Dagens lunch Vår catering Hitta hit
Vi serverar dagligen en lunchbuffé med tre olika rätter varav en är alltid vegansk. Du plockar själv din egen tallrik och kan på så sätt välja lite av varje samt styra hur mycket du vill ha. Du betalar sen för den mängd du har tagit -priset är 25 kr/ hg. Lunchen inkluderar kallt, friskt vatten med eller utan bubblor, vårt hembakta bröd, ekologiskt och Fairtrademärkt kaffe/te samt sötsak.
Vi vill tipsa alla våra stammisar om att skaffa vårt kundkort vilket du laddar på och får 10 % rabatt på lunchbuffén när du betalar med detta. Kortet hämtar du hos oss! För studenter erbjuder vi även två rätter Studentlunch för 75 kr. Då ingår liten salladstallrik, kallt, friskt vatten med eller utan bubblor, vårt hembakta bröd, ekologiskt och Fairtrademärkt kaffe/te samt sötsak. Det ena alternativet är alltid vegetariskt eller veganskt.
Följ oss gärna på instagram där vi varje dag lägger upp dagens meny!
På skärtorsdagen stänger vi kl 13.00.
Glad påsk!
Nu har vi gått på julledighet och vill passa på att önska alla våra gäster en riktigt god jul och gott nytt år!
Vi öppnar upp igen den 10 januari! Välkommen!
MÅNDAG TRETTONDAGEN
VEGANSK: Morotsfritters med chili& ingefärsdipp serveras med basmatiris
Carrot fritters with chili& ginger dip served with basmati rice
VEGETARISK: Sparrisomelett med fänkålscrudité och kokt potatis
Omelet with asparagus and fennel salad served with boiled potatoes
KÖTT: Viltskavsgryta med rårörda lingon serveras med hemlagat mos
Game stew with lingon berries with mashed potatoes
FÖRSTA ONSDAGSBUFFÉN EFTER JULUPPEHÅLLET, VAD PASSAR BÄTTRE ÄN BURGARONSDAG!! HÖGREVSBURGARE-VEG. BURGARE-KYCKLINGBURGARE-BRIOCHEBRÖD-SRIRACHAMAJO-SALTGURKA-JALAPENOS-CHILI CHEESE-KLYFTPOTATIS-VITLÖKSMAJO-TOMAT-KRISPIG SALLAD-KARAMELLISERAD LÖK TILL EFTERRÄTT BLIR DET ÄPPELPAJ MED VANILJSÅS ALLT DETTA FÖR 149 KRONOR
VEGANSK: Vitlöksrostade morötter med tahinidipp och svensk ekologisk quinoa
Garlic roasted carrots with tahini dip and swedish organic quinoa
VEGETARISK: Palak paneer med svensk grillost& spenat serveras med basmatiris
Palak paneer with swedish " grilloumi" and spinach
FISK: Fransk fiskgryta med aioli serveras med rostad potatis
French fish casserole served with aioli served with roasted potatoes
VEGANSK: Minivårrullar med jalapeno& limedipp serveras med ris
Mini springrolls with jalapeno/lime dip and rice
VEGETARISK: Chilibakad aubergine med brynt smör med smak av soja & råstekt potatis
Chili baked eggplant with browned butter with soy sauce and fried potatoes
FISK: Bakad sej med chimichurri rostad broccoli& ris
Baked seith with chimichurri roasted broccoli and rice
MÅNDAG: TRETTONDAGEN
TISDAG: Panerad fisk alt veg schnitzel kokt potatis och remouladsås
Breaded fish or veggie schnitzel with potatoes and tartar sauce
ONSDAG: Köttbullar alt vegobullar potatis gräddsås och lingonsylt
Meatballs or veg balls poatoes gravy and lingonberrie jam
TORSDAG: Pasta med krämig svampsås toppas med bacon om man önskar
Pasta with creamy mushroom sauce serve´d with bacon if you like
FREDAG: Fajitas med kyckling alt sojafärs ris salsa och nachos
Fajitas with chicken or minced soy protein rice salsa and nachos
Du vet väl att vi finns på Too Good To Go? Skaffa appen och kolla efter Prego Södertörn som vi heter där.
Välkomna!
Dagens veganska: Etiopisk linsgryta- Mesir Wat
Ethiopian lentil stew- Mesir Wat
Dagens vegetariska: Helbakad rotselleri med äppelchutney och rostad potatis
Whole baked celeriac with apple chutney and roasted potatoes
Dagens fisk: Pankobakad alaska pollock med kokt potatis och skarpsås
Pankobaked Alaska pollock with boiled potatoes and egg/herb mayonnaise
Dagens veganska: Kung pao- blomkål med ekologiskt limeris
King pao- cauliflower with organic lime rice
Dagens vegetariska: Lasagne med svenskt ekologiskt ärtprotein
Lasagna with Swedish organic pea protein
Dagens kött: Prinskorv med gräddstuvad grönkål och kokt potatis
Small, Swedish sausages with creamy kale and boiled potatoes
IDAG LADDAR VI UPP MED ASIAN STREETFOOD OCH SERVERAR BLAND ANNAT: GREEN CURRY TOFU, STICKY BLOMKÅL, BULGOGIKYCKLING, FISH CAKES MED CHILI OCH LIME OCH MYCKET MER! SJÄLVKLART HAR VI DESSERT SOM AVSLUTNING PÅ DENNA LUNCH! VÄLKOMNA! FAST PRIS 149 kr!
