Högskolerestauranger AB

Campus Örebro

Trivsel på språng på Spring

Spring hittar du på Universitetssjukhuset Örebros campus, USÖ. I vårt kök görs allt från mättande smörgåsar till dagens härliga lunch alltid från grunden. Lunchen serveras 11-14 och i den ingår sallad, nybakat bröd, bubbelvatten och kaffe eller te. Här finns en salladsbar där vi bygger din favoritsallad, och så dagens soppa. Något mer? Vi har fantastiskt gott kaffe med goda tillbehör. Och allt går att ta med sig, säg bara till oss.

Välkomna tillbaka!

Den 31 augusti öppnar vi upp igen!

Vi kommer att ha öppet måndag till fredag kl 10.00 - 14.00. Lunch serveras från kl 11.00 där det precis som tidigare kommer ingå salladsbuffé, nybakt bröd, bubbelvatten samt kaffe eller te.

På grund av rådande omständigheter har vi dock ett begränsat utbud och hoppas också på förståelse för att vissa rätter i menyn kan ändras med kort varsel. Däremot lovar vi er att ni alltid kommer bli väl omhändertagna, mätta och belåtna.

Naturligtvis följer vi de rekommendationer och riktlinjer som folkhälsomyndigheten föreskrivit. Vi tackar er på förhand för att ni hjälper oss med detta samt håller avstånd (enligt markeringar) vid eventuell kö, använder handsprit samt stannar hemma vid symptom på sjukdom.

 

Oss hittar du på Södra Grevrosengatan

Vi är kontantfria.

Våra öppettider

Måndag - Fredag kl 10.00 - 14.00

Kontakta oss

Telefon: 070 286 41 12

Platschef: 072 561 49 20

E-post: spring@hors.se

Spring, Södra Grev Rosengatan 30, 703 62 Örebro

Enhetschef

Daniel Liljesvan

Telefon: 070-589 95 55

E-post: daniel.liljesvan@hors.se