostronsås, vitlök, lime, chili och ägg serveras med böngroddar och koriander
Paj med fetaost och spenat serveras med semitorkade tomater och vitlökssås
Citronkyckling med rosmarin och oliver serveras med rostade morötter samt bulgur
Palak panner med halloumi, tomat, morötter samt kikärter serveras med spenat och ångat ris
Viltskavsgryta med champinjoner, timjan och grädde serveras med rårörda lingon samt potatispuré
Stekt portabello med schalottenlök, höstärt och picklad silverlök samt råstekt potatis
Frasig sej med grönaärtor och citroner serveras med koktpotatis samt danskremulad
Rödbetsgratäng med solroskärnor och fetaost, spenat och soltorkade tomater
Gulaschgryta med paprika, kummin och citron serveras med ångat ris samt gräddfil
Panko panerad rotselleri serveras med chipotlemajonnäs samt bulgur
Kycklinglår i gräddigsås med sambal oelek, vitlök, persilja serveras med ångat ris
Bönfärsbiffar med olivrostade rotfrukter samt örtkräm
Nattbaka karré med chimichurri serveras med pommes och mojorojo
Måndag - fredag kl. 08:00 - 15.30
Telefon: 019-12 58 30
E-post: forum@nordrest.se
Restaurang Forum, Örebro Universitet, 701 82 Örebro
Caroline Edfors
Telefon: 076-777 04 53
E-post: caroline.edfors@nordrest.se
Vi uppskattar kommentarer och feedback för att varje dag kunna förbättra oss.