Dagens veganska: Burrito med svarta bönor och ärtguacalamole
Burrito with black beans and pea guacamole
Dagens vegetariska: Västerbottensostpaj med krispig fänkålssallad
Västerbottens cheese pie with crispy fennel salad
Dagens fågel: Marry-me kyckling med parmesansås och soltorkad tomat, serveras med ekologiskt ris
Marry me chicken with parmesan sauce and sundried tomato, served with organic rice
Dagens veganska: Hemgjord falafelbiff med tahinidipp och rostad potatis
Homemade falafel with tahini dipp and roasted potatoes
Dagens vegetariska: Pasta a la Norma- med aubergine& tomatsås
Pasta a la Norma- with eggplant and tomatosauce
Dagens kött: Nattbakad svensk karré med chilibearnaise och rostad potatis
Over night baked Swedish pork collar with chili bearnaise sauce and roasted potatoes
Måndag: Kyckling red curry alt etiopisk linsgryta med ris
Chicken red curry or Ethiopian lentil stew with rice
Tisdag: Panerad fisk alt vegetarisk schnitzel med potatis samt dill-& äggmajonnäs
Breaded fish or vegetarian escalope with potatoes and dill / egg mayonnaise
Onsdag: Pasta carbonara alt pasta med veg bolognese
Pasta Carbonara or pasta Bolognese (vegetarian)
Torsdag: Korv stroganoff alt vegetariska samosas med ris och sweet chili
Sausage stroganoff or vegetarian samosas with rice and sweet chili
Fredag: Pulled chicken/ pulled vegme med rostad potatis och chilimajonnäs
Pulled chicken/ pulled vegme with roasted potatoes and chili mayonnaise
VEGANSK: Indisk vitkålscurry med kikärter
Indian cabbage curry with chickpeas
VEGETARISK: Broccoligratäng med västerbottentäcke
Broccoli gratin with cheese cover
FISK: Fisk med red currysås toppas med koriander om man vill
Fish with red curry sauce served with cilantro on the side
VEGANSK: Svensk ekologisk gråärtsalafel med quinoatabbouleh& sesamdipp
Swedish grey pea falafel with quinoa tabbouleh and sesame dip
VEGETARISK: Shakshuka med bakat ägg och babyspenat
Shakshuka with baked egg and baby spinach
KÖTT: Köttfärslimpa 50/50 med gräddsås och pressgurka
Meatloaf 50/50 with gravy and pickled cucumbre
Onsdagsbuffén- idag har vi Sydamerikanskt tema
VEGAN: Peruanskt ris med het ananassalsa
VEGETARISKT: Quesadillas med stekt majs& röd chili
KÖTT: Carnitas på svensk karré serveras med chimichurri
Bakade svarta bönor-majskräm-ananassalsa-koriander-krispig sallad-pico de gallo-tortillas-nachos
Till dessert blir det pannkaka med dulce de leche
VEGANSK: Morotslasagne med örtig linssallad
Carrot lasagna with herb& lentil salad
VEGETARISK: Gulasch på rotfrukter& paprika serveras med creme fraiche
Gulasch with root vegetables and bell pepper served with sour cream
FÅGEL: Sticky chicken med chilipicklad gurka och sojamajo
Sticky chicken with chili pickled cucumbre and soy mayo
VEGANSK: Tempurafriterad zucchini med tomatsås och rostade kikärter
Tempura fried courgette with tomato sauce and roasted chickpeas
VEGETARISK: Pasta med krämig ädelost& broccolisås
Pasta with creamy bluecheese& broccoli sauce
FISK: Bakad fisk med rödlöksmajo
Baked fish with red onion mayo
MÅNDAG: Köttbullar alt sojabullar med kokt potatis gräddsås och lingonsylt
Meatballs or veggie balls potatoes gravy and lingonberrie jam
TISDAG: Panerad fisk alt veg schnitzel potatis och kall dillsås
Breaded fish or veggie schnitzel potatoes and cold dill sauce
ONSDAG: Fried rice med kyckling alt tofu serveras med sweet chilisås
Fried rice with chicken or tofu served with sweet chili sauce
TORSDAG: Baked Mac´ cheese serveras med bacon eller rostad majs
Baked Mac´n´ cheese served with bacon or roasted corn
FREDAG: Pulled pork/ pulled vegme rostad potatis och chilibea/vegansk chilimajo
Pulled pork/ pulled vegme roasted potatoes chili bearnaise or vegan chili mayo
Måndag - fredag 10:30-14:00.
Telefon: 08-703 25 30
E-post: alleelva@nordrest.se
Allé Elva Kök & Matsal, Alfred Nobels Allé 11141 52 Huddinge
Jennifer Modén
Telefon: 070-385 36 12
E-post: jennifer.moden@nordrest.se
Vi uppskattar kommentarer och feedback för att varje dag kunna förbättra oss.