Dagens lunch Vår catering Hitta hit
Vi serverar dagligen en lunchbuffé med tre olika rätter varav en är alltid vegansk. Du plockar själv din egen tallrik och kan på så sätt välja lite av varje samt styra hur mycket du vill ha.Du betalar sen för den mängd du har tagit- priset är 27kr/ hg. Lunchen inkluderar kallt, friskt vatten med eller utan bubblor, vårt hembakta bröd, ekologiskt och Fairtrademärkt kaffe/te samt sötsak.
Vi vill tipsa alla våra stammisar om att skaffa vårt kundkort vilket du laddar på och får 10 % rabatt på lunchbuffén när du betalar med detta. Kortet hämtar du hos oss!För studenter erbjuder vi även två rätter Studentlunch för 82 kr. Betalar du med vårt stammiskort så kostar lunchen endast 77 kr- du får alltså 5 kr rabatt! Även i Studentlunchen ingår sallad, kallt, friskt vatten med eller utan bubblor, bröd/smör, ekologiskt och Fairtrademärkt kaffe/te samt sötsak. Det ena alternativet är alltid vegetariskt eller veganskt.
Följ oss gärna på instagram där vi varje dag lägger upp dagens meny!
På skärtorsdagen stänger vi kl 13.00.
Glad påsk!
Nu har vi gått på julledighet och vill passa på att önska alla våra gäster en riktigt god jul och gott nytt år!
Vi öppnar upp igen den 10 januari! Välkommen!
Bönbollar med paprikakräm & koriander
Bean patties with bell pepper dip and cilantro
Ugnsomelett med gräddstuvad sparris
Oven baked omelet with creamy asparagus
Solgul fiskgryta med fänkål& rostad morot
Fish casserole with fennel and roasted carrots
Nasi goreng med ekoärt vitkål och chili dipp
Nasi goreng with vegan protein cabbage and chili dip
Zucchini& fetabiffar med vitlöksyoghurt
Zucchini& feta patties with garlic yoghurt
Kycklinggryta med gul curry& broccoli
Chicken casserole with curry& broccoli
Seoulburgare på ärta med kimchi& gochujangmajo
Seoul burger with pea prorein with kimchi and gochujang mayo
Bibimbap med groddad baljväxtfärs stekt ägg& salladslök
Bibimbap with vegan mince fried egg and scallions
Bulgogi med fläsksida/långbakad fransyska/kycklinglårfilé med sesammarinerade böngroddar& gochujangmajo
Bulgogi with pork belly/ ball tip/ chicken thigh with sesame marinated bean sprouts and gochujang mayo
Koreansk mac´n´ cheese kimchi chilismashad gurka kålsallad m m
Till dessert blir det Hotteok- koreansk pannkaka med kanel& farinsocker
Röd currygryta med tofu& gröna bönor
Red curry with tofu and green beans
Morotslasagne med keso toppas med oliv& ruccola
Carrot lasagna with cottage cheese served with olive& rocket salad
Tempura friterad torsk med mangodipp
Tempura fried cod with mango dip
Tofu ”bowl” med svart ris, böngroddar och gochujangmajo
Tofu” bowl” with black rice, bean sprouts and gochujang mayo
Pasta a la Norma- tomatsås och friterad aubergine
Pasta a la Norma- tomato sauce and deep fried eggplant
Örtbakad kycklingfilé med örtig gräddsås och syrlig gurksallad
Herb baked chicken fillet with creamy herb sauce pickled cucumbre
STUDENTLUNCHER 82 KR INKL SALLAD BRÖD OCH KAFFE
MÅNDAG: Palak paneer med kyckling alt spenat
Palak paneer with chicken or fried spinach with rice
TISDAG: Fish´n´chips/veg nuggets med rostad potatis och curryremouladsås
Fish`n´chips with roasted potatoes and curry tartar sauce
ONSDAG: Pasta Carbonara/ Pasta med krämig svampsås
Pasta carbonara / Pasta with creamy mushroom sauce
TORSDAG: Kyckling i currysås/ Tofu i currysås
Chicken curry/ Tofu curry with rice
FREDAG: Shawarma- med kyckling el ärtprotein serveras med ris tortilla& vitlöksdipp
Shawarma- with chicken or crispy pea protein with rice tortilla& garlic sauce
Du vet väl att vi finns på Too Good To Go? Skaffa appen och kolla efter Prego Södertörn som vi heter där.
Välkomna!
VEGANSK: Nohut Tava-turkisk kikärtsgryta serveras med eko bulgur
Nohut tava- turkish chick pea stew with organic bulgur
VEGATARISK: Chilirostade svenska rotsaker med chevrekräm, & fröströssel
Chili roasted root vegetables with chevre bulgur and roasted seeds
FISK: Pocherad sej med vitvinssås och gröna ärter
Poached seith with white wine sauce and green peas
VEGANSK: Indisk daal med blomkål och röda linser
Indian Daal with cauliflower and red lentils
VEGETARISK: Feta& spenatpaj med olivsallad
Feta& spinach pie with olive salad
FÅGEL: Butter chicken med raita& koriander
Butter chicken with raita and cilantro
VEGANSK: Hemgjord falafelbiff med tahinidipp
Home made falafel with tahini dip
VEGETARISK: Stroganoff med svamp& rostad pumpa
Stroganoff with mushroom and roasted pumpkin
FÅGEL: Marry me chicken med parmesan och soltorkade tomater
Marry me chicken with parmesan and sun dried tomatoes
VEGANSK: Libanesisk bulgur med stora vita bönor& friterat liba
Lebanon bulgur with great white beans and deep fried liba bread
VEGETARISK: Vitlöksrostad svensk spetskål med örtig smörsås
Garlic roasted swedish cabbage with herb& butter sauce
KÖTT: Hoisinbakad svensk karré med lime& chilimarinerad gurka och sojamajo
Hoisin roasted pork chuck with lime& chili marinated cucumbre and soy mayo
STUDENTLUNCHER 82 KR INKL SALLAD BRÖD KAFFE OCH KAKA
MÅNDAG: Panerad fisk/ vegoschnitzel med potatis och Rhode islandsås
Breaded fish/ vegetarian escalope with potatoes and Rhode island dressing
TISDAG: Nudelwok med kyckling eller tofu (vegansk)samt chilimajonnäs
Stir fry with noodles and chicken or tofu (vegan) with chili mayonnaise
ONSDAG: Pasta med ost-& broccolisås + bacon på sidan
Pasta with cheese-& broccoli sauce + bacon on the side
TORSDAG: Chili con carne/ Chili sin carne serveras med ris och nachos
/served with rice and nachos
FREDAG: Pulled pork/ Pulled vegme (veganskt) med rostadpotatis& jalapeno/limemajo
Pulled pork/ Pulled vegme (vegan) with roasted potatoes & jalapeno/lime mayonnaise
Måndag - fredag 10:30-14:00.
Telefon: 08-703 25 30
E-post: alleelva@nordrest.se
Allé Elva Kök & Matsal, Alfred Nobels Allé 11141 52 Huddinge
Jennifer Modén
Telefon: 070-385 36 12
E-post: jennifer.moden@nordrest.se
Vi uppskattar kommentarer och feedback för att varje dag kunna förbättra oss.