Dagens lunch Vår catering Hitta hit
Vi serverar dagligen en lunchbuffé med tre olika rätter varav en är alltid vegansk. Du plockar själv din egen tallrik och kan på så sätt välja lite av varje samt styra hur mycket du vill ha. Du betalar sen för den mängd du har tagit -priset är 25 kr/ hg. Lunchen inkluderar kallt, friskt vatten med eller utan bubblor, vårt hembakta bröd, ekologiskt och Fairtrademärkt kaffe/te samt sötsak.
Vi vill tipsa alla våra stammisar om att skaffa vårt kundkort vilket du laddar på och får 10 % rabatt på lunchbuffén när du betalar med detta. Kortet hämtar du hos oss! För studenter erbjuder vi även två rätter Studentlunch för 75 kr. Då ingår liten salladstallrik, kallt, friskt vatten med eller utan bubblor, vårt hembakta bröd, ekologiskt och Fairtrademärkt kaffe/te samt sötsak. Det ena alternativet är alltid vegetariskt eller veganskt.
Följ oss gärna på instagram där vi varje dag lägger upp dagens meny!
På skärtorsdagen stänger vi kl 13.00.
Glad påsk!
Nu har vi gått på julledighet och vill passa på att önska alla våra gäster en riktigt god jul och gott nytt år!
Vi öppnar upp igen den 10 januari! Välkommen!
PÅSKDAGEN STÄNGT
VEGANSK: Blomkålsbiff med ajvardipp
Cauliflower pattie with ajvar dip
VEGETARISK: Sojaprinskorv med gräddstuvad spenat
Veggie sausage with creamy spinach
KÖTT: Prinskorv med gräddstuvad spenat
Sausage with creamy spinach
VEGANSK: Sticky tofu
VEGETARISK: Bibimbap på svensk ekoärta med stekt ägg
FÅGEL: Bulgogi på kyckling
HÅLLBARHET PÅ MENYN EARTH WEEK- Bibimbap 50/50 på eko-färs och svarta linser, på salladsbuffén har vi kimchi- kålsallad- gochuangmajo- sesammarinerade edamamebönor mm Till dessert blir det kokosmousse med fruktsallad
VEGANSK: Kålpudding med brunsås och rårörda lingon
Swedish baked cabbage with gravy and lingonberries
VEGETARISK: Svamprisotto med bakade tomater
Mushroom risotto with baked tomatoes
KÖTT: Köttfärslimpa 50/50 på svensk nötfärs och ekologiska linser med gräddsås& pressgurka
Meat loaf 50/50 with swedish minced meat and organic lentils gravy and pickled cucumbre
VEGANSK: Enchiladas med ekoärta serveras med en het pico de gallo
Enchiladas with organic pea protein served with pico de gallo
VEGETARISK: Grekisk färsbiff med tzatziki
Greek pattie with tzatziki
KÖTT: Nattbakad svensk karré med grönpepparsås
Swedish pork chuck with green pepper sauce
STUDENTLUNCHER 75 KR INK SALLAD BRÖD KAFFE OCH KAKA
TISDAG: Panerad fisk/ vego nuggets(vegan) kokt potatis och rhode island sauce
Breaded fish/ veggie nuggets potatoes and rhode island sauce
ONSDAG: Stuvade makaroner med köttbullar alt vegobullar(veg)
Milky macaronis with meat balls or veggie balls
TORSDAG: Fried rice med kyckling alt tofu(vegan) serveras med sesammajo
Fried rice with chicken or tofu served with sesame mayo
FREDAG: Pulled chicken med ris och salsasås alt Enchiladas(vegan) med salsasås och ris
Pulled chicken with rice and salsa or Enchiladas with rice and salsa
Du vet väl att vi finns på Too Good To Go? Skaffa appen och kolla efter Prego Södertörn som vi heter där.
Välkomna!
