Ladda vårt stammiskort och få 10% rabatt på vår lunchbuffé!
Dagens lunch Vår catering Hitta hit
Vi serverar dagligen en lunchbuffé med tre olika rätter varav en är alltid vegansk. Du plockar själv din egen tallrik och kan på så sätt välja lite av varje samt styra hur mycket du vill ha. Du betalar sen för den mängd du har tagit -priset är 25 kr/ hg. Lunchen inkluderar kallt, friskt vatten med eller utan bubblor, vårt hembakta bröd, ekologiskt och Fairtrademärkt kaffe/te samt sötsak.
Vi vill tipsa alla våra stammisar om att skaffa vårt kundkort vilket du laddar på och får 10 % rabatt på lunchbuffén när du betalar med detta. Kortet hämtar du hos oss! För studenter erbjuder vi även två rätter Studentlunch för 75 kr. Då ingår liten salladstallrik, kallt, friskt vatten med eller utan bubblor, vårt hembakta bröd, ekologiskt och Fairtrademärkt kaffe/te samt sötsak. Det ena alternativet är alltid vegetariskt eller veganskt.
Följ oss gärna på instagram där vi varje dag lägger upp dagens meny!
På skärtorsdagen stänger vi kl 13.00.
Glad påsk!
Nu har vi gått på julledighet och vill passa på att önska alla våra gäster en riktigt god jul och gott nytt år!
Vi öppnar upp igen den 10 januari! Välkommen!
VEGANSK: Sötpotatisfalafel med harissahummus
Sweet potato falafel with harissa hummus
VEGETARISK: Rostad palsternacka med örtkräm
Roasted parsnip with herb dip
FÅGEL: Kyckling red curry toppas med koriander
Chicken red curry served with cilantro
VEGANSK: Broccolibiff med rostad paprikasås
Broccoli pattie with roasted bell pepper sauce
VEGETARISK: Ugnsomelett med svamp& spenat
Oven baked omelet with mushroom& spinach
KÖTT: Lasagne på nötfärs toppas med tomat& rödlökssallad
Lasagne al Forno served with tomato& onion
ONSDAGSTALLRIKEN! IDAG HAR VI MEDELHAVSTEMA MED SMAKER FRÅN GREKLAND ITALIEN SPANIEN OCH FRANKRIKE GYROS-ZUCCHINIBIFFAR-SPANAKOPITA-FISKPAKET MED FÄRSKA ÖRTER OCH EN HEL MASSA GODA PASSANDE TILLBEHÖR, SOM VANLIGT PÅ ONSDAGAR SÅ BETALAR MAN 149 KR
VEGANSK: Samosas serveras med chilidipp
Samosas served with chili dip
VEGETARISK: Pinsa med mozzarella& bakade tomater toppas med ruccola
Pinsa with mozzarella& baked tomatoes
FISK: Chilibakad fisk med het mangosalsa
Chili baked fish with spicy mango salsa
VEGANSK: Sesampanerad tofu med sötsyrlig gurka och sojamajo
Sesame breaded tofu with sweet& sour cucumbre salad and soy dipp
VEGETARISK: Melanzane-auberginegratäng med grana padano& tomat
Melanzane with grana padano and tomatoes
FÅGEL: Sticky chicken med böngroddar och asiatisk kålsallad
Sticky chicken with bean sprouts and asian cabbage salad
MÅNDAG: Kyckling red curry alt Indisk daal(vegan)serveras med basmatiris
Chicken red curry or Indian daal(vegan) served with basmati rice
TISDAG: Panerad fisk alt veg nuggets(vegan) med potatis och curryremoulad
Breaded fish or veggie nuggets(vegan) with potatoes and curry tartar
ONSDAG: Pasta carbonara/pasta pesto(vegan)
TORSDAG: Korv stroganoff med ris alt samosas(vegan) med chilidipp
Stroganoff with sausage served with rice or samosas(vegan) with chili dip
FREDAG: Pulled chicken/ pulled vegme(vegan) med rostad potatis och cole slaw
Pulled chicken or pulled vegme(vegan) with roasted potatoes and cole slaw
Du har väl sett att vi har erbjudanden på Karma? Skaffa appen och kolla efter Prego Södertörn som vi heter där.
Välkomna!
DEN HÄR VECKAN HAR VI SKÖRDEVECKA DÄR VI HAR ETT RECEPT VARJE DAG SOM ÄR FRAMTAGET AV KOCKAR PÅ VÅRA ANDRA RESTAURANGR RUNT OM I LANDET
VEGANSK: Sötpotatisgryta med smaker från Indien SKÖRDERECEPT
Sweet potato casserole with a taste of India
VEGATARISK: Ratatouille toppas med fetaostcreme
Ratatouille served with feta cheese dip
FÅGEL: Kyckling med dragonsås
Chicken with terragon sauce
VEGANSK: Linsbiffar med korianderkräm
Lentil patties with cilantro dip
VEGETARISK: Rödbetsgratäng med grönkål& höstärt SKÖRDERECEPT
Beet root gratin with kale and swedish pea
FISK: Fiskgratäng med tomat& dill
Fish fratin with tomato& dill
IDAG HAR VI BURGARONSDAG MED HÖGREVSBURGARE SVARTBÖNSBURGARE OCH KYCKLINGBURGARE BRIOCHEBRÖD FRÄSCHA GRÖNSAKER CHILIMAJO TRYFFELMAJO PICKLAD LÖK SALTGURKA Å MER Som avslutning bjuder vi på äppelpaj med vaniljsås!!!
