Dagens lunchVår cateringmenyHitta hit
Vi erbjuder läckerheter och nyttigheter till frukost, lunch, fika, mellis, kvällsmål och allt däremellan. På Way Cup njuter du av matiga mackor, sallader, vällagad lunch och smarriga frukostalternativ i en schysst miljö, eller som grab’n go när du har brådis.
Mer om oss
STÄNGT
GLAD PÅSK ÖNSKAR PERSONALEN
Svamp stroganoff med sojaprotein, paprika, dijonsenap och tomat serveras med ångat ris, saltgurka och smetana
Frasiga kycklingklubbor serveras med majskolv, parmesanrostad potatis samt mojo rojo
Broccolibiffar serveras med dillmajonnäs, rostade rotfrukter samt fänkåls crudité
Sej med dijonsenap, vitt vin, grädde och örter serveras med ångade morötter och dillkokt potatis
Spaghetti med tomat, chili och vitlök serveras med parmesan samt basilika
Hunana pork, fläskwok med röd och grönchili, ingefära och paprika serveras med ångat jasminris
Panko friteras rotselleri serveras med matvete, remouladsås och gröna äter
Timjans stekt kycklingbröst med caesar rostad potatis med romansallad, parmesan, bacon och krutonger
Med reservation för ändring.
Potatisbullar serveras med stekt svamp, Gotlandslinser, persilja, skirat smör samt rårörda lingon.
Citronkyckling med rosmarin, oliver och vitlök serveras med persiljerostade morötter och bulgur.
Krämig majsrisoni med chilirostad zucchini toppad med vita bönor, tomat och ramslökspesto.
Fiskgryta med räkor, tomat och fänkål serveras med kokt potatis, krutonger och aioli.
Dahl, linsgryta med tomater, ingefära, vitlök, koriander, spiskummin, garam masala och kokosmjölk serveras med myntayoghurt med grönsaksris.
Köttfärslimpa med ångade morötter, gräddsås, rårörda lingon, pressgurka serveras med kokt potatis.
1: Maj. Restaurangen är stängd. Trevlig första maj!
Vegetarisk lasagne, örtsås, grönsaker toppas med Emmentalerost serveras med tomat och ruccolasallad.
Laxpudding serveras med skirat smör, gröna ärtor, dill och citron.
Gnocchi med svamp, kål och semitorkade tomater serveras med friterad salvia, brynt smör toppas med parmesan och pumpafrön.
Kebabgryta med tomat, paprika, spiskummin och chili serveras med vitlökssås och ångat ris.
Rödcurrygryta med ärt och bondböna samt morot, bambuskott, broccoli och citrongräs serveras med asiatisk gurka och ångat ris.
Provencalsk kyckling med vitlök, chili, oregano, timjan, citron och körsbärstomater serveras med bulgur.
Bönfärslimpa med tomat, oliver och ruccola serveras med rostad potatis samt örtyoghurt.
Tandoorimarinerad kycklingklubba serveras med kryddkokt ris, picklad rödlök, koriander samt mango- och limeyoghurt.
Svampragu med morot, tomat och oregano serveras med fusilli samt riven parmesan.
Biff a la Lindström med kaprissmör, löksky och persilja serveras med råstekt potatis.
Rödbetsbiffar med gröna bönor, rödlök och getost serveras med potatisgratäng.
Nattbakad fläskkarré med äpple och rosmarin serveras med grönpepparsås och persiljerostad potatis.
Lunch: Måndag - Fredag kl. 11:00 - 14:00
Måndag - Torsdag: kl. 08:00 - 18.00 Fredag: kl. 08:00 - 17:00
Lördag: kl. 10:00 - 15:00
Telefon: 076-777 02 84
E-post: waycup.uso@nordrest.se
Way Cup Södra Grev Rosengatan 1-2, 703 62 Örebro
Caroline Edfors
Telefon: 076-777 04 53
E-post: caroline.edfors@nordrest.se
Vi uppskattar kommentarer och feedback för att varje dag kunna förbättra oss.