VEGANSK: Indisk daal med blomkål &rostade kikärter
Indian daal with cauliflower and roasted chickpeas
VEGETARISK: Gratinerad vitkål med rostad mandel
Gratinated cabbage with roasted almonds
FISK: Pankobakad alaska med romsås
Panko baked fish with fish roe creme fraiche
VEGANSK: Hemgjord broccolibiff med krämig kålsallad
Home made broccoli pattie with creamy cabbage slaw
VEGETARISK: Samosas med vitlöksyoghurt
Samoasas with garlic yoghurt
FÅGEL: Kyckling "Ceasar-style" med picklad lök och krutonger
Chicken "Caesar- style" with pickled onion and croutons
IDAG FIRAR VI IN VALBORG MED BURGARFEST VI HAR SAFTIGA BURGARE PÅ ÄRTA OCH HÖGREVSBURGARE MED OST OCH PÅ SALLADSBUFFÉN FINNS DET MASSA GO´A TILLBEHÖR KRISPIGA GRÖNSAKER PICKLAD LÖK SALTGURKA OLIKA DIPSÅSER
TILL EFTERRÄTT BJUDS DET PÅ BELGISKA VÅFFLOR MED BÄRKOMPOTT OCH LÄTTVISPAD GRÄDDE
PÅ ONSDAGEN STÄNGER VI RESTAURANGEN KL 13 OCH SEDAN HAR VI STÄNGT TORSDAG OCH FREDAG VI ÖNSKAR ALLA EN RIKTIGT TREVLIG VALBORG!
Stängt
MÅNDAG: Kyckling red curry alt daal serveras med ekologiskt basmatiris
Chicken red curry or daal served with basmati rice
TISDAG: Panerad fisk alt veg schnitzel serveras med potatis och remouladsås
Breaded fish or veg schnitzel potatoes and tartar sauce
ONSDAG: Pasta carbonara alt pasta veg bollognese
VEGANSK: Rödcurry med blomkål& kikärter
Red curry with cauliflower and chickpeas
VEGETARISK: Tortellini med krämig ost& broccolisås
Tortellini with creamy cheese& broccoli sauce
KÖTT: Köttbullar med potatismos gräddsås& lingon
Meatballs with mashed potatoes gravy& lingonberries
VEGANSK: Minivårrullar med jalapeno& limedipp
Springrolls with jalapeno& lime dip
VEGETARISK: Palak paneer med svensk grillost& spenat
FISK: Tempurafriterad fisk kokt potatis remouladsås& citron
Tempura battered fish potatoes tartar sauce and lemon
VEGANSK: Tagliata med ekoärta bakade körsbärstomater rostad potatis & vitlökscreme
Tagliata with crispy pea baked tomatoes potato wedges and garlic mayo
VEGETARISK: Salviastekt gnocchi med brynt smör
Gnocchi with sage and browned butter
KÖTT: Ossu Buco milanese med saffransdoftande ris och gremolata
VEGANSK: Nasi Goreng med svensk ärtfärs
VEGETARISK: Gratinerade zucchinistubbar med tomat& basilikasky
Gratinated courgette with tomato& basil sauce
FÅGEL: Bakad kyckling med tomatrisotto
Baked chicken and tomato risotto
VEGANSK: Bakad spetskål med rostade frön och citronkräm
Baked cabbage with roasted seeds and lemon dip
VEGETARISK: Vitlöksrostade morötter med quinoa serveras med dragoncreme
Garlic roasted carrots with organic quinoa served with terragon mayo
FÅGEL: Marry-me kyckling med tomat& parmesan
Marry- me chickenwith tomato and parmesan
MÅNDAG: Köttbullar/vegbullar potatis gräddsås och lingonsylt
Meatballs/ veg. Balls potato gravy and lingon berrie jam
TISDAG: Panerad fisk/ veg nuggets potatis kall dillsås
Breaded fish/ veg nugets potatoe and dill sauce
ONSDAG: Fried rice med kyckling alt ekoärta och sweet chilisås
Fried rice with chicken/vegan mince and sweet chili sauce
TORSDAG: Baked Mac´n´Cheese toppa upp med bacon eller rostade majs
FREDAG: Pulled pork med rostad potatis och chilimajo alt Svampstroganoff med ris
Pulled pork roasted potato and chili mayo / Mushroom”Stroganoff” with rice
Måndag - fredag 10:30-14:00.
Telefon: 08-703 25 30
E-post: alleelva@nordrest.se
Allé Elva Kök & Matsal, Alfred Nobels Allé 11141 52 Huddinge
Jennifer Modén
Telefon: 070-385 36 12
E-post: jennifer.moden@nordrest.se
Vi uppskattar kommentarer och feedback för att varje dag kunna förbättra oss.