VEGANSK: Bönbullar med quinoatabbouleh
Bean patties with quinoa tabbouleh
VEGETARISK: Polentakräm med smörstekt svamp och getost SKÖRDERECEPT
Polenta with mushrooms and goat cheese
FISK: Pestobakad sej med tomat& basilikasky
Pesto baked seith with tomato& basil sauce
VEGANSK: Stomp på rorselleri med ragu på gotländska korallinser SKÖRDERECEPT
Mashed celeriac with ragu with swedish coral lentils
VEGETARISK: Fetaost bakad zucchini med citron& dillyohgurt
Feta cheese baked courgette with lemon& dill yoghurt
KÖTT: Pulled pork på svensk karré med kimchimajo
Pulled pork with kimchi mayo
MÅNDAG: Köttbullar/ vegobullar med potatis gräddsås och lingonsylt
Meat balls / veggie balls potatoes gravy and lingon berrie jam
TISDAG: Panerad fisk veg schnitzel potatis och kall dillsås
Breaded fish and veggie schnitzel potatoes and dill sauce
ONSDAG: Fried rice med kyckling alt sojastrimlor & sweet chili sås
Fried rice with chicken or soy protein and sweet chili sauce
TORSDAG: Baked Mac´n´ cheese toppas med bacon om man vill
FREDAG: Pulled pork/ pulled vegme rostad potatis och chilimajo
Pulled pork/ pulled vegme roasted potatoes and chili mayo
VEGANSK: Glasnudelsallad med tofu& rostad broccoli och wasabi dipp
Glass noodle salad with tofu& roasted broccoli and wasabi dip
VEGETARISK: Gräddkokt kål med västerbottentäcke
Creamy cabbage with swedish matured cheese" västerbotten"
FISK: Panerad alaska med romsås& gröna ärter
Breaded fish with fish roe mayo and green peas
VEGANSK: Rotfruktspytt med rödbetscreme
Root vegetables "hash brown" with beet root dip
VEGETARISK: Rostade medelhavsgrönsaker med gnocchi& paprikapesto
Roasted mediterranean with gnocchi& bell pepper pesto
KÖTT: Grekiska fetafärsbiffar med tzatziki
Greek beef pattie with feta cheese & tzatziki
ONSDAGSBUFFÉN-IDAG HAR VI MEXIKANSK STREETFOOD PÅ MENYN
Pulled chicken-esquites-enchiladas-olika salsor-tortilla med potatis/chili/lök-frijoles & krispiga grönsaker
Till dessert blir det "Apple Enchiladas" Plocka vad du vill och betala 149 kr!
VEGANSK: Helbakad rotselleri med linssallad
Baked celeriac with lentil salad
VEGETARISK: Färsbiffar på ärtprotein med gräddsås& rårörda lingon
Vegetarian pattie with pea protein served with gravy and lingonberries
FISK: Fransk fiskgryta med tomat& fänkål toppas med aioli och krutonger
Frensh fish casserole with tomato& fennel served with aioli and croutons
VEGANSK: BBQ-glaserad färsk blomkål med grön krispig quinoa sallad
BBQ- glazed cauliflower with green crispy quinoa salad
VEGETARISK: Zucchini& ostfritters med tzatziki& tomatsallad
Courgette& cheese fritters with tzatziki and tomato salad
KÖTT: Nattbakad svensk karré med rödvinssås och vitlöksfrästa gröna bönor
Over night roasted swedish pork chuck with red wine sauce and garlic fried green beans
MÅNDAG: Panerad fisk/veganska nuggets kokt potatis och curryremoulad
Breaded fish/ veggie nuggets potatoes and curry tartar
TISDAG: Köttbullar alt vego bullar rostad potatis och tomatsås
Meatballs or veggie balls rosted potatoes and tomato sauce
ONSDAG: Pasta med krämig skogssvampsås toppa upp med bacon om du vill!
Pasta with creamy mushroom sauce served with bacon if you like
TORSDAG: Kyckling i currysås/ tofu i currysås serveras med ris
Chicken curry or tofu curry served with rice
FREDAG: Fajitas med kyckling alt sojastrimlor ris salsa och nachos
Fajitas with chicken or soy protein rice salsa and nachos
Måndag - fredag 10:30-14:00.
Telefon: 08-703 25 30
E-post: alleelva@nordrest.se
Allé Elva Kök & Matsal, Alfred Nobels Allé 11141 52 Huddinge
Jennifer Modén
Telefon: 070-385 36 12
E-post: jennifer.moden@nordrest.se
Vi uppskattar kommentarer och feedback för att varje dag kunna förbättra